Usins Posted September 2, 2016 Share Posted September 2, 2016 Tik tiešām izskatās, ka autors ir ielicis reālās biļetes attēlu. Vismaz biļešuserviss.lv tādu attēlu neatradu pie pasākuma apraksta Tā kā var netērēt tinti vispār, vai mēģināt paspēt ierasties pirmais... :D:D:D:D:D:D Es gan šo iespēju neizmantošu, man nepatīk tos dūmus ostīt. „HGK” komanda šogad svin savu 10 gadu jubileju, par godu kurai 3. septembrī Biķernieku trasē rīkos vēl nebijušu divu kontinentu drifta sadursmi – „HGK Drift Challenge”. Pasaulē spēcīgākā drifta čempionāta Formula Drift zvaigznes no ASV stāsies pretī Eiropas izlasei, kuras sastāvā būs arī labākie Latvijas piloti. Bezmaksas biļetes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcruksis Posted September 2, 2016 Author Share Posted September 2, 2016 Tik tiešām izskatās, ka autors ir ielicis reālās biļetes attēlu. Vismaz biļešuserviss.lv tādu attēlu neatradu pie pasākuma apraksta Tā kā var netērēt tinti vispār, vai mēģināt paspēt ierasties pirmais... :D:D:D:D:D Es gan šo iespēju neizmantošu, man nepatīk tos dūmus ostīt. „HGK” komanda šogad svin savu 10 gadu jubileju, par godu kurai 3. septembrī Biķernieku trasē rīkos vēl nebijušu divu kontinentu drifta sadursmi – „HGK Drift Challenge”. Pasaulē spēcīgākā drifta čempionāta Formula Drift zvaigznes no ASV stāsies pretī Eiropas izlasei, kuras sastāvā būs arī labākie Latvijas piloti. Bezmaksas biļetes. Jā, tas ir reālās biļetes attēls tikai, vari kaut vai jau naktī nākt, 99,9% ka tu ar viņu iekšā netiksi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usins Posted September 2, 2016 Share Posted September 2, 2016 Izdevās anulēt / samainīt? tur pat apakšā raksīts, ka ļaunprātīga izmantošana nav viņu problēma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcruksis Posted September 2, 2016 Author Share Posted September 2, 2016 Izdevās anulēt / samainīt? tur pat apakšā raksīts, ka ļaunprātīga izmantošana nav viņu problēma... Kaut vai izstiepies, 99,9% ka iekšā netiksi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usins Posted September 2, 2016 Share Posted September 2, 2016 izdevās anulēt / samainīt? pārlasot noteikumus bs lapā neredzēju punktu par scenāriju "esmu stulbs - ieliku foto ar biļetēm internetā, ko darīt?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 2, 2016 Share Posted September 2, 2016 Vienreiz Prāta Vētras koncertā tiku iekšā tā, tā kā autor, neesi tik pārliecināts, ka neviens cits nepaspēs pirms tevis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanibaals Posted September 2, 2016 Share Posted September 2, 2016 (edited) Tak PDF nemaz nav jārediģē, var taču uzlikt pa virsu baltu Text Box kā komentāru tajā pat Adobe Reader. Edited September 2, 2016 by Kanibaals Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcruksis Posted September 2, 2016 Author Share Posted September 2, 2016 izdevās anulēt / samainīt? pārlasot noteikumus bs lapā neredzēju punktu par scenāriju "esmu stulbs - ieliku foto ar biļetēm internetā, ko darīt?" nenervozē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usins Posted September 2, 2016 Share Posted September 2, 2016 kad uzsākot topiku lūdzi padomu es tev to sniedzu. kādēļ tagad izvairies no vienkārša jautājuma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
versatile Posted September 2, 2016 Share Posted September 2, 2016 ņemot vērā, ka lidostās nupat jau ļoti plaši lasa iekāpšaas karšu kodus no mobtelu ekrāniem, šaizes nebūs. Šovasar esmu diezgan regulāri izmantojis. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrisBB Posted September 3, 2016 Share Posted September 3, 2016 Ne tikai lidostās, citās pilsētās arī autobusa un vilciena biļetes lasa no ekrāna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts