jema 4,136 Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 Man tikko bija gadījums, savācu ne NL šefa darba portatīvo, jo šis negrib vest uz NL uz remontu, davilku līdz svētdienai, pārlieku win7pro un nezināmi devaisi 12 gabali, izrādās Dell Presision ar 12 GB RAM, i7, 750 gb un QUATRO 2000 video, esi biju šokā, jo pat desktopiem viņa ir jāpasūta, neviens viņas netur, te šefs, tikai mailus lasa! Quote Link to post Share on other sites
viesturs0711 96 Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 Apdeiti atnāk un viss strādā Nu kā kuram un kā kuro reizi! izrādās Dell Presision ar 12 GB RAM, i7, 750 gb un QUATRO 2000 video, esi biju šokā, jo pat desktopiem viņa ir jāpasūta, neviens viņas netur, te šefs, tikai mailus lasa! Apmēram līdzīgā stilā, atnes omīte kompi lai sataisa. Kad jautāju ko dara ar tādu, nu internetā ieeju šad tad. Quote Link to post Share on other sites
ricijs 16 Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 Gļuko gan tie nelegālie Windows. Var jau būt, ka ir jāpaņem pareiza versija, var būt, zinātāji jau pratīs. Bet manā paziņu lokā, tie, kam datorā nelegālais Windows, mokās, ik pa laikam kaut kas nojūk. Pētījis neesmu, bet vērojumi tādi ir. Gadās, ka apdeiti atnāk kaut kādi, kas kaut ko sadara, esmu dzirdējis, ka atslēdz apdeitus vispār. Nestāstiet. Ir problemātiskāka dzīve ar nelegālo programmatūru. Daļēji piekrītu, ja novilkts tīrs windows un zālīte viss ir bumbās nekas negļuko. Bet problēma jau ir tā, ka nelegālo windowsu lietotāji arī lieto nelegālas citas programmas, spēles līdz ar to tas ir tikai laika jautājums, kad kaut ko nočakarē. Protams ms arī čakarē uzliktās zālītes un pēc kāda no update windows atkal skaitās neaktivizēts un vecā zālīte nestrādā, jāmeklē jauna. Quote Link to post Share on other sites
CAP 1,794 Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 Nu.. ar legālu čakars ir mazāks, tas noteikti.. pašam ir legāls win7.. office 2010 un pat total commanders pirkts pirms ntajiem gadiem.. Mūsdienās ļoti daudz kas ir bezmaksas... pats priekš sevis esmu atradis attiecīgās programmas un tās arī lietoju. 2 Quote Link to post Share on other sites
snukurins 44 Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 (edited) Nu kā kuram un kā kuro reizi! Kā kuram piekrītu,par reizēm nepiekrītu. Tā ir daudz kur, puse jau, kas dzīvo Rīgā, pat nevar iedomāties cik sūdīgi ir ar naudu aiz Rīgas robežām! Puika pat apvainojas, ka es aizradīju ka 700 eur nav vidējā LV alga, par 700 laukos nezinu ko izdarīs! Kur tai naudai laukos rasties ja Rīga visu pārtikas ražošanu pievākusi sev no laukiem iepērkot pa lēto izeivielas?Pārtikas veikalā labi ja trīs produkti ir ražoti uz vietas. Edited June 10, 2015 by snukurins Quote Link to post Share on other sites
laikamTak 2,141 Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 ja novilkts tīrs windows un zālīte viss ir bumbās Kādu zālīti tu lieto pie windows aktivācijas ? Quote Link to post Share on other sites
Ronalds 3,194 Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 (edited) Nu.. ar legālu čakars ir mazāks, tas noteikti.. Redz mana pieredze ir tieši pretēja. Pirātiskā aktivizācija notiekas ātri un vienkārši - nekādas problēmas vismaz tiem aktivizācijas veidiem ko lietoju neesmu novērojis! Attiecībā uz oficiālo aktivizāciju - tur jau sākas problēmas! Par 2013 ofisa aktivizāciju es labāk neizteikšos! Edited June 10, 2015 by ronalds_ Quote Link to post Share on other sites
vvv 4,533 Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 Legālam Windows nav nekādu problēmu ar aktivāciju. Nejūt to pat. Ja pareizi atceros, tur bija pie instalācijas ķeksītis - aktivēt automātiski, kā ir tīklā. Tas tā, standartā. Office 2013 aktivācija arī zibenīgi un automātiski, kā pirmoreiz atver dokumentu vai, vienalga, arī izklājlapu, aktivējas. Vienīgi ar Office 2013 tā MS konta veidošana, tas gan, un to nevar nekādīgi apiet. Es te kā parastais lietotājs ar single licence gadījumu. Nezinu, kā ir ar sējumu licencēm, vai kā tur viņas sauc. Quote Link to post Share on other sites
ricijs 16 Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 (edited) Kādu zālīti tu lieto pie windows aktivācijas ? Vairs neko, ir legāls windows, bet agrāk kaut ko no "by daz" ražojumiem vilku no digital-forums, bet tas jau sen un droši, ka vairs nestrādā. Edited June 10, 2015 by ricijs Quote Link to post Share on other sites
snukurins 44 Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 (edited) Nav tik svarīgi kāda zālīte bet gan secība kādā to dara. Legālam Windows nav nekādu problēmu ar aktivāciju. Nejūt to pat. Ja pareizi atceros, tur bija pie instalācijas ķeksītis - aktivēt automātiski, kā ir tīklā Šeit gan tā parasti nesanāk noaktivizēt ar to ķeksi.7 Windows praktiski vienmēr neaktīvs.Tad jāpaņem ,,mainīt atslēgu,, un otro reizi ievada to pašu.Pēc šī trika uzreiz noaktivizējas. Edited June 10, 2015 by snukurins Quote Link to post Share on other sites
laikamTak 2,141 Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 agrāk kaut ko no "by daz" ražojumiem vilku Nav tik svarīgi kāda zālīte bet gan secība kādā to dara. Aidedzina un velk, ne jau otrādi. Quote Link to post Share on other sites
snukurins 44 Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 (edited) Nu parasti ,,īstie,, speci pīpo zālīti tā-uzinstalē W un tad uzreiz pīpo zālīti,pareizā secība-svaigs instals>visas updates>pīpo zālīti.,,Lomkas,, nav ne tajā pat dienā,ne nākamājā ne arī vēlāk. Edited June 10, 2015 by snukurins Quote Link to post Share on other sites
vvv 4,533 Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 ja novilkts tīrs windows un zālīte viss ir bumbās Citreiz zālītes vietā ir tabletīte. Tač esat dzirdējuši, ka tabletītes arī der. Svarīgi tikai pareizo tabletīti izvēlēties. Un galvenais - pareizā secībā. Quote Link to post Share on other sites
laikamTak 2,141 Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 Bet sirdsapziņa, kā ar to ? Quote Link to post Share on other sites
vvv 4,533 Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 Īstiem superspečukiem sirdzapziņa neinteresē. Galvenais, ka... viss ir bumbās nekas negļuko Quote Link to post Share on other sites
Easo 0 Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 Daz izstrādājumi pat ļoti labi strādā... Bet nu vairs nav vajadzība kopš legāla Win iegādes. Vēl jau bija pietiekoši daudz cilvēku, kas ar slmgr rearm dzīvoja, un apgalvoja, ka kā, triālis taču, un pats MS piedāvā iespēju atsākt no jauna! Protams, es iedomājos rezultātus, ja kādā uzņēmumā tā darītu un ierastos "ciemiņi" xD Quote Link to post Share on other sites
viesturs0711 96 Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 bet tas jau sen un droši, ka vairs nestrādā. Ar GPT Dazz nedraudzējas. Ar vienu licenzi uz vairākiem datoriem Windows strādā. Par legalitāti... kad es tramvajā nopiržos, neviens man autoratlīdzību maksāt negrib un vēl pa muti piedāvā sadot! Quote Link to post Share on other sites
ieleja 2,006 Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 es tramvajā nopiržos, neviens man autoratlīdzību maksāt negrib un vēl pa muti piedāvā sadot izmanto pirdienfiltru p.s. tu jūties kā virtuozs vai ir vēl iespējas izaugsmei, vai arī esi viens no miljarda mērkaķu, kas uz dullo klapē pa rakstāmmašīnas pogām un mēģina radīt Šekspīra koptos rakstus? Quote Link to post Share on other sites
snukurins 44 Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 (edited) īstiem superspečukiem sirdzapziņa neinteresē. Bet sirdsapziņa, kā ar to ? Ar sirdsapziņu viss kārtībā,uz visām 28kastēm griežas legāls W un Office.Tām kastēm kam savulaik nebija iepirkts MS Office tiek lietots Libre.Regulāri tiek sekots lai kāds nebūtu uzlicis ko lieku un kreisu. ja nevari atļauties, tad nelieto, neviens taču neiet paēst pie Mārtiņa Rītiņa, lai pēc tam stāstītu pasakas Īstenībā nesalīdzināmas lietas.Visu laiku un visur ir spiediens lietot Microsoft produktus,skolā,darbā.Kaut vai utopiskā Mistera Ķīļa ideja par planšetēm skolā kā obligātu prasību.Ko tad lietotu,Androida planšetes?Nesmīdiniet.Ēst prasme pie Mārtiņa taču nav noteicošā kas jāraksta CV ja gribi strādāt kādā uzņēmumā. Edited June 10, 2015 by snukurins 2 Quote Link to post Share on other sites
viesturs0711 96 Posted June 12, 2015 Share Posted June 12, 2015 Vispār jau par legalitāti runājot... ja man uzņēmumā ir kompis ar legālu Winduli un uzlīmi, bet bez doķiem, man uzliek sodu un skaitos es pirāts! Tā kā par legalitāti var strīdēties un strīdēties. Rīgas satiksmē ar ir aizliegts iedot savu biļeti citam pasažierim, lai gan pēc manas izkāpšanas no transporta līdzekļa, biļete paliek derīga līdz galapunktam! Labāk lai ir tā - no katra pēc spējām, katram pēc vajadzībām. Quote Link to post Share on other sites
INTRASERVERNET 58 Posted June 12, 2015 Share Posted June 12, 2015 (edited) Lai nav jaataisa jauna teema. Kaa ir ar video satura skatisanos uz letajaam planseteem. Intel Bay-Trail 1.8Ghz, RAM 1Gb. Preciizaak interneta televizija. Dators ir, bet gribas ko vakaros pec darba paskatiities, nesledzot datoru iekshaa. Var arii Android tableti, galvenais lai neraustas skatoties. Runa ir par latvijas.tv lapu. Var kads iemeginaat kam ir un padalities ar info. Edited June 12, 2015 by Rizla Quote Link to post Share on other sites
Homer J. Simpson 0 Posted June 12, 2015 Share Posted June 12, 2015 hmm man atverot latvijas.tv aizmet uz youtube. jebkura gadijuma interneta tv nav prasiga pret jaudigiem dzelziem. dazreiz paskatos uz android trubas tvid.us internet tv 1gb rams mtk6589t. iet kaa pa sviestu. ir skatits ari ar loti vecu pc - amd sempron 2800+ 512 mb rams, ari iet. ta ka uz tavas plansetes pavisam noteikti ies Quote Link to post Share on other sites
INTRASERVERNET 58 Posted June 12, 2015 Share Posted June 12, 2015 Uz Nexus 6 pastiities nevareeja. Iebremzeeja. Tevi paarmeta uz youtube jo tavs IP latvija. Nesanaaks tad notesteet, ja vien nav kaads aarzemju proxy vai vpn. Amazon Fire tablete tad deres ar 1Gb ram. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts