Jump to content

Patiesība par to kas ir realitāte kontakts ar NLO


nordicboy
 Share

Recommended Posts

 

 

Nu, ko var teikt? Traģiski... ;)

lai neteiktu vairāk :hunter:

Link to comment
Share on other sites

 

 

Nu, ko var teikt? Traģiski...

Jo tad apklusušais būs "zaudētājs" un otrs uzskatīs sevi par uzvarētāju, lai gan vienīgais, kur viņš ir uzvarējis, ir verbālās caurejas ģenerācijā.

Mums forumā pietiek tādu, kuri novāvuļos jebkuru līdz nāvei. Vienu gan ķirzaks aizvāca, lai gan tas viņam draud ar sekām - Purvciemā labāk vairs nerādīties.

Link to comment
Share on other sites

alusbundza
Link to comment
Share on other sites

tad ta problēma - zinātnes vārdā gps iekārtu pie kājas kā noziedziniekam un aiziet - turpmāk fiksējam, kur atradušās katra "kontakta" laikā.


plus izraksti no ārsta, vai un kad fiksēta grūtniecība, kādi rādījumi, USG, analīzes, kas pieņēmis dzemdības, svars-garums. tādas lietas nevar nosimulēt tikai savā galvā vien.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Nu, veči, klājiet vaļā! Kurš ir nokniebies ar sieviešu dzimtes citplanētieti. Kas ta nevienai gribošai būtnei šķīvīša nav?

Link to comment
Share on other sites

brutalis-vertikalis

Opā Lauri, kas atklājas! Tu esi Visvarenais Radītājs un visādi citādi Dižmanības Iemiesojums, bet tad kad tik necila lieta, kā tevis radīta programma ņemas runāt to, kas tavai sirdij nav tīkams tu krīti histērijā. Solies atštaukāt programmas-deģenerātus. Ar ko? Ar peles kursoru? Bet tu taču pats tās programmas radīji! Kas ir? Līki pirksti? Tāda vilšanās! A es jau sāku ticēt tev! Biju nolēmis radīt Evanģēliju. Tavas Augstības sekotāji sevi lepni dēvētu par "lauriķiem".

 

Bet ja nopietni, džekam vienkārši piemetusies dievmānija.

Link to comment
Share on other sites

 

 

klājiet vaļā!

GreenAlienGirl.jpg 


 

 

gps iekārtu
neraksti nu glupības, citplanētieši taču uzreiz šitādu viltību detektē - torseonu vērpes laukā kvantu fluxa kapacitors momentā jūt kropļojumus. Viņi vienkārši neslēgs ārā cloaking tech'u un neizies uz kontaktu. Visa elektronika jāatstāj mājā un plikam jāiet labības lauka vidū.. un jāpīpē.. daudz jāpīpē...
Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...