Jump to content

Steams network error. Problēma rodas saistībā ar internetu


Ernestsful
 Share

Recommended Posts

Dzīvoju kojās, un caur to internetu nevar pieslēgties steamam, met ka nevar steams pieslēgties saviem serverim utt. nokačāju programmu caur kuru var nomainīt citas valsts ip (VPN client manager) kura izveido virtualu interneta adapteri, caur to var setamam pieslegties, bet tad internets ir lēnāks un citreiz vispār pazūd. Ko varētu darīt lai nevajag caur to progu lais netu, lai palaistu steamu...?

BTW Win 8.1

Labots - Ernestsful
Link to comment
Share on other sites

vpn's uz ārzemēm- by def būs lēnāks, uztaisi savienojumu uz mājām un būs ciešami ar māju ip adresi.

 

Kojās internets, kur tas ir bez maksas (vai iekļauts īres maksā)- parasti apgraizīts līdz nelabumam, savukārt ja par to jāmaksā atsevišķi - var šamējos sākt drāzt un/vai teikt, ka meklēsi citu pakalpojuma sniedzēju līdz beidzot pasūtīt 3 mājas tālāk un izmanto, piem. vil alternatīvu vai paskatīties bites / tele2 piedāvājumus.

 

Pateikšu priekšā - paņem uz testiem lmt, pēc testiem paņem tele2, pēc šiem testiem paņem biti - kopā tev bezmaksas internets būs vairāk kā uz mēnesi... tālāk jau skaties kuru no šiem izmantot- kas likās pievilcīgs. Testu laikos uzliec trafika mērītāju, paskatīties, cik kopā pa mēnesi esi norijis, iespējams, tev nemaz nebūs vajadzīgs bezlimita datu plāns kas atkal ļaus samazināt ciparus un šārot internetu no telefona / planšetes... 

Labots - HTC
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...