Jump to content

Problēma ar zanussi zgo65414ba


heinrx
 Share

Recommended Posts

Sveicināti , vēlējos kaut kā vai ir kaut kāda iespēja pierādīt to ka rūdītā stikla virsma ir plīsusi ražošanas brāķa dēļ .

Situācija sekojoša -tika uzstādīta zanussi zgo65414ba ,kas ir gāzes degļu plīts virsma ar rūdītā stikla virsmu ,bet pēc apmēram 10 minūšu silšanas rūdītais stikls ar grandiozu troksni un šķembu lietu pārvērtās postažā .

Vērsos veikalā (rd electronics) kur man izsniedza meistara numuru ar kuru jāsazinās .Sazvanot meistaru no manis tika prasīts čeka foto un defekta foto ,Pagāja stundas sešas un saņēmu no viņa ziņu ka zanussi servisa centrs ir pieņēmis lēmumu atteikt garantijas remontu jo es to virsmu esmu sadauzījis. Vērsos vēlreiz vekalā uzskribelēju iesniegumu lai tomēr risina problēmu bet cerību uz pozitīvu iznākumu praktiski nav jo par pamatu tiks ņemts servisa centra slēdziens.

Un vēl jautājums -kā stikla gabals ar astoņiem caurumiem var maksāt dārgāk par jaunu plīti ?

http://i-veikals.lv/image/cache/data/products/big_29.1-500x500.jpg  -šādi izskatās pati virsma

Un uztrauc arī tas kādēļ viņa plīsa ?Jo reāli tas ir bīstami ,labi ka es stāvēju ar sānu pagriezies pret plīti ,man nekas nekaiš ,bet savukārt sieva ,kura atradās metrus trīs no plīts ,no lidojošajām šķembām dabūja sīkas brūces kājās .

Link to comment
Share on other sites

Plīsa tāpēc, ka prece ir mēsls, kas radīta Austrumeiropas tirgum. Varbūt pat bija made in China. Kas uzstādija virsmu? Varbūt uzmeta kādu skrūvgriezzni un radās mikro plaisa.

 

Raksti veikalā un uz Patērētāju aizsardzības centru, bet domāju, ka nekas nesanāks. Gan jau uzstādīšanas instrukcijā bija rakstīts, ka to drīkst darīt tikai sertificēts meistars.

Link to comment
Share on other sites

"to drīkst darīt tikai sertificēts meistars" -tas tur arī ir rakstīts ,un tikai tādēļ jau es arī esmu garantiju pastāstiis, bet nu pagaidām par šo neviens nav jautājis .Meistars man izgrieza virsmā aili ,ievietoju pats .

Lai vai kā acīm redzamu defektu nebija un pa tiešo no putaplasta skavām tika ielikta savā vietā.

Lai vai kā tiko ar sievu izlēmām ka jāpērk kaut kas cits ,nav tik daudz laika un nervu ko čakarēt vienas plīts dēļ. Bet škrobis jau paliek tāpatās ,sievai pankūkas cept biju sataisījies un pat vienu nepaspēju uzcept :)

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Kā tika veikta uzstādīšana? Ja pie galda virsmas tika par daudz pievilkta vai ieliekta, tā vienkārši stikls neizturēja tādu spriegumu pie mazākā karstuma. Rūdītais stikls ļoti vāji pakļaujas deformācijai.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Sievas traumēto kāju arī katram gadījumam nofotografē.Ne ko jau tas nedos, vismaz emocionāli, kas zin.

Link to comment
Share on other sites

"Kā tika veikta uzstādīšana? Ja pie galda virsmas tika par daudz pievilkta vai ieliekta, tā vienkārši stikls neizturēja tādu spriegumu pie mazākā karstuma. Rūdītais stikls ļoti vāji pakļaujas deformācijai."

bingo -te būs arī atbilde ,pievilkta tika ar krusta skrūvgriezi ,man šķiet ne īpaši stingri .Pārāk stingri arī būtu problemātiski pievilkt,jo pievelk caur pašķidrām skavām .Bet pēc tava komentāra aizgāju ar lineālu piemetu un izskatās ka tieši tas deglis kurš bija ieslēgts attiecībā pret virsmu uz kādi 2mm ir zem pārējo degļu un virsmas līmeņa ,pieļauju ka transportējot vai kā citādi ir izdarīts spiediens uz tu un tas stikls tur ir atradies slodzē visu laiku.


kaut gan visdrīzāk jau štancējot pamatni ir pieļauts brāķis ,jo pie spiediena kas caur stiklu spēj deformēt pamatni stikls šķiet būtu plīsis uzreiz.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...