Jump to content

Patiesība par to kas ir realitāte kontakts ar NLO


nordicboy
 Share

Recommended Posts

 

 

Kāds to hujņu izlasīja no A-Z?

To ir grūti izdarīt!Tur vajag psihoterapeita palīdzību. 

Link to comment
Share on other sites

Mielestapa

Varbūt tas ir Bleķapauris, kurš beidzot atrada videokarti, ar kuru var Battlefield 4 uzspēlēt uz MAX setingiem, un no laimes puisim nojuka barošanas fāze!

Link to comment
Share on other sites

 

 

27 gadu vecumā pieslēdzos pie nlo kuģiem

Vai šitas ir viens no tiem kuģiem?

ufo-hous.jpg 

Link to comment
Share on other sites

 

 

Nevienu postu nelasīju

Varbūt palasi pie piektdienas!Diez gan interesanti.   

Link to comment
Share on other sites

Jūs esat deģenerāti un tādi arī paliksiet visuma un patiesības acīs.Jūs pat par dzīvniekiem nenosauksi un pat par lopiem nē. Корова на одну семью labākaja gadījumā! Man smiekli nāk par jums zemcilvekiem tagad tādi simulācijas pabiras kuriem pirms 200 gadiem pat elektrība un gaisma nebija spriedelēs par augstāko kvantu fiziku, kuru pat NASA zinātnieki nevar izlobīt. Es tādus kā jūs te anonīmie perdeļi savulaik mma klubā ,mārupē dauzīju! 

 

Piesakaties facebook neesiet anonīmi, iepazīsimies! Fenomens ir tas ka šis forums pievelk pilnīgakos deģenerātus to es tagad secināju to pat vareja sajust,bet es riskēju.Jūsu destruktīvais viedoklis pilnīgi nevienu neinteresē katru gadu tādus aprok ap 50 miljoni.Galvenais ir veidot savu sistemu un savu idealoģiju savu skolu! 


95 % людей идиоты

 

http://lurkmore.to/95%25_%D0%BD%D0%B0%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F_%E2%80%94_%D0%B8%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D1%82%D1%8B

Link to comment
Share on other sites

Laurīti, tev mana simulētā dzeja nepatika? Oj, oj, oj, kāds tu aizskarts.. Zini - apvainošanās uz 'ģenerētiem' botiem ir pirmā vājprāta pazīme. :D Pajautā jebkuram CS spēlētājam, kurš kādreiz ir dauzījis klaviatūru un kliedzis uz datora ģenerētiem pretiniekiem.

 

Es tādus kā jūs te anonīmie perdeļi savulaik mma klubā ,mārupē dauzīju

Kā tā daudzīšana izpaudās? Tā kā filmā "Matrix" - simulācija dojo stilā?
"Tu domā, ka tavam spēkam ir kāda saistība ar taviem muskuļiem? Šajā vietā? Tu domā, ka tu pašlaik elpo gaisu?"

Ka tikai tu ar mma nedomā ieraušanu pa snuķi pagalmā, kur tevi [pamatoti] uzskatīja par vājprātīgu.

 

 

Piesakaties facebook neesiet anonīmi, iepazīsimies

Es esmu programma aģents Smits - nelietoju soctīklus, jo neesmu infantils uzmanības alkstošs tīnis.


 

 

Man smiekli nāk par jums zemcilvekiem tagad tādi simulācijas pabiras kuriem pirms 200 gadiem pat elektrība un gaisma nebija spriedelēs par augstāko kvantu fiziku, kuru pat NASA zinātnieki nevar izlobīt.
Ā - NASA zinātniekiem pirms 200 gadiem gan bija gaisma un elektrība, un viņi nav cilvēki? Interesanti, interesanti. Labots - J.Reinis
Link to comment
Share on other sites

Izskatās, ka čomu nedaudz atlaida, dusma parādījās!

