Jump to content

Android telefona pārinstalācija!


 Share

Recommended Posts

Sveicināti!

 

Man ir uzradies tāds jautājumiņš par Android pārinstalāciju. Pirms sākat likt atbildes lūdzu izlasiet līdz galam!

 

Tātad - man ir mobilais tālrunis - Samsung Galaxy S6 (32Gb). Telefoniņš nopirkts Īrijā un tam bija bloķēti Latvijas tīkli (tika atbloķēts tepat vienā no mobilo telefonu servisiem). Tagad ir cita problēma - aizbraucu uz Tallinu un konstatēju, ka mana sim karte nestrādā un citas Igauņu kartes arī nedarbojas. Padzirdēju, ka man palīdzētu tāda lieta kā telefonu pārinstalēšana uz Latvijas reģionu bet es pat īsti nesaprotu, kas tieši notiks un kā to vispār izdarīt?

 

Ko vēlos uzzināt - vai ir iespējams šādi pārinstalēt mobilo? Varbūt ir citi varianti ar kuriem es varu tikt pie sev vēlamā rezultāta?

 

Paldies par palīdzību savlaicīgi!

Link to comment
Share on other sites

Sameklē vajadzīgo softu un iešuj normālas versijas firmvāri.

 

iepriekš saglabā savus datus, tie visi ies zudumā.

Labāk uzreiz paņemt kādu alternatīvo firmvāri ar gatavu root pieeju, bez ražotāja bloatware , ko viņi tā mīl ielikt. prieks tam iespējams vajadzēs atbloķēt bootloader

  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

Nopērk drusku lētāku telefonu, pēc tam starpību samaksā par čakarēšanos servisā un pa vidam vēl pāris reizes paliek bez sakariem. garantija ar, protams pa kāju. ja cilvēkam laiks neko nemaksā, tad tā var darīt.

  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

androidz

 

 

Pērkat vien pelēkos telefonus citos reģionos, lai ietaupītu 10% cenas, un pēc tam veselīga jāšanās, lai tā truba vispār strādātu 
Nū, tu bišku ne pa tēmai, ja tas ir pelēks, tad viņam maksimums, kas var nestrādāt tas ir 4g, vai kāds reģiona specifisks serviss/pakalpojums kā piemēram Galaxy Care (bezmaksas apdrošināšana), vai andrīša upgrade neatnāks, tas arī viss. Te, laikam, tiešām kāds variants kas piesiets operatoram. 
Link to comment
Share on other sites

Kaa jau pirms manis teica - atrodi firmware savam telefonam un caur taadu aplikaaciju kaa Odin ieliec telefonaa.

Link to comment
Share on other sites

INTRASERVERNET

Vispaar kaapeec neuzraksti tam operatoram kura tiiklaa ir blokjeets? Protams panjems nelielu samaksu bet tev atblokjees uz visiem tiikliem. Ja vien telefons nav zagts. Un ja ir zinaashanas tad var debrand uztaisiit un ielikt baltijas regionam paredzeeto radio utt.

Link to comment
Share on other sites

fr35hm3a7

Labi, tātad uzlikt Firmware es varu. Tagad radās cits jautājums - es skatos, ka konkrēti mans telefona modelis ir Internacionāls (Eiropa utt.). Skatos, ka varu lejupielādēt no visādam valstīm (tikai ne no Latvijas reģiona). Kādi ieteikumi?

Link to comment
Share on other sites

lūdzu izlasiet līdz galam

 

aizbraucu uz Tallinu un konstatēju, ka mana sim karte nestrādā un citas Igauņu kartes arī nedarbojas.

Viena tante pačukstēja ka Igaunijā no šī gada februāra strādā globāls bleklists fenderētajiem telefoniem. Tas daudz ko izskaidro, ja pieņemam ka telefons pirksts Īrijā no rokām (un ar simlocku).Un nav ko gruzīt džekus kas noņēma piesaisti (SIM lock) no Īrijas operatora, tie parasti savu darbu māk un  simloka noņemšana civilā veidā, nekādā neietekmē telefona darba spējas. Ja Latvijas,Igauņu un citas kartes pieņem, tātad viņi visu ir izdarījuši kā nākas. Iemeslus kāpēc nestrādā Igaunijā lasīt dažas rindiņas augstāk un beidziet fantazēt par softiem, viņu pāršūšanu, tas būs iztērēts laiks un nauda, problēmu tas neatrisinās, tāpat kā mironim plāksteris. Problēmu gan var atrisināt nomainot IMEI, bet tas ir cits story, par kuru pat menti un kriminālkodeks spicē ausis

 

 

izlasot situāciju tur ar bootloaders un radio japaršuj,

Hujeju Klava. Varētu padomāt ka ar Odinu to nevar izdarīt.

 

Un kur vispar prāts pirkt subsidētos telefonus? vienu no radinieka paņēmu nopisos vairāk nekā kaut kādā svinger festā

Savs ekonomiskais pamatojums tur ir. Lieto numuru kuru tāpat būtu lietojis un tev pa lēto iedod trubu lai kādu gadu vai divus toč prom neaizmūc.

P.S.

Ar radinieka telefona nevajadzēja pisties ja nemāki bet atdot cilvēkiem kuri to izdarīs pīpēdami un samaksāt ©McB

 

 

Tagad radās cits jautājums - es skatos, ka konkrēti mans telefona modelis ir Internacionāls (Eiropa utt.). Skatos, ka varu lejupielādēt no visādam valstīm (tikai ne no Latvijas reģiona). Kādi ieteikumi?

Mest mieru un nopārdod viņu Latvijā un cerēt ka jaunais īpašnieks  nebrauks uz Īriju vai Igauniju. Vēl viens ieteikums: pameklē rūpīgāk, aiz neko darīt ieguglēju un pārlieicnājos ka  Baltijas reģiona versijas (pēdējā datēta ar šī gada aprīli) ir publiski pieejamas.

 

 

Vispaar kaapeec neuzraksti tam operatoram kura tiiklaa ir blokjeets? Protams panjems nelielu samaksu bet tev atblokjees uz visiem tiikliem.
fr35hm3a7 rakstīto izlasīt vpadlu bet iekomentēt sviestu, laiks atradās? 

 

tika atbloķēts tepat vienā no mobilo telefonu servisiem)
Labots - LSTP
Link to comment
Share on other sites

fr35hm3a7

Es nesaprotu par ko visi te vārās? Telefons ir legāls no veikala pirkts. Nopirku jo dzīvoju Īrijā. Man pat smiekli rauj ka daži tik traki streso... Es lūdzu palīdzību nevis lai mani kāds nosoda par to, ka iegādājos telefonu ar bloķētiem tīkliem.

 

Ja ir kaut viena normāla persona, kas spēj palīdzēt lūdzu palīdziet izprast vai man nepieciešams firmware ar tādu pašu Baseband numuru?

 

Paldies tiem, kas ir spējīgi būt kompetenti.

Link to comment
Share on other sites

Tad jau nav nekas jāšuj

ej uz bodi, un izlamā pārdevēju, kas tev to mēslu iesmērējis

Viņam visur jāiet

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...