Jump to content

Silent auto install


Ze Baarda
 Share

Recommended Posts

Labprāt uzklausīšu Jūsu viedokli, pieredzi par to ar kādu metodi, softu labāk sainstalēt programatūru uz pc bez n-tās klikšķināšanas un pašam klāt nestāvot visu laku. Pieredze skriptu rakstīšanā ir tuvu 0! Apsveru domu ar kādu softu uztaisīt vienu veselu silent install paku, bet arī, ja reiz mainās softam versija, visa paka jāpārtaisa! Kā labāk rīkoties? Varbūt variet ieteikt kādu priogrammatūru, kas patur prātā opcijas, kuras pie instalēšanas tiek ieslēgtas, atslēgtas, atbalsta kkādu varbūt xml atbildes failu, kur varētu reizē automātiski iebarot serial uc datus? Netā uzgāju dažās freeware, bet domāju varbūt kādam ir personīga pieredze un var ieteikt softu ar ko jau ir strādāts un kas jau ir pārbaudīts! HDD imidži atkrīt.. Skriptu rakstīšana pārāk mokoša un nenormāls čakars, kaut vai tādēļ, ka nav vispār nekādu iemaņu, turklāt ne visiem softiem būs vajadzīgie parametri dabūjami, vajag tādu normālu risinājumu, manā skatījumā kkāda uztaisīta install paka ar piemēram xml atbildes  failu vai kā tā būtu ideālākais variants! Derētu arī variants, ka katram softam uztaisu install paku un tad ar elementāru skriptu palaiž install pakas no šāres vienu pēc otras, tik daudz uzrakstīt es vēl varētu... :D

Link to comment
Share on other sites

JuutpaudisMaigcilveeks

Pamatlietām izmantoju ninite.com

Labots - JuutpaudisMaigcilveeks
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Volters

Tikai avastu no ninites labāk nelikt. Ir bijis pilnīgs bulšits vairākas reizes ar vairākām avast versijām. Man domāt, ka vispār antivīrusus tā labāk nelikt.

Link to comment
Share on other sites

Ze Baarda
(labots)

ninite nederes, jo vinsh instale full silent install, pec noklusejuma tiek uzlikts viss, ko softs piedava, 100punkti visas reklamasm updeiti utt, ja man nevajag piemeram ntas valodas softiem un defaultas direktorijas, ja nevajag flasam pedejo versiju un javai nevajag autoupdate, tad ko darit? ninite neder! man ir sava šāre, ar savam instalacijam un no turienes nak tikai tas un nekas cits! turklat ninite kaca visu no neta, man nets tur nebus!

 

skatos tagad autolt..sķiet ,ka tur arī bez pamatzināšanām programmēšanā neiztikt..

Labots - Ze Baarda
Link to comment
Share on other sites

Volters

Nav tiesa. Ninite drazu neliek.

Autolt arī nav tik traks, kā liekas. Tiesa, jāpakož, jāpatestē.

Labots - Volters
Link to comment
Share on other sites

Ze Baarda

Jā, manuāļus dabuju, youtubē arī kkādi pamācību video ir, paskatīšos kas lacītim vēderā :)

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...