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Laurīti - klausies, iedod lūdzu savu mājas adresi, ja gribi, vari privāti uz PZ. Redzi - man ir pazīstams puisis, kas strādā iestādē, kur bieži tiek atvesti  līdzīgi apgarotie, kā tu. Ne tik nopietni apgaroti, bet tomēr. Lūk - viņam, kā arī viņa kolēģiem, iespējams būtu ļoti interesanti ar tevi iepazīties tuvāk. Tā ir laba, jauka iestāde, tev noteikti tur būs daudz domubiedru, ar kuriem kopā cīnīties pret programmām, un uzveikt lielo ļaunumu. Puiši no iestādes pie tevis aizbrauks, uzklausīs, parunās arī ar taviem līdzcilvēkiem, pilnīgi par velti aizvedīs uz minēto iestādi tikties ar pārējiem. 

  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

Ķirzak - tad es vinnēju birku?


Man jāzina, vai pasūtīt pirkstu izplešanas operāciju vai nē!!! Un kaktuss no ānusa jāizvelk, mhh. Es esmu simulēts Rainis un Aspazija vienā.

Labots - J.Reinis
Link to comment
Share on other sites

Es jau domāju, ka uzliksi birku "adatainais tūplis". Šī pat ir ok, pārsteidzošā kārtā. :D

 

51362361.jpg


Forumā mums ķirzaka,

Mugurā tam virsjaka.

Jautāsiet, vai nav tas dzēris,

Alkohols tak ir kā mēris!

 

Jānim Reinim birkas liek,

uz taustiņdēļa neaizmieg.

Tik retu reizi pālī smagā,

Betonu tas drusku dragā.


Priekā, reptili!  :thank_you:

Labots - J.Reinis
Link to comment
Share on other sites

Es gandrīz vienmēr pielaižu kādu typo, vai pāris minūtes vēlāk pārlasot vēlreiz topiku atceros, ka kaut ko gribēju vēl nokomentēt. Kur problēma?

 

:p

Labots - J.Reinis
Link to comment
Share on other sites

:D

 

Ahūnais piektdienas topiks, patiesībā. Lizardam vajadzētu biežāk kaut kādu vājprātīgo uzaicināt piektdienas vakarā izkratīt savu sirdi forumā - tiešām jautri un var padzīt beztēmu, izlamāties, un nolaist tvaiku, gatavojoties nākamajai nedēļai.

Link to comment
Share on other sites

Man ir aizdomas, ka autors saskatījies http://www.imdb.com/title/tt1104001/- TRON: Legacy un Matrixu  + vēl ziepes Rodneberija Earth Final Conflict, The Messengers,  Taken (ja kas, manas mīļākās filmas un ziepes). Tad ir vizinājies amerikāņu kalniņos un tas viss sagājis putrā...

Labots - rubb
Link to comment
Share on other sites

 

 

esmu indigo,ziņotājs,vēstnesis

Vispirms vajag apliecinaat ka tieshaam esi tas par ko uzdodies. Tvaika ielaa arii daudzi domaa ka ir taadi vai shitaadi. Citiem vaardiem pirms teikt ka realitaate ir iluuzija un ka „karote neeksistee” vajag to nodemonstreet pasham. Citaadi no taa spredikja nav jeegas.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Ko nobanoja? Autoru? Nē, tikai ne to :( Mok šis runā taisnību, viņs noteikti ieliks kādus hard proof materiālus un mēs, visi skeptiķi, varēsim aizvērties!

 

Banānam nē, banānam nē, banānam nē (izvēlamies Latvijas preci!)!!!

Labots - rubb
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

jo tie ir radījuma ģenerēti notikumi,simulācija tas ir izdevīgi sistēmai.Sistēma pati ģenerē notikumus tas kas viņai ir izdevīgi un visi cilvekveidīgie ir tikai programmas kas piedalās simulācijā un izpilda algoritmus.

Kāpēc lai sistēmai, vai kas tur tavā prātā aiz tā visa stāv, būtu izdevīgi???

