Jump to content

Palīdziet izvēlēties šujmašīnu.


mastersblasters
 Share

Recommended Posts

Sveiki. Meklējam šujmašīnu. Kādu labu variantu varat ieteikt? Budžets ap 300 eur. Kam vispār būtu jāpievērš uzmanība? Huskvarnas ražojumi ir labi? Šūts tiks sākot no sīkiem auduma gabaliņiem līdz apģērba gabaliem.

 

Paldies

Link to comment
Share on other sites

man sieva biku aizraujas ar šūšanu - sākumā paķēra janomei šujmašīnu ( tās kotējas, cik lasīts forumos) + pēc tam overloku no husqvarnas - jo lētāks bija par janomei.Tur jāskatās cik nopietni izmantos - nopietnai šūšanai vajadzēs overloku arī. Atšķiras ar funkcijām, standarta programmām...un displeji LCD ir krutākiem modeļiem. Vislabāk aiziet uz šujmašinas.lv veikalu satbu ielā - izstāstīs un nodemonstrēs kas un kā.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Manējā arī aizraujās ar šūšanu hobija līmenī. Kursos bija, šķiet, Janomei (un tās tika reklamētas kā ūber-šujmašīnas). Bet beigās pati paņēma Brother (jo es tai dabūju labu cenu) gan šujmašīnu, gan overloku. Apmierināta.

Link to comment
Share on other sites

Ja ir iespēja,jāpērk ārzemēs,Zviedrija,Vācija utt.,kaut arī lietotas.Firma vēlams,kas ražo rūpnieciskās šujmašīnas,Juki,Pegasus,Pfaff.....

Link to comment
Share on other sites

Viss atkarājas ko grib šūt. Ja vajadzēs dubulti pārlocītu džinsu vīli nošūt... būs šaize ar lielāko daļu "mājas" šujmašīnu.

Vēl var atrast pārtaisītas industriālās - tos pašus juki, utml - nevajag 3fāzu elektrību un kompresoru, bet troksnis ahūnais tāpat un prasa diezgan regulāru pieskatīšanu tas pasākums.

Link to comment
Share on other sites

Istenība šujmasīnu izvēlās sievišķis, bet vecis dod tikai naudu. Par cik mana sieva profesionāli ņemās ar šūšanu, tad varu teikt, ka visi tie modernie varianti ar displejiem un automātiku nafig nav vajadzīgi. Tas tāpat kā veļmasīnā ar divsimt režīmiem izmanto maksimums trīs. Skaidrs, ka vislabāk ņemt profesionalu šujmašīnu ar pilnīgu rokas vadību, bet ta ir liela, skaļa un aizņem daudz vietas. Amatieru vajadzibām gana laba būs šujmašīna ar klasiskajām funkcijām bez kādas automatikas. Būtībā šujmasīnai ir tikai viens kvalitātes rādītājs, tai jāspēj šūt taisnu vīli uz dažādas struktūras un biezuma audumiem. Vot tas ir svarīgi, a viss pārejais ir pofig!

Link to comment
Share on other sites

Vecās Husqvarnas labas,var šūt gandrīz visu,bet tikai no Zviedrijas jābūt,smagajiem audumiem būs dārgākas,bet pie mums jau veikalā var visu iesolīt.....

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...