Jump to content

Portatīvā datora garantijas remonts


ykristaps
 Share

Recommended Posts

Sveiki biedri. Problēma sekojoša. Portatīvajam datoram izbeidzās touch pad. Garantija vēl ir spēkā, bet kopš iegādes pašrocīgi samainīju cieto disku pret SSD. Dodot datoru garantijas remontam krāmēt iekšā veco HDD, vai arī tas nav būtiski ?

 

Paldies!

Link to comment
Share on other sites

ykristaps

Bet vispār pēc būtības.. Garantijas ietvaros drīkst pašam mainīt HDD pret SDD? Kaut vai HDD pret HDD, ja nosvilst, bet nav laika garantijas remontiem ? Izņemtais HDD disks pašlaik stāv ievietots citā sistēmā, baigi negribās visu atkal mainīt vietām.

Link to comment
Share on other sites

Bomaars/C12
(labots)

Atkarīgs jau no ražotāja noteikumiem un kā tavam laptopam tas mainās, man, piemēram,  laptopam hdd var nomainīt 1min, jo apakša atsevišķi priekš hdd ir vāciņš ar 2 skrūvēm un nekādu blombju, bet ja jājauc dators viss laukā nu tad var zust arī garantija, bet kā minēju arī no ražotāja atkarīgs un jāskatās vai ir blombes, un vel ir cits jautājums, vai vel ar citu hdd(kaut ssd) var sūtīt uz garantijas remontu...es protams nesaprotu, (kā snukurins teica) tu vari pazaudēt ssd, tev var atteikt remontu, jo orģinālā cietā nav, kāpēc riskēt?

Labots - Bomaars/C12
Link to comment
Share on other sites

ykristaps

Ražotājs DELL. Apakšā ar 2 skrūvītēm noskrūvējams vāks. Nekādas blombes nav. @snukurins bija domājis, ja pēkšņi izdomā mainīt datoru, nevis labo, tad neviens nesmērēsies un nedos man nekādu SSD atpakaļ, protams, kāpēc lai dotu.

Link to comment
Share on other sites

raiviic
(labots)

 Viss atkarīgs no "zvaigžņu stāvokļa" un pieņēmēja/meistara noskaņojuma. Arī, kā pratīsi runāt. Teorētiski, ja problēmas cēlonis nekādi nav saistīts ar HDD maiņu (neko neesi salauzis, saskrāpējis u.t.t.), atteikt nevajadzētu. Bet par datu zudumu (ja nu pēkšņi servisā izdomā pārinstalēt) gan der padomāt - ne viens vien pēc remonta saņēmis svaigu OS, bez saviem pr0n u.c. dzīvībai svarīgiem failiem .

Labots - raiviic
Link to comment
Share on other sites

Par datu saglabāšanu parasti ir jāvienojas atsevišķi un par papildus samaksu. Jo tā nav servisa problēma.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...