Jump to content

VID EDS XML failu kombinēšana


psihiatrs
 Share

Recommended Posts

Problēma ir sekojoša: par 2015.gadu tika izveidotas vairākas atskaites (par katru mēnesi), bet VID nepieciešama arī gada atskaite (visu atskaišu apvienojums). Tās atseviškās atskaites var eksportēt XML formātā.

Varbūt kāds zin, vai es varu apvienot tos atsevišķos XML vienā XML failā? Jo reāli sanāk, ka tagad atkal viss jāraksta par jaunu, bet datu ir ļoti daudz.

 

Paldies!

Link to comment
Share on other sites

 Tev vajag visu mēnešu datus summas ? Tad kur problēma. Pašam nācās (gan cita rakstura dokumentus) pa mēnesim un gada kopējo veidot.  Vienā Excel dokumentā katra mēneša dati atsevišķā lapā, pēdējā, gada kopsavilkumā saliec formulas  un viss notiek.

Link to comment
Share on other sites

psihiatrs

Nē, vajag tos pašus datus vēlreiz ievadīt. Tika iesniegti dati par katru personu, kurai izmaksāta stipendija (pa mēnešiem). Tagad tas pats nepieciešams par gadu. Simtiem personas, personas kodi un summas...

Link to comment
Share on other sites

No kaut kurienes jau ikmēneša dati nāca laukā, tad jau jāmeklē no tās puses. Būt vieglāk. Citādi jāmeklē XML shēmas no sākuma VID lapā un tad jāmeklē, kas izparsēs laukā nākošos XML. Excel tas toč nebūs.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...