Jump to content

Kur pirkt oģinālos digitaizerus smārtfoniem?


viesturs0711
 Share

Recommended Posts

Sveicināti godātie biedri!

 

Jautājums man gaužām vienkāršs! Kur nopirkt orģinālos digitaizerus smārfoniem, tādiem, kā HTC, Sony, Samsung? Tepat lavijā man moilemonsterā sanāca nopirkt kaut kādu crapu pēdējā reizē. Digitaizers reizēm sāka strādāt tikai pēc telefona restarta. Arī Sony logo bija ar kaut kādu sudraba krāsu pa virsu uzmālēts. Nogāja pāris dienās viegli parīvējot ar pirkstu. Mobilemonsterā man paskaidroja, ka viņu tirgojot tik orģinālus cik orģināli varot būt un tādi kā no rūpnīcas nemaz neesot nekur pieejami. Tobiš ja gribu orģonālu, tad jāpērk ir jauns telefons! Ēbrejā ar visādi ir bijuši. It kā raksta, ka Original, bet nopērkot pēc pāris mēnešiem parādās tukši laukumi utt. Reizēm paveicas un strādā labi!

 

Tā konkrēti šobrīd vajag priekš veca aparāta - HTC Incredible S.

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Viņi bez meistara darba atsevišķi netirgo. 


Mainiju pie viņiem klaviatūru un panelīti Nokijai. Klaviatūra un panelītis 4 euro, meistara darbs 16. Tiesa darbs tur bija 5 minūtēm от силы.

Link to comment
Share on other sites

Labāk pērc no aliexpress, tur vismaz tas neorģinālais ir atbilstošā cenā

Link to comment
Share on other sites

Es teiktu, ka iekš LV - nekur :)

Kā jau teici - officiālie servisi atsevišķi detaļas netirgo. Detaļu vairumtirgotāja mums nav - viss tiek saņemts pa tiešo no ražotāja.

Link to comment
Share on other sites

Neredzu iemeslu, kāpēc nevarētu sūtīt no Aliexpress

Kopā € 10.47, ieskaitot sūtīšanu no Ķīnas ar Singapore post. Līdz LV atnāk vidēji 10 dienu laikā.

Pats esmu sūtījis ekrānus LG, Samsung un problēmas nav bijušas.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Kur nopirkt orģinālos digitaizerus smārfoniem

 

Viņi bez meistara darba atsevišķi netirgo

Zivtiņu gribas? Griezies autorizētos servisos. Zobus arī pats labo? Jeb tomēr vadies pēc episkā McB teiciena?


 

 

viņš arī otrs HTC oficiozs Latvijā 
Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

LSTP jaa zivtinju gribas. Kad man datortehnika jaalabo, vai man taa buutu uz servicenet jaastiepj vai jaataisa pasham? Tas taads retorisks jautaajums.

Link to comment
Share on other sites

Pamēģini pameklēt šeit: http://magboss.lv/

Esmu vienu podziņtelefonu sev pacēlis nomainot gandrīz visas nokalpojušās daļas ar orģinālām. Tādiem Mobilemonsters nebija tik daudz kā pie šiem. Viņi ir kaut kāda filiāle lielai Austrumeiropas bāzei, cik sapratu.

Labots - vvv
Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

@@ieleja, es tev piekrītu. Ja man būtu pārsimts darstacijas tikai jāadministrē, tad protams labāk uz servisu, jo mana darba samaksa no tā nemainās. Par cik man darbs vairāk ar servisu saistīts, tad būtu muļķīgi uz servisu sūtīt. Protams par tām darbstacijām, kas man ir jāuzpasē, man atloka papildus kāpostu, ja es pats tās remontēju!

 

Par telefona digitaizeru runājot... negribas man 30-40 euro vērtu telefonu dot servisā, kur tikpat lielu summu paņems par remontu, kas nebūs kvalitatīvāks par manis paša. Protams izņemot to, ka Trodeks atšķirībā no kāda kaktu kantora uzstūķēs 100% orģinālas daļas.

Labots - viesturs0711
Link to comment
Share on other sites

 

 

Protams izņemot to, ka Trodeks atšķirībā no kāda kaktu kantora uzstūķēs 100% orģinālas daļas.
 

Un arī to, ka, lai arī LR likumdošana paredz, ka 2 gadu garantija ir gan precei, gan pakalpojumam, daudz vieglāk pretenzijas pret nefunkcinējošu digitaizeri varēsi sniegt tad, ja viņi paši būs veikuši arī servisu, ne tikai pārdevuši to digitaizeri. Tas tā, attiecībā uz to, ka pieminēji tās regulārās problēmas. Vienreiz samaksā to naudu, var par to konkrēto problēmu kādu laiku nesatraukties. Es gan pats apsvērtu to tālruni atvaļināt.

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Kaut kad jau pensijaa dosies, kad buus kas labaaks vietaa. Pagaidaam jau lai veel paaris meeneshu pastraadaa. Es shim nesen jaunu papildus bachu nopirku, orgjinaalo. Zheel manai zhiida dveeselei mest laukaa.

 

 

Esmu no ebreja pircis arii labus digitaizerus kas peec uzstaadiishanas pie manis nav naakushi atpakalj. Laikam pof par visu, ja nebuus magbosaa, veel jaaprunaajas ar ampleja paardeveejiem no kurienes shiet prece naak un ja ne tad aliexpresaa jaanjem. Ja jau compatible tad nav starpiibas ebrejs vai aliexpres.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...