Jump to content

Kompakts sienas rozetē spraužams korpuss elektronikai?


J.Reinis
 Share

Recommended Posts

Sveiciens kolēģiem. Te viena projekta ietvaros nepieciešams uzbūvēt pāris rozetē spraužamas iekārtas (tjipa līdzīgs sadzīves taimerim), kurām būtu gan mammas gan papas spraudnis. Izskatīju savu piegādātāju katalogus, un diemžēl viss, kas ir pieejams, ir vai nu par lielu (paredzēts barošanas blokiem, signalizācijām), nekvalitatīvs pēc skata (vislētākā iespējamā plastmasa priekš mājas projektu vajadzībām), vai neadekvāti dārgs (16+Eur tikai par korpusu vien neies krastā).

 

Pašlaik divi labākie varianti, kas ir atrasti - 

 

post-98258-0-94769200-1468246871_thumb.jpg  post-98258-0-48943900-1468246872_thumb.jpg

 

Baltais (65mm x 92mm x 57mm) būtu vēl plus mīnus ok, bet prasās tomēr plānāku un šaurāku, kā arī nav zemējuma pass-through. Melnais (48mm x 101mm x 28mm) izskatās 'nopietnāk' un foršāk - var smuki logo priekšpusē ar lāzeru vai tampondruku uzlikt, un mazāk izskatās pēc radioamatiera savāktas kastītes, bet atkal izmērs stipri par lielu pa Y asi (biezums un platums ideāls). Abi maksā adekvātus ~2.50Eur, un ir pasūtāmi no Polijas nedēļas laikā. Gribu atrast labāku, smukāku un kompaktāku variantu - vai kādam ir vēl kas iesakāms?

 

Pašlaik vēl iekšā bāžamā elektronikas plate nav izvadīta līdz galam, bet nu orientējoši būs izmērs uz 38 x 28 x 20mm.


Ķirzaka, anybody else?

Labots - J.Reinis
Link to comment
Share on other sites

J.Reinis

Priekš desmit gabaliem pasūtīt formu plastmasas liešanai (uz šādu izmēru forma maksās ~0.8k Eur) un tad mēģināt sarunāt kaut kur, lai izlej mazāk par 100 gab.?..

Link to comment
Share on other sites

J.Reinis

 

 

Es atradu lētāku 2x variantu par donoru
Šim jau biju uzskrējis, bet šitiem nav vis normālas skrūves, bet gan aizvalcētas kniežveidīgas figņas, ko nav iespējams normāli izurbt vai pēc tam aizskrūvēt atkal ciet. Tad vēl arī problēma ar indikatoriem priekšpusē, un to uzrakstiem. Nu, un, protams, 8Eur > 2.50Eur + darbs lai izjauktu. 

 

 

tad iztiec ar to, kas ir un nekaaro kaarumus
Tā laikam nāksies darīt. Vienkārši cerēju, ka te varbūt kāds ir uzrāvies kaut kad kādai labai ārzemju bodei, kas tirgo sakarīgus enclousure, un varbūt var pasviest kādu labu ideju vai linku. 
Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Var tak nečakarēt sev prātu un būvēt atsevišķu kārbu ar rozetes caurumu ar parastu barošanas vadu. Diez vai tas 0.5m vadiņš kaut ko kardināli maina.

Link to comment
Share on other sites

J.Reinis
(labots)

Arī kā variants - bet ņemot vērā, ka pasūtītājs plūtīja karstu, kad prasīja pēc iespējas mazāku plati, pieņemu, ka gan jau gribēs arī pēc iespējas kompaktāku korpusu. 

 

Vēl viens variants, ko izskatīju, bija pamēģināt iedabūt to visu iekšā elektrības spraudņa pārveidotājā - bet tiem ir divas nepilnības - pirmkārt, tie gandrīz visi mūsdienās ir nevis aizskrūvēti, bet aizlīmēti/aizkausēti pa perimetru, un tos nereāli dabūt vaļā, un otrs, saprotams, ka viņiem nav priekšā un pakaļā vienādi caurumi, jo tie galu galā ir adapteri. :)

 

Lūk, piemēram, dabūt šitādu te, tikai ar vienādiem caurumiem priekšā un dibenā, kā arī normāli izjaucamu, būtu vienkārši seksīgi.

500864687_1.jpg

Labots - J.Reinis
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...