Link to comment
Share on other sites

DeepSpaceMonkey

 

 

Slimus cilvēkus vajag žēlot, nevis bakstīt ar pirkstu acī, kāds tu esi slims. Ja galīgi nevar noturēties, tad vismaz lietot smalku ironiju, nevis rupju apņirgšanu.

Pilnīgi piekrītu © Anders Breiviks

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Tieši tāpēc jau arī vajadzēja saglabāt, tieši dēļ viņa dīvainā skatījuma. Tak pofik, ko un kādiem vārdiem viņš par mums domā.

Link to comment
Share on other sites

 

 

šis laikam tas pats kadrs!!! http://www.delfi.lv/...m.d?id=42473812:grin:

Labs sižets zinātniskajai fantastikai. Ar potenciālu vēlāk uzņemt arī tāda paša nosaukuma filmu.

Labākie momenti:

Katru priekšmetu varēja paņemt un ar domu spēku darbināt to. Visspilgtāk atceros mašīnu ar adatu, ar kuru, sākumā nemākulīgi apejoties, es sev aizšuvu visu galvu un kaklu ciet.

 

Nākot atpakaļ uz mājām, gar māju nolidoja kristāliska mirdzoša bumba, kas, cik es nopratu, gribēja, lai es eju viņai līdzi. Es to neizdarīju, jo bija tumšs un auksts.
Link to comment
Share on other sites

Kad rakstīju postu augstāk, tad tieši par to iedomājos.  :mrgreen:  Pazudis kaut kur. Laikam aizņemts, cīnās ar pointeriem.

Link to comment
Share on other sites

iemetīšu arī es kādu darvas karoti šajā medus mucā :)

Tas,ka šīs tēmas autors ir slims cilvēks un ir izolējams no sabiedrības ir skaidrs,bet...

Viņa slimība izpaužas sekojošā veidā un tas diemžēl nav retums sabiedrībā,jo viņš no tā gūst apmierinājumu,baudu utt.Visi mūsu komentāri ir kā kārtējā deva narkomānam un jo vairāk komentāru,jo lielāka labsajūta.Viņam ir pilnīgi vienalga kāds ir komentāru saturs,galvenais ir apkārtējo reakcija.Šinī gadījumā mūsu.

Var pievest piemēru par tā saucamajiem varavīksnes geju zilajiem gājieniem katru gadu.Ja gājiena laikā nebūtu apkārt neviena skatītāja,šinī gadījumā arī mūsu,tad nākošgad to slimo būtu uz pusi mazāk,jo viņiem ir vajadzīga tikai un vienīgi uzmanība.Ne jau kaut kādas tiesības.

Vēl viens reāls piemērs,ir cilvēki kuriem patīk rādīt savas mantības citiem.Un tagad iedomājaties,kas notiktu,ja tajā brīdī neviens nepaskatītos.Obloms.

Tāpēc vispareizākais šinī gadījumā būtu vispār neviena komentāra un jūs redzētu šī slimā cilvēka reakciju.

Bet tagad,gribam mēs to vai negribam,viņš mūs-nevis mēs viņu.

Atvainojos,ja kādu ar savu rezumē aizvainoju.

Labots - Valduha
  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

 

 

Es tādus kā jūs te anonīmie perdeļi savulaik mma klubā ,mārupē dauzīju! 

Ka tikai nav sanācis otrādi! 

Link to comment
Share on other sites

Antons Burvīgais

Šeit likam pirmo reizi tāds topiks, vai arī ļoti sen nav tāds bijis. Smieties vai raudāt, bet iedomājaties, cik interesanti ir iestāžu darbiniekiem, kuriem katru dienu pa tādām 10 vēstulēm nāk? Šādi cilvēki uz visām vietā sūta savus "gara" darbus.

Link to comment
Share on other sites

 

 

nu runā visādas dullības, sacer stāstiņus - nu un?
Jā, pirms 9/11 arī dvieļugalvas tikai kaut kur savās alās šaudījās un lūdza savu Allāhu. Tagad Vācijā uz ielas cilvēkiem bail iziet, ka neparauj pie vella šos. 

