Jump to content

Huawei Honor 7 - izvēles priekšā


iebiezināts piens2
 Share

Recommended Posts

iebiezināts piens2

Sveiki naži. Kā saprotat apdomāju Honor 7 iegādi, bet tā kā telefonos neorientējos nolēmu meklēt boot izpalīdzīgo padomu. 

 

Iesākumā par to kādas bija prasības: tā, kā iepriekšējos telefonos internetu nelietoju, jo tie nebija arī pielāgoti prasības nav augstas, nezinu arī ko gaidīt un ko meklēt (pāris gadus lietoju nokia x6) nepieciešams: GPS (viennozīmīgi tāds kurš nav atkarīgs no i-net, bet paralēli satiksmei domāju lietot arī waze), labi pārlūkojama mūzikas spēlētāja programma(pārsvarā austiņas lietošu), vēlams dual sim, internet pārlūkprogramma, iespēja lasīt ziņas, varbūt kādus pdf vai word dokumentus, laba kamera, lai šad tad ko nobildēt un varētu brīvi rīkoties ar iegūto rezultātu un fotografēt grāmatas/dokumentus; nu un brīvajā laikā kādas interesantas spēlītes, izturība, lai ekrāns nesaplīst pēkšņi un negaidīti un ar to visu vēlme bija iekļauties eur 200-240. 

 

Čoms ieteica skatīies uz Huawei pusi, price/performance un ieteica skatīties Honor 7 vai P8, sapratu, ka lai paņemt aparātu, kas nenovecos pāris tuvākos gadus jāpaplašina atvēlamā summa.

 

Kas radīja jautājumus un šaubas par honor7:

 

1) Plaša cenu variācija, kur jautājums radās vai tie ir atšķirīgi modeļi? Itkā honor7, bet viena i-veikalā norāde ka 4 kodolu, citā 8, līdz ar to bažas par to, ka var iegrābties viltojumā vai kādā sliktākā komplektācijā vai arī nesaprotu principu,

 

šeit 8kodoli, dual sim http://www.1a.lv/telefoni_plansetdatori/mobilie_telefoni/mobile_phones/huawei_honor_7_dual_gray

 

šeit 4kodoli un dual sim pēc apraksta - http://lvlv.lv/?route=product/product&product_id=2110&currency=EUR

 

šeit 4kodoli dual sim, bet sim karšu skaits 1 :Dhttp://www.euromobile.lv/Huawei-Honor-7-gray-DUAL-SIM-peleks-Mobilie-telefoni-50966-6901443080861#tabs|Product:Info

 

lmt veikalā pārdevējs stāstija kautko par 4 kodoli x2 un tad sanāk 8, varbūt tāda ir atbilde? 

 

 

2) Pāris i-net veikalos manāms piedāvājums honor7 dual sim. ko neesmu manījis huawei aprakstos, vai honor 7 ir pieejams ar dual sim, vai tas ir kāda kļūda kreisos i-veikalos? vienā youtube apskatā, kāds Krievijas specs minēja, ka itkā ir 2 sim sloti, viens iekša otrs no āras, bet jāizvēlas lieto vienu vai otru, abi kopā nestrādā, kā tad ir? 

 

 3) uzrunā kamera 20mpix, saprotu, ka svarīgākais ir optika nevis mpix, bet man kā nezinātājam 20 ir spēcīgs arguments. Vai cipariņi atbilst rezultātam?

 

4) gps sistēma strādās bez i-net pieslēguma un telefona zonas? 

 

5) Vai aizmugurei korpuss ir no metāla, esmu redzējis aprakstus, kur ir bet ir arī pretējas atbildes.

Link to comment
Share on other sites

J.Reinis

 

 

viennozīmīgi tāds kurš nav atkarīgs no i-net, bet paralēli satiksmei domāju lietot arī waze
Waze ir pilnībā atkarīgs no interneta... 

 

 

gps sistēma strādās bez i-net pieslēguma
Ja uzliksi offline navigācijas aplikāciju, tad strādās. Bez A-GPS būs lēnāks position lock, bet strādās. 

Atbildes uz visiem citiem taviem jautājumiem, tāpat kā kameras salīdzinošos testus, un visu pārējo varēji atrast arī šeit - http://www.gsmarena.com/huawei_honor_7-7269.php

Link to comment
Share on other sites

androidz

Papēti LG Nexus 5x, iekļausies līdz 240e - ātrs, pliks androids, laba kamera, laba bača, jaunākie update. Lielākais minuss IMHO, nav sd kartes atbalsts.

Labots - androidz
Link to comment
Share on other sites

Ieteikt telefonu ar 2gb atmiņu uz doto brīdi? Tas nav prāta darbs, tādiem jau brīvi tik ir vidēji 500mb rama. Atver google karti, ieslēdz navigāciju atver vēl pāris sociālo portālu aplikāciju un nu jau brīvi 200mb. Un tas ir tikai uz šodienu, "rīt" iznāks apdeidi un telefons sāks pārvērsties par nelietojamu rotaļlietu.

Link to comment
Share on other sites

itanium

 

 

Tas nav prāta darbs, tādiem jau brīvi tik ir vidēji 500mb rama. Atver google karti, ieslēdz navigāciju atver vēl pāris sociālo portālu aplikāciju un nu jau brīvi 200mb.

Un? RAM ir jāizmanto, nevis jākarājas brīviem MB.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...