Jump to content

artuuuurs
 Share

Recommended Posts

Vai joprojāms var par velti upgreidot Win 7 vai 8 uz 10?

Vai tad lētāk ir pirkt 7/8 un upgreidot?

Vai OEM versijas ir legāli uzstādīt uz darba datora?

Vai ārzemēs pirkt ir lētāk?

 

Paldies!

Link to comment
Share on other sites

1) foruma adminam pa pakaļu ar nātru bunti, ka nav uzlicis IPB konfigurācijā ierobežojumu topika nosaukuma minimālajam garumam

 

2) par tēmu - OEM tu pats nekur likt nevari, ja tev nav sistēmbuildera licences. Win7 netirgo, Win8 un Win10 retail versijas maksā vienādi, priekš kam pirkt vecāku un apgreidoties? Nekas nav par velti - tāpat apakšā jābūt legālai Win7/8/8.1, lai apgreidotos uz legālu Win10. Un kur ārzemēs tu taisies pirkt? EP tavai grāmatvedei prasīs pavadzīmi par operētājsistēmas iegādi - viņiem par fizisko uzlīmi pilnīgi uzspļaut.

Labots - J.Reinis
Link to comment
Share on other sites

artuuuurs

Paldies, laikam tomēr jāpērk tepat Win 10 un miers. Bez 100+ eiro uz katru kompi neiztikt, ne?

Link to comment
Share on other sites

Bez 100+ eiro uz katru kompi neiztikt, ne?

Ja tev tur ofisā nav 50+ datori, kad varētu apsvērt Microsoft Volume licences iegādi, tad nē, neiztikt gan. 115Eur, nevis 100. Un ar 115Eur jau arī cauri netiksi - pieskaiti MS Office (retails vai subscription) kā minimums, pat ja nekādus citus softus nevajag, kas ir vēl 149Eur uz kārbu vai 50Eur gadā.

 

Piemet klāt šādus tādus bare minimum tūļus, kā dažiem datoriem Acrobat editori, kaut kāds grāmatvedības softs, vēl šis tas pēc biznesa specifikas, un mierīgi tāmei vari vēl pierakstīt vismaz tūkstoti Euro klāt uzreiz.

Labots - J.Reinis
Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...