 

Būšu cinisks un tiešs, bet manuprāt šitos galvā slimos vajag gāzēt, kamēr vēl nav savairojušies vai nodarījuši citu skādi. Kādam tiešām liekas, ka topika autors Laurītis ir spējīgs veidot funkcionālu ģimeni vai normāli iekļauties sabiedrībā? Viņš ir disfunkcionāls vājprātīgais - bumba ar laika degli, kuram steidzami vajag profesionālu palīdzību.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

 

 

tā nedarīja pat represīvās psihiatrijas ziedu laikos - padomijas gados

un kā vēl darīja,ja iekāpa nepareizā vilcienā.


 

 

bet manuprāt šitos galvā slimos vajag gāzēt

par vēlu,vajadzēja daudz agrāk.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Mani visvairāk fascinē un izbrīna tādi anonīmie galvā sistie kā J.Reinis kurš ciniskā veidā ar savu aprobežotību un gļēvumu cenšas atspēkot patiesību,patiesību kas viņam ir iebāzta ka zidainim mutē! Tu esi programma turklāt materializēts 2011 gada maijā, ko tu vel nesaproti? Es atkārtoju velreiz ka šo realitāti redz tikai 1 novērotajs.Tev nav origināls un tu vienmēr būsi programma turklāt tupa un aprobežota kurš patiesības vārdā ir tiesam jāmočī,Tu aplej ar dubļiem patiesibu un zinātniskus faktus. Vai kāds var atspēkot manu teikto? Ne nevar! Jo ta ir patiesība! Es izsakos ļoti ļoti ļoti diplomātiski pret tādiem kā tu. J.Reini! Jo tadiem kā Reinis kas nespēj saprast ka dienas laikā mašīnam gaismas nav jādedzina - diemžēl palīdzēt nespēs neviens! Tevi un tavus domubiedrus pat ārstēt nevar. Kims Čenuns zin ko ar tādiem darīt! Tikai absurdas ir tas ka Čenuns nav oriģināls,bet gan tāda pati sistēma kā tu, viņam nav ne dvēsele ne ari iespēja ceļot variantu izplatījumā par ko raksta Vadims Zelands! Vins un tu pakļaujas tam scenārijam kas ir konolentē.Ja vajag masīnām gaismas dedzina, ja vajag laiza un smaida! Tagad uzdod jautajumu peogramma kam jābūt taisnīguma vārdā varai? Čenunam?, abilde ir nē viņs ir sistēmas marionete kuru vada pati sistēma! Tapat ar Straujumu,Putinu un viņam līdzigajiem! I am soldier!

 

Tie kuri nemāk izlasīt un analizēt atšķirt faktus no izdomājumiem un ir destruktīvo svārstu varā, man ir jūs žēl jo jūs tā ari patiesibu neieraudzisiet jūs nomirsiet tumsonībā! Neberiet cūkām pērles zem kājam viņi tik un ta tās sabradās!

 

Vēstījums priekš manis - Uzrunā kāds mani caur meistaru Vadimu Šlahteri, materializēts 2007-2010 gadā

 

 

 

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

kurš patiesības vārdā ir tiesam jāmočī

 

Kims Čenuns zin ko ar tādiem darīt!

 

I am soldier!
Nu, nu, slimais deģenerāt? pasaki vēl kaut ko, ko man pievienot iesniegumam par tevi psihenē, lai tevi iebāž mīksti izoderētā telpā uz padsmit gadiem. Lizards iedos arī tavu IP, lai dakteriem nav pārāk tālu tava dzīvesvieta jāmeklē.

 

 

 

 

materializēts 2007-2010 gadā
gudriņ, tu opreģeļis ar saviem stulbajiem izdomājumiem. Ja jau šī pasaule ir radīta 2011 gada maijā, kā tas čalis tev vēstījumu 2007-ajā gadā nodeva? :D

P.S. Ķirzaka, paldies, ka noņēmi šim banu - es par kaktusu pat neņemšu ļaunā.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...