Jump to content

Ar ko sviests ķīmiski atšķiras no Ghi?


Bonifacijs
 Share

Recommended Posts

Kurš tad šo proporciju atcēlis?

1 daļa proteīni

1 daļa tauki

4 daļas ogļhidrāti

 

Kāpēc jāēd nepilnvērtīgie augu izcelsmes tauki, ja var ēst pilnvērtīgos dzīvnieku valsts? It īpaši mūsu ziemeļu apstākļos, kur saules maz? - tā jau var iedzīvoties rahitā?

Labots - Tubus
Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Un tomēr, vai tās sviestā esošās taukskābes/tauki, nu kaut vai galaprodukta substrāts ķīmiski ir kaut kā izmainījies attiecībā pret to kāds tas bija sviesta sastāvā?


Nu tas ir tipo solidols vai nivea krēms no kura dabūts ārā ūdens, vai tomēr kaut kas cits?

Link to comment
Share on other sites

njā nu kas notiek ar A un D vitāmieniem pēc termiskās apstrādes? (un vēl kaudzi citu vielu, kā neaizvietojamās aminoskābes?) 

Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...