Jump to content

Pērk: e-cigarete


Vaarna
 Share

Recommended Posts

Jā jā zinu, nav šis forums tādām lietām domāts, bet citur īsti nav kur nobļauties.

Varbūt kādam mētājās nevajadzīga, pamēģināja un nepatīk. Varbūt kāds nodarbojās ar to un var notirgot par daudz foršākām naudām nekā pieejams mūsu tirgū.

Mazās lētās gan negribās. 

Gatavs dot līdz 50eur(par 2x dārgāku lietu(veikala cena))

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • itanium

    9

  • Gestapo

    17

  • Vaarna

    6

  • jema

    5

Laiku atpakaļ te viens tirgoju gan jau ir vēl... Varbūt pameklē vecākos pavedienos.

 

Starpcitu, viņa taču arī ir kaitīga!?

Link to comment
Share on other sites

Griezies pie Gestāpo, liels fans, kārtīgs puika, pats ņemu no viņa, viss labākās atsauksmes!

Link to comment
Share on other sites

ja zin ko meklē, tad te www.cigabuy.com var salikt vai www.fasttech.com , ja nezin tad uz brīvibas 37 ieej, bet būs 2x dārgāk bet ieteiks labu.

 

man ir eleaf istick 30w ar aspire nautilus mini tank. diez gan labi patīk, tā gan ir vienīgā ko esmu lietojis, ja neskaita pirms 3 gadi airsmoke vienreizējās.

Labots - Guest
Link to comment
Share on other sites

Pie reizes sakarīgie biedri varētu ierakstīt kādas ir labākās un uz ko skatīties :)

Link to comment
Share on other sites

Tiktiešām, varētu ieteikt interesantus pirkumus/komplektus no tām pašām mājaslapām. 
Negribas "mazās/tievās" e-cīg., bet gan tās kas lielākas, kurai dūms vairāk. 

 

Kāpēc vispār gribu pirkt ko tādu - jo apnika smirdēt kā pelnutraukam pēc cigaretēm, apnika viņas kā tādas. Sen jau nepatika, bet patika pats pīpēšanas process, pietam vēl Latvijā nav dabonamas cigaretes tādas kā captain black, diablo u.t.t. .

 

Sanāca pamēģināt e-cigareti, smaržoja visa telpa pēc šokolādes, mutē līdzīga garša un likās baigi forši. Tikai šī bija no "lētā" gala, kur vajadzēja diezgan ilgi sūkt lai kaut cik sakrātu to dūmu...

Labots - Vaarna
Link to comment
Share on other sites

Kāpēc es gribu? Nezinu... Es principā pīpēju tikai īstu tabaku(pats stūķēju cigaretes), un arī tikai tad, kad iedzeru :D Man parasti 40g tabakas pietiek kādam mēnesim...

 

Bet nu liekas interesanti paprovēt ko jaunu...

Link to comment
Share on other sites

 

 

Kāpēc es gribu? Nezinu... Es principā pīpēju tikai īstu tabaku(pats stūķēju cigaretes), un arī tikai tad, kad iedzeru Man parasti 40g tabakas pietiek kādam mēnesim...
Tad tas nav produkts tev, e-cig mājās pie glāzes uzvilkt lai sieva nedzen prom. Es no jūlija eksperimentēju, man patīk, bet no ZS atkal uz cigaretēm , jo visi skrien prom pīpēt, ko tu paliksi? Ja tu taisi savas, tad tur ir labā tabaka, es kādus gadus 15 pīpi mocīju, bet laikam tā arī nemācījos, kaut gan tas ir baigais laiks, vasarā uz tereses ar glāzi rokā var muļķoties, bet gribās ātri!
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Manuprāt var arī droši iet un kūpināt e-cīg ar visiem kopā bariņā, kad visi pīpē parastās. Kāpēc nē?

Link to comment
Share on other sites

https://www.fasttech.com/reviews/3715801/390850šis ir sub ohm, domāts lai vilktu pa taisno plaušās un taisītu lielus mutuļus, parasti pīpē ar zema vai nekāda nokotīna šķidrumiem, vajadzīga jaudīga baterija, ļoti daudz tērēs sulu (kas latvijā ir padārga, ja pērk uz vietas). baterija nav regulējama līdz ar to būs jaudas kritums atiecīgi pret izlādi. jāpērk šķidrumi un jāskatās kāds coil (sildelements) jo tie izdeg pēc 1-4 nedēļām un jāmaina. ir tādi, kam ir skrūvējams coil un viegli maināms ir tā sauktie rda un rta, kur jāpērk stieple un pašam jāuztin sildelements un jāpieliek kokvilna. 

 

principā šausmīgi ilgi un gari jāstāsta, šis ir diez gan labs resurss: http://vaping360.com/ja nav baigi milzīga interese un grib tik pamēģināt var palasīt un paņemt kādu pildspalvu vai box mod, sub ohm sākumam nez vai būs labs.

Link to comment
Share on other sites

Jopcik, un es domāju, ka čakars ir pašām "stūķēt" cigaretes :D

Link to comment
Share on other sites

e-cig nav nekāda saistībā ar cigaretēm, viņu pīpē kā šišu (ūdens pīpi). Man e-cig pateicoties Gestapo ir firmas Vamo ar KangorTech Protank II, plus pēc mana lūguma viņš man miksē ābolīti, kas ūdens pīpē ir kaifs, man pat ļoti patīk, bet tas ir tika sākums, šis man iedeva krutāku aparātu, bet ar visiem svētkiem es tikai pāris reizes esmu mēģinājis un pagaidām nav domu!

Link to comment
Share on other sites

Aizmetu jaunēklim info. 

 

rubb, čakars ir tieši tik liels, cik vēlies viņu lielu. Esmu aizgājis jau līdz marazmātiķa līmenim un tinu spoles pats no kantāla, pērku japāņu organisko vati, ir iegādāti dažādi instrumentu komplekti utt.

Bet pa lielam, var pilnībā iztikt ar to, ka gāz tik zupu un maini pa divām nedēļām iztvaicētāju, tas noteikti aizņem mazāk laika kā iet uz Narvesenu pirkt marļiku.

 

Mans tagadējais čabulītis ir šitāds 

 

ug8fglh9isluqfa4xlfp.jpg

 

Summā dārgs, ap simtiņu sanāks un iesācējam nav vajadzīgs, bet iedzeršanas vakariem cigarešu nomaiņai noteikti var kaut ko piemeklēt 40 eiro robežās. 

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

ne visas, man ir aspire nautilus mini tanks uz eleaf istick boxa, pīpē kā cigareti- mouth to lungs, pa taisno plaušās praktiski nav iespējams ievilkt, pārāk maza jauda un pārāk maza gaisa padeve


 

 

e-cig nav nekāda saistībā ar cigaretēm, viņu pīpē kā šišu (ūdens pīpi).
 
Link to comment
Share on other sites

Gestapo, nevajag jau pārspīlēt ar "marazmātiķa līmeni". Tas viss ir apgūstams pēc viena video noskatīšanās un DIY coili/ juice ir manāmi izdevīgāk.

 

Pašam bija un iesaku Kangertech Subox Mini topfill. Man gan vēl bez topfill bija. Ir gan gatavie koili, gan viegli pašam sabūvēt.

 

Tagad gaidu sūtījumu ar VTC mini + OBS Crius.

Labots - cash^
Link to comment
Share on other sites

Arī man ir Efeaf Istick 30 W versija, un Kanger Subtank Mini. Būs gana labs komplekts tiem, kuri nevēlas niekoties ar mazajām e - cigaretēm, bet nevēlas arī visādas super - duper ierīces.

Ja nu kas, palasi šo forumu: http://vapeforums.lv/f/Daudz noderīgas informācijas iesācējiem.

Link to comment
Share on other sites

Te puika grib sākt, a mēs pretī davai poršē!

Link to comment
Share on other sites

Gadus 4-5 atpakaļ ar lēto galu pamēģināju - nafig, izmetu, ne vilkmes, ne normālas `aizdegšanās + lūpas pilnas ar nikotīnu un ķīmiju, beigās pārgāju atpakaļ uz smēķiem. 

 

Bet tēma laba, paldies, palasīšu un atzīmēšu, jo arī vēlme tikt no tās smirdoņas vaļā.

 

Ņemot vērā, ka šobrīd mēnesī iztērēju smēķos ap 90-110 euro, tad mans budžets uz elektronisko variantu varētu uz to pašu griezties, vai pat vairāk.

Prasības varētu būt:

a) kupls dūms - pa taisno uz plaušām

b) fiksa `aizdegšanās`, lai nav `jādarbina kā vecais traktors`

c) iztur dienu bez lādēšanas - (atstājot uz nakti), ideāli būtu ja varētu nomest lādēt kopā ar telefonu :)

d) dūma regulēšana (ja tāda ir) ķip no sausa uz mitrāku (šobrīd izlīdzos ar smēķu marku maiņu)

e) izturīgs 

f) iespēja pamainīt garšas

 

P.S. labprāt piebrauktu ciemos pie biedra Gestapo, skatos, ka jau laiciņu ar to nodarbojas, varētu visu izrādīt, izstāstīt, ieteikt un t.t.

Labots - HTC
Link to comment
Share on other sites

a) https://www.ecigarettelobby.com/kanger-topbox-starter-kit.html

b) ^

c) nu to neviens nepateiks, jo vairāk kūpini, jo ātrāk bača beigsies, ar labu bateriju (HG2 3000 mAh 18650) vajadzētu pietikt dienai mierīgi, ja nu velc kā traks, tad jāmeklē divbateriju mods, piemēram https://www.ecigarettelobby.com/joyetech-cuboid-150w-tc.html

d) nav tāda regulēšana, var regulēt no kuplāka uz pieticīgāku un no siltāka uz vēsāku.

e) visi vienādi neizturīgi, mētāsi pa betona grīdu un neuzraudzīsi, izbeigsies ātri.

f) iespēja ir, kādu garšu ieliesi iekšā, tāda būs :) 

 

Un vēl gribētu pieminēt visiem, kas te lasa, bet vēl neko nesaprot, uzmanieties ar baterijām, nekādā gadījumā nepērciet baterijas uz dullo tikai pēc izmēra, ir ļoti neliels skaits piemērotu bateriju, var pirkt visdrošāk jau pieminētās LG HG2 vai Samsung 25R.

Saspridzinātu seju nebūs tik viegli atpakaļ savākt. 

Link to comment
Share on other sites

Papētiju linkus, sāku jau saprast, tā lēnītēm. Kas jāņem vērā par  škidrumiem? Var sūtīt no tās lapas pēc brīvas izvēles, vai jāskatās `atbalsti`? Tāpat vienā ierakstā ierunājies par spolēm un vati? Varētu sīkāk par šo pastāstīt ? Ar šipingu no turienes problēmu nav? Pagaidām sūtīt nedomāju, vienk. skatos kādas tur iespējas, un ja būs ok, tad jau domāšu par pārēju :)

 

Ā, sapratu, ar vati un spolēm domātas tās spirāles,kuras jau gatavas var pasūtīt, inčīgi

Labots - HTC
Link to comment
Share on other sites

Par šķidrumiem ir tā, ka labāk nesūtīt, jo hvz ko saņemsi :p, ir dzirdēts par Ķīnas lētajiem šķidrumiem ,no kuriem sāk sāpēt galva, gan jau dēļ apšaubāmas kvalitātes nikotīna. Iesākumā tepat mūsu bodēs var pa 10 ml pudelītei provei iepirkt, izprovēt garšas un vēlamo nikotīna koncentrāciju. Kad vēlami rādītāji ir noskaidroti, tad var ķerties pie jaukšanas pats, rezultātā būs tas ko gribi, bet par 5-7x lētāku cenu kā mūsu veikalu 10 ml pudelītes. 

 

Par spolēm un vati, jāsaprot, ka visas elektroniskās darbojas pēc principa, ka sakaitēta stieple iztvaicē no vates nikotīna zupu, tālāk jau atliek izlemt, vai taisīsi tās pats vai pirksi gatavu, te cenu atšķirība jau būs vairāk kā 10x par labu pašu rokām.

 

0.jpg

 

Par paštīšanas lietām nepieciešamajām jau esmu sadevis linkus te 

http://vapeforums.lv/f/viewtopic.php?f=64&t=606

Labots - Gestapo
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

A jēdzīgāk nav atmest vispār to zīzšanu?

 

Kādreiz tīņa gados un pēcāk arī ākstījos ar to pīpēšanu. Tiesa atkarība neveidojās, varēju mierīgi diendienā nopīpēt vairākus mēnešus un pēc tam nepīpēt vispār... vai uz reta paākstīties, lai zin noņemtu stresiņu. Da kāds tur stresa noņēmējs - muļķības. Kādus 4 gadus atpakaļ nolēmu, ka nepīpēšu necik, pat ne uz reta kādu. Tā nu pieturos pie šī principa.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Paldies par noderīgo ieteikumu, bet elektronika ir domāta cilvēkiem kas nevēlas vai nevar atmest, bet ir apzinājušies "tabakas" kaitējumu.

Link to comment
Share on other sites

 

 

A jēdzīgāk nav atmest vispār to zīzšanu?

 

es elektrisko iepirku ar tādu domu. iepriekš man bija paciņa dienā, šobrīd esmu izpīpējis kādas15 pa nedēļu, un ceru vairs nepirkt un nepīpēt parastās, 12mg nikotīna šķidrums šobrīd, nākamnedēļ pāriešu uz 8mg, tad 6mg, tad 4, 2, 0 un beigās cerams atmetīšu pavisam. katrā ziņā pa nedēļu ir jūtami uzlabojusies elpošana, vairs žāvājoties nav sajūtas, ka plaušas par mazu un trūkst gaisa, draudzene starā, ka nesmirdu un pašam nav tās stulbās sajūtas, ka neesi uzpīpējis, kas cerams neparādīsies samazinot nikotīna daudzumu.

Link to comment
Share on other sites

Tu nikotīna koncentrāciju samazini tikai ļoti pakāpeniski, es ar taisīju strauju lēcienu no 6mg līdz ~0.17mg pāris mēnešos, bija blakne, ka roka sāka sniegties pēc cigaretes, tas man nepatika, tāpēc tagad esmu tagad palicis pie 11 mg, bet roka nekur nestiepjas, ja nu vien pēc brendija pudeles :p 

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Long John

Man to "pašnāvību" izdevās atmest pēc apmēram 40 gadu pīpmaņa stāža, tikai pateicoties viena veca daktera elektroakupunktūras "terapijai". `Viņam bija kaučkāds neliels kaučkādu impulsu ģenerators, pēc daktera nostāstiem, uztaisīts Maskavā komunistu bonzu dakterēšanai no visādām atkarībām. Trejās tūrēs onka durstīja manu ausi pēc gudrām seno ķīniešu bildēm,  ar adatu, pieštepselētu  minētajam "ģeņģerim" , pirmās dienas tik un tā dikti gribējās pīpēt, bet tad pēkšņi kā "nogrieza"- tik tiešām pilnīgi pazuda visi pīpmaņa refleksi- pat īpaši gardās pirmās rīta cigaretes bauda.

 

Baidījos, kas būs pēc pirmās dropes (ar to parasti beidzās mani iepriekšējie neveiksmīgie atmešanas mēģinājumi), bet nekā- pilnīgi nekādu refleksu. Nu jau 6 vai 7 gadi un nekādas atkarības. Nezinu, kas tur bija par fišku- vai nu tiešām senās ķīniešu gudrības darbojās, jebšu parasts  letiņa skopums (3 tūres tomēr maksāja 45 latus! :shok: , bet no tās sērgas esmu ticis vaļā.

Sieva gan nekādīgi nevar (un nemaz negrib) atmest- pīpo un klepo gandrīz līdz elpas zudumam.  

Tēmā aprunāto elektronisko "erzacu" arī viņai dāvinājām- velti izmesta nauda- pēc pāris provēm nometa plauktā un atkal ķērās pie mīļajiem smēķiem... :resent:

Kad veikalā paskatos, cik tagad maksā smēķu paciņa- arī savs prieciņš - kad atmetu, bija kautkādi 50-60 saņķiki. Cik naudas būtu nokūpinājis gaisā pa šiem gadiem...

Par mokošo klepu (utt utml) nemaz nerunāšu.   

Labots - Long John
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

"tabakas"
Tabaka ir pēdiņās, jo kopā ar nikotīnu no parastām cigaretēm plaušās tiek vilkta vesela mendeļejeva tabula?
Link to comment
Share on other sites

Jā, jo tabakas tur praktiski vairs nav, lielie dūži ir iemanījušies pietuvināt 1000 cigarešu pašizmaksu 1$. Nav tur vairs tabakas :(

 

Long John, nu bēdīgi par sievu. Laikam, jo lielāks stāžs, jo grūtāk to mainīt. Man bija 12 gadi, bet pēc mēneša jau gada jubileja ar tvaiku, nu neko teikt, klepus nav, oža un garša atgriezusies, plaušas krietni tīrākas liekas, no vasaras sāku praktizēt kardiotrenniņus pa pāris reizēm nedēļā, stunda pie pulsa ap 140 uz pedāļiem un nekāda vaina, pat nav pārāk liela aizelšanās. 

Protams, protams, labāk būtu elpot tīru gaisu, bet ja tā nevar, tad tvaiks ir labāks par cīgu bez variantiem, pārbaudīts uz sevis. 

Link to comment
Share on other sites

 

 

Sieva gan nekādīgi nevar (un nemaz negrib) atmest- pīpo un klepo gandrīz līdz elpas zudumam.  

 

Piesaki, ja nebeigs, tad atradīsi jaunāku! :D 

Link to comment
Share on other sites

Tu nikotīna koncentrāciju samazini tikai ļoti pakāpeniski, es ar taisīju strauju lēcienu no 6mg līdz ~0.17mg pāris mēnešos, bija blakne, ka roka sāka sniegties pēc cigaretes, tas man nepatika, tāpēc tagad esmu tagad palicis pie 11 mg, bet roka nekur nestiepjas, ja nu vien pēc brendija pudeles :p

Sākumā nopirku pildspalvas tipa e-cigareti un bija interesanti, tad sapratu, ka var vairāk dūmu dabūt tieši ar tanku, bet no šī radās viens labs secinājums - lielajiem nikotīna kārotājiem lielisks variants, jo uz tanka lielos daudzumus noteikti nevar pavilkt. Tagad lietoju Eleaf Istick 40W un Innokin iSub tanku - perfekts lēciens no oriģinālā komplekta ar GSTank, kur dūmi bija vismaz 3x mazāk, bet arī sulas izzušanas ātrums ir smagi palielinājies.

Labots - jirgic
Link to comment
Share on other sites

 

 

Vīrietim mutē eksplodē elektroniskā cigarete.
 

 

 

 

Un vēl gribētu pieminēt visiem, kas te lasa, bet vēl neko nesaprot, uzmanieties ar baterijām, nekādā gadījumā nepērciet baterijas uz dullo tikai pēc izmēra, ir ļoti neliels skaits piemērotu bateriju, var pirkt visdrošāk jau pieminētās LG HG2 vai Samsung 25R. Saspridzinātu seju nebūs tik viegli atpakaļ savākt. 
 
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share


×
×
  • Izveidot jaunu...