Jump to content

Jauna spēļu datora komplektācija


kuroryuud
 Share

Recommended Posts

Cik nu esmu lasījis un klausījies, šādai konfigurācijai vajadzētu spēt pavilkt visas uz doto brīdi iznākušās spēles uz augstākajiem iestatījumiem ar 1080p izšķirtspēju.

 

Ja esi lasījis, tad kādēļ tērēt mūsu laiku un savu laiku, es vēl joprojām nesapratīšu kāda jēga tērēt tik lielu naudu datoram, vai arī vecāki tērēs? Būtu to naudu ieguldījis citur, piemēram lietotā mašīnā, lai varētu vizināties ar savu draudzeni ;) Vel mani uzjautrina fakts, ka jātērē tik liela nauda, lai tikai varētu uzspēlēt spēles uz Ful HD, nevis 4k  :sarkasms:

Labots - staylez
Link to comment
Share on other sites

Tiesa, īstenot šo projektu man izdosies tikai pēc mēneša vai diviem, bet pieļauju ka sākt interesēties par izdevīgākiem darījumiem un, iespējams, labākām sastāvdaļām nav par agru.

Ir par agru! Nav ko slapņot

Labots - itanium
Link to comment
Share on other sites

Pietrūkst spēļu peles un spēļu peles spēļu palikņa. Kad būsi sakrājis naudu, tad arī reāli varēs skatīties, jo patreiz tikai Vanga varētu pateikt, kādi tad būs akcijas un cenas, lai varētu tev ieteikt labāko price/performance sastāvdaļu.

p.s. līdz tam laikam vari pameklēt informāciju , cik labi vai slikti tevis izvēlētais CPU dzesētājs dzesē virstaktētu CPU , ka tik tur nav jāizvēlas kaut kas lielāks,smagāks un dārgāks.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...