Jump to content

parastais pogu telefons


Recommended Posts

Ir situācija kad vajag pogu telefonu, vai pašlaik no Nokiām ir kas sakarīgs palicis ko var pirkt, ko ieteiksiet? 1A laikam ir vislielākā izvēle. >

 

http://www.1a.lv/telefoni_plansetdatori/mobilie_telefoni/mobile_phones/filter/447_o-19134%3A448-19148%3A452_o%3A3920_o/2

 

 

 

 

(  Niokia 230 - Izturīgs polikarbonāta korpuss ar alumīnija aizmugurējo vāciņu  )

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ņem jebkuru Nokia, būs OK. Pārītis no šiem modeļiem ir lietošanā cilvēkiem, kuriem besī grāpstīties gar telefonu -  zvanīt var, zona laba, pat SMS var nosūtīt :)


P.S. Ja telefons vajadzīgs vecākam cilvēkam ar sliktu redzi - tad vajag lielas pogas un ekrānu. Tad jāskatās uz Just5... ir arī šādi lietoti, ir OK...

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Man pašam nav lietošanas pieredzes ar jaunajiem Nokia (Microsoft) pogu telefoniem. Pirku sievasmātei Nokia 222 pirms kāda laika. Cik pats apskatīju, iespaidi labi. Sievasmāte lieto, nesūdzas, viņas čuhņā zona pašvaka, problēmas ar šo modeli tādā ziņā nav, dzirdu viņu labi, viņa mani dzird labi, kad sazvanāmies.

Link to comment
Share on other sites

Es kāpēc ierakstīju par Nokia 230, tam ir ražotāja standarta OS, jaunākā operētājsistēma 30+, vislielākais 2,8.collu ekrāns, izšķirtspēja 240 x 320-lielākā kāda var būt tādiem pogu telefoniem, PLUS tam ir polikarbonāta korpuss ar alumīnija aizmugurējo vāciņu, citiem liekas nekas labāks nav, piemēram nerūsējošā tērauda aizmugurējais vāks kā Nokia C5.

 

Nokia 230 SILVER

http://www.1a.lv/telefoni_plansetdatori/mobilie_telefoni/mobile_phones/nokia_230_silver

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Tas Nokia 230 ir ļoti simpātisks modelis. Ja man tagad nebūtu nekāda telefona, un vajadzētu pirkt sev, šo noteikti izvērtētu. Palasi komentētāju rakstīto par šo modeli gsmarena.com.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Nesen nopirku māmuļai Nokia 130. Zvanīšanas un zvana beigu pogas ir tuvu navigācijas pogai un viegli nospiežamas. Bija problēmas ar zvanīšanu ieklīstot ne tur kur vajag. Arī mani veiklie pirksti iemanījās vienlaikus nospiest vairākas pogas. Riktīgi nokaitināja. Tad paņēmu 225 sēriju, viss labi.

Link to comment
Share on other sites

(labots)

Nokia 225 un 230 ir praktiski vienāda, nekas nav teikts par Nokia 225 korpusu, ja tā ir vienīgā atšķirība, es par Nokia 230.

 

compare - http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6288&idPhone2=7771

 

1A salīdzinājums > http://www.1a.lv/compare/products/telefoni_plansetdatori/mobilie_telefoni/mobile_phones/nokia_225_white/nokia_230_silver

Labots - Jr.
Link to comment
Share on other sites

Cik saprotu, bez atšķirībām korpusos, 230 papildus priekšējā kamera ar zibspuldzi, aizmugurējai kamerai zibspuldze, zibspuldzi var lietot kā lukturīti, 225 kameras zibspuldzes nav, bet ir lukturītis korpusa augšā.

Šādiem telefoniem galvenā vērtība - ilgais runāšanas laiks. Protams, tie, kas lieto tačfonu visvisādās iespējas par šādiem telefoniem pavīpsnās. Turklāt šo telefonu iespējas ne tuvu nav tādas, kā savulaik (podziņtelefonu ziedu laikos) podziņsmartfoniem, bet zvanīšanai gan jau ir OK.

Link to comment
Share on other sites

Nofotografēt ar zibspuldzi var abi, pārējais arī viss ir bumbās, tā ka zvanīt darba laikā varēšu.

 

 

Protams, tie, kas lieto tačfonu visvisādās iespējas par šādiem telefoniem pavīpsnās.

:) Nemaz nepavīpsnāju, pašam ir Nokia C5 un Samsung S6, vienkārši C5 vietā vajag jaunu.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

 

 

ir vērts ņemt ar divām SIM kartēm?
Labi tad sāc rakstīt visu sīki un smalki par sevi,savu darbu,ieradumiem,hobijiem,ģimenes stāvokli,ienākumiem un visu pārējo. Kad būsim iepazinušies ar reālo situāciju tad lemsim ir Tev vērts iegādāties ar divām sim vai tomēr nē.

Bet tā ,kā lai to pasaka kāds,kas neko par Tevi nezina? 

Link to comment
Share on other sites

 

 

ir vērts ņemt ar divām SIM kartēm?

tad būtu jāzina tavas kredītkartes numurs,pin kods,personas kods,adrese... 

Link to comment
Share on other sites

Man pašam nekad nav bijusi vajadzība pēc dulalsim telefona. Tavā saitē dualsim modelim specifikācijā uzrādās nedaudz mazāks standby time, manās acīs tas būtu trūkums, kura dēļ censtos izvēlēties tieši vienas sim kartes modeli. Kaut zinu piemēru, vienam radiniekam darba vieta piešķīra darba mobīlo telefonu ar numuru, prasība bija lietot šo darba vajadzībām, nevis privāto, nu ko, staigāja ar diviem telefoniem, tad čohnīja, ka viņa gadījumā dual sim telefons būtu tas, kas vajadzīgs, kad pirka sev jaunu telefonu izvēlējās tieši ar divām sim kartēm, tagad priecīgs, ka nav jāstaipa divi telefoni. Ja tev arī var iegadīties kaut kas tāds, dualsim ir labāka izvēle. Kā ir šim modelim? Cena, laikam, gandrīz neatšķiras viensim un divsim variantam?

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...