Jump to content

[PĒRK] Logitech Unifying pele


TasEsmuEss
 Share

Recommended Posts

Ja kāds ir nozaudējis Logitech Unifying peles uztvērēju un pati pele krāj putekļus - labprāt iegādāšos par saprātīgu cenu (par cik te liek norādīt - 10EUR, bet gaidīšu piedāvājumus). Ebay linki neinteresē.

 

Ne-unifying peles (M185 utt) neinteresē, jo nedarbosies ar manu uztvērēju.

 

No Logitech Unifying bezvadu tastatūras un peles komplekta nomira pele M310. Uztvērējs strādā un klaviatūra arī strādā. Baterijas nebija pie vainas.

 

Pieslēdzot pie datora citas firmas bezvadu peli reizē ar esošo tastatūru - zili brīnumi un abi sāk raustīties, lago atrodoties 30 - 50 cm no raidītājiem, kā arī lieki aizņemti 2 porti. K520 klaviere iet jau kuro gadu un ir ļoti ērta, man patīk, tāpēc to mainīt nevēlos.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Visticamāk nebūs nevienam, ja jau te nav pieteikušies. Man arī ir jau ilgus gadus Logitech peles ar unifying uztvērēju. Pieredze tāda, peles iziet no ierindas, nokalpo drīzāk, nekā izbeidzas, sabojājas, pazaudējas tas unifying uztvērējs. Un to unifying uztrvērēju var nopirkt atsevišķi, vismaz kādreiz varēja, turklāt viņiem ir tendence sakrāties, ja lieto Logitech peles, klaviatūras. Tava problēma nav problēma, nopērc jaunu Logitech peli, kas ar unifying uztvērēju, un lieto savas M310 vietā. Kā saka, nekas nav mūžīgs, viss kādreiz beidz darboties.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...