Jump to content

Problēmas ar auto magnetolu


Kagors
 Share

Recommended Posts

Sveiki, 

Gribētos uzzināt padomu no kāda gudra cilvēciņa, kuram auto elektrotehnika nav sveša lieta.

 

 

Problēma - nopirku jaunu Pioneer magnetolu. Vecais Pionieris savu jau bija gandrīz nokalpojis, tāpēc ņēmu jaunu. Ieliku iekšā, savienoju štekerus, viss der. No sākuma iekšā slēgties negribēja, tad viens čalītis savienoja sarkano ar dzelteno vadiņu un viss itkā aizgāja. Aizbraucu mājās un skatos - mašīnas gaismas neslēdzās ārā, kaut arī ar slēdzi ir izslēgtas. Slēdzās ārā tikai tad, kad magnetolas štekeris izrauts. Tā tas bija no sākuma. Dienas vidū pamanīju vēl lielāku dīvainību - magnetola bez ieslēgtām gaismām nemaz neslēdzās iekšā. Ja gaismas ieslēgtas, viss ok, gaismas izslēgtas, maģis izslēgts. Sanāk, ka mