Tubus Augusts 25, 2015 Share Augusts 25, 2015 (labots) Kurš tad šo proporciju atcēlis? 1 daļa proteīni 1 daļa tauki 4 daļas ogļhidrāti Kāpēc jāēd nepilnvērtīgie augu izcelsmes tauki, ja var ēst pilnvērtīgos dzīvnieku valsts? It īpaši mūsu ziemeļu apstākļos, kur saules maz? - tā jau var iedzīvoties rahitā? Labots Augusts 25, 2015 - Tubus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonifacijs Augusts 25, 2015 Author Share Augusts 25, 2015 Un tomēr, vai tās sviestā esošās taukskābes/tauki, nu kaut vai galaprodukta substrāts ķīmiski ir kaut kā izmainījies attiecībā pret to kāds tas bija sviesta sastāvā? Nu tas ir tipo solidols vai nivea krēms no kura dabūts ārā ūdens, vai tomēr kaut kas cits? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tubus Augusts 25, 2015 Share Augusts 25, 2015 njā nu kas notiek ar A un D vitāmieniem pēc termiskās apstrādes? (un vēl kaudzi citu vielu, kā neaizvietojamās aminoskābes?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts