Jump to content

google music maksāšana!


jovasi
 Share

Recommended Posts

Vēlos iegādāties legālu mūziku, lai samaksātu māksliniekiem par garastāvokļa uzlabošanu (lai gan no tās summas ievērojamu daļu savāc trešās puses). Skatos, Google Play albūmi lētāki nekā Amazon (digitāla formāta mūzika), bet uzrādās, ka Google Play ir jāabonē!

 

Tad kā tur īsti ir, es katru mēnesi maksāju noteiktu summu (laikam 6.99 EURO) un klausos mūziku cik vien ilgi un reižu gribu, bet ja es gribu bezsaistē klausīties, tad man ir jāatpērk albums, lai to varētu lejupielādēt? Vai ir iespēja neabonēt, bet tikai iegādāties albūmus???

Labots - jovasi
Link to comment
Share on other sites

tumsasgars
bet ja es gribu bezsaistē klausīties, tad man ir jāatpērk albums, lai to varētu lejupielādēt? Vai ir iespēja neabonēt, bet tikai iegādāties albūmus???

Tu vari piķot visu mūžu 6.99(pvn iekļauts) Eiro/mēnesī un klausīties 98% Gplay mūzikas jauno un veco albūmu(aka tie kuri ir atļauti,līdz šim lkm nevienu tādu īsti kuru nevar atskaņot neesu redzējis,klausos gan šī gada albūmus,gan 80/90 arhīvus) bez papildus maksas un bezsaistē tos lejupielādējot savā ANDROID ierīcē planšetē vai telefonā ar Gmusic(atskaņotāju). Visam tam ir pāris mīnusi

online var atskaņot tikai 1 ierīce mūziku(atļauts līdz 10 5telefoni un 5datori),uz datora mūziku šifrētā veidā atskaņo tikai online,telefonā un planšetē caur Gmusic tu vari offlainā klausīties,bet mūziku pārsūtīt kādam nevari,failu atpzīst tikai tavs Gmusic,protam kads tur var pahakot,esmu redejis Gmusic transferus etc,bet ts nav to vērts,tik pat labi kačā torentus) un kam tas vajadzīgs. 5telefoni,katrs ar savu mūziku santīms autoram un izplatītājiem un miers. pašam vairākas ierīces un cilvēki pievienoti un viss iet. :)

++ par to iegādi,jā tu vari pirkt katru albūmu un piķot no 1.99-19.99(cenu amplitūda ko esmu redzējis) par albūmu un savilkt mūziku kur gribi,bet tad kad tā apniks visdrīzāk nauda tāpat būs vējā izkaisīta,kau kā man tā abonēšana tuvāk parāvusi,atskaņoju visus jaunos albūmus,man mēnesī sanāktu sapiķot 70-100Eiro,6.99 vietā. tā kā 6.99 diegan solīti. uzpūsti bet solīdi.

Labots - tumsasgars
Link to comment
Share on other sites

 

 

muzikas streamoshana.

tas nozīmē tikai klausīšanos - lejupielādēt nevar, lai offlainā varētu klausīties kaut vai caur kodēto player (kā google play)????

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...