Jump to content

Android vadība no PC


Racer
 Share

Recommended Posts

Labvakar, problēma ir sekojoša: dots Android telefons UMI X1Pro, (kas gan neko neizteiks lielākajai daļai), kuram ir sasists displejs un tačscrīns strādā daļēji (dažas vietas uz ekrāna reaģē pieskārieniem, dažas nē). Tā kā telefona kamera strādā labi, gribēju pievienot jamo kā IP cameru - lai stāv un rāda pagalmu, kur suns pa dienu tusē - izmēģināju fīču ar 3 gadi vecu Samsung viedtālruni - strādā, tik kamera švaka. Nu lūk - nevaru tam UMI neko uzinstalēt un nokunfigurēt - bojātais tačskrīns. Kā variants ko atradu bij caur USB OTG pieslēgt peli - pamēģināju, diemžēl konkrētais modelis neatbalsta. Ir kāds risinājums, lai pieslēdzot telefonu caur USB, vai WI-FI pie PC varētu jamo komandēt/konfigurēt? Tā īsti netā neatradu, izņemot kaut kādas Beta aplikācijas, kuras tik un tā nevaru uzinstalēt, jo nevar uzspiest uz displeja vajadzīgā vietā. Paldies.

Link to comment
Share on other sites

Bomaars/C12

Pastāsti man sīkāk kādus softus izmanto utt, man vienam telefonam(kuram gan nav sasist tačš) varētu paeksperimentēt ar līdzīgu pielietojumu :D

Link to comment
Share on other sites

Pamēģināju kādus 3, vislabāk iepatikās šis. Visi gan strādā tjip iekšējā W-FI tīklā, bet ja rūterī uzliek port forwarding, tad nav problēmu arī no ārpuses. Labi ir tas, ka var visādus settingus salikt, plus ir normāls web interfeiss, kas ļauj izvēlēties dažas noderīgas fīčas.

Link to comment
Share on other sites

Inženieris dvēselē nevaid miris - utilizēt jau vienmēr var paspēt  ;) , bet tomēr - kā piedabūt telefonu pie PC vadības?

Link to comment
Share on other sites

apsveicams virziens,

luudzu turpiniet daliities pieredzee par telefonu nestandarta pielietojumu!

 

fantazeeju par uudens skaitiitaaju raadiijumu automatizeetu nolasiishanu,

bet kameer pat vecaakais gjimenes Andriiitis ir veel lietoshanaa taas ir tikai fantaazijas

Link to comment
Share on other sites

versatile

Man domāt, ka atslēgas vārds būtu - kuras ir tās vietas uz ekrāna, kas reaģē - tālāk jau var domāt par softu, kam tās pogas ir tur, kur var nospiest.

Attālināti uzinstalēt aplikāciju vari?

mana doma būtu prasta, ieinstalēt citā telefonā un sakonfigurēt aplikāciju. Pēc tam caur play store ieinstalēt beigtajā aparātā to pašu aplikāciju; telefonu ar kabeli pieslēgt datoram un pārkopēt programmas folderi - neesmu spečuks, bet, ja pareizi saprotu, androids glabā datubāzi ar settingiem katrai progai atsevišķi.

Labots - versatile
Link to comment
Share on other sites

IP Webcamu jau lietoju labu laiku lai gan baču ar ēd normāli/telefons forši karst lietojot to. 
Iesaku uzlikt "Airdroid" apu un paspēlēties arī ar to :)

Link to comment
Share on other sites

nevertell

A tev ADB ieslēgts ir ? Man ir līdzīga situācija. 

Ja tas ir ieslēgts, tad ar šito skriptu vari 'vākt' skrīnšotus un lietot telefonu ar massīvu 1 FPS http://sprunge.us/dOhY 

Ja gribās sūtīt pieskārienus no datora, tad vari atvērt adb shell'u un rakstīt

input tap 200 400
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

adb install pat nevajag nekādu lietotāja inputu lai uzinstalētu aplikāciju.

dabūn APK, dabūn androīda komandrindas rīkus (ADB), aizej datora komandrindā uz to folderi un izsauc "adb install supacoolapp.apk"

 

vari pārbaudīt, vai iekārtu redz (un tā atbild) ar "adb devices".


palaist pēc tam uzinstalēto aplikāciju var ar 

adb shell monkey -p com.your.package -c android.intent.category.LAUNCHER 1

izmēģināju - smuki strādā, palaižas..


tādai ērtākai vadībai - tīmvjūveris pieejams, kur nav jāčikājas klātienē, bet pietiek ar WiFi

Link to comment
Share on other sites

 

 

adb install pat nevajag nekādu lietotāja inputu lai uzinstalētu aplikāciju. utt.
 

 

Neesmu tik advancēts lietotājs vai programmētājs - attiecīgi ne vella nesapratu ko un kā darīt no Tevis rakstītā. Vienīgais, ko (šķiet) sapratu, ka ar šādu paņēmienu var kaut ko uzinstalēt un palaist, bet pie screena tāpat netiec?

 

Par  tīmvjūveri - lietoju jau ilgstoši, bet kā esmu sapratis, tad ar jamo var tikt klāt PC-PC, vai no Android pie PC, bet ne no PC pie Android. Ja kļūdos, lūdzu skaidrojumu.

 

Anyway - atradu 2 jaukas programmiņas: wondershare mobilego, kas ļauj no PC pieslēgties caur USB uz Android un menedžēt daudzas lietas, tai skaitā instalēt aplikācijas utt., bet nav iespēju dublēt telefona ekrānu vai palaist aplikācijas un super-duper programmu wondershare mirrorgo, kas attēlo telefona displeju uz PC un ļauj darīt dajebko, tiesa arī caur USB. Abām programmām ir aplikācija, kas ļautu visu padarīšanu izveikt caur WI-FI, bet man īsti nesanāca un cik palasījos netā - neesmu vientuļš...  

 

Tas Mirrorgo ir trial un ļauj sevi izmantot 4 stundas nedēļā, kas man ir gana - piešķīlu savu UMI kā IP kameru un viss rukā. :) Ja nu kādam ir luste - paeksperimentējiet un padalieties ar savu pieredzi - interesē vai to WI-FI risinājumu var dabūt pie dzīvības, lai nebūtu USB kabelis jāsprauž - slinkums poņimaješ :D.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...