it.kroplis 0 Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 (edited) Jautājums zinātājiem! Iepirku šādu degli: http://www.ebay.com/itm/262600525678?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Pērkot balonu (DEPO) čubriks man stāstīja ka standarts degļiem un baloniem esot tikai viens. Iepirku NOVACET PLUS ART.580S. Balonam ir vītne. Bet uz degļa vītnes nav. Un te nu man jautājums, vai tie maz saderīgi? Apskatot video ar piemēru darbam ar degli: Tas balona gals izskatās savādāks, kaut diametri liekas sakrīt. Skatoties uz vītnes degli, tam ir adata kura tiek iespiest balonā un atbrīvo vārstu skrūvējot virsū. Manam variantam es nemanu neko kas varētu potenciāli atvērt gāzes plūsmu no balona. Ja tā nebūtu potenciāli bīstama gāze, tad iebāstu iekšā un provētu. A tā, pārāk nevelk nesaprotot līdz galam kā tam jādarbojas eksperimentēt. Laikam jau nav saderīgi. Ceram man vajadzīgais balona veids ir LV maz nopērkams? Edited February 7, 2017 by it.kroplis Link to post Share on other sites
Solution laikamTak 2,200 Posted February 7, 2017 Solution Share Posted February 7, 2017 man vajadzīgais balona veids ir LV maz nopērkams? laikamtak ir Link to post Share on other sites
Firza 183 Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Būvmateriālu veikali pārsvarā tirgo gāzes balonu Rothenberger degļiem, kuri ir ar vītni uz balona. Bet vispār jau to gāzes balonu ir vairāki veidi. Link to post Share on other sites
it.kroplis 0 Posted February 7, 2017 Author Share Posted February 7, 2017 Ja būs riktīgais. Balonam ir tā grope . Link to post Share on other sites
Recommended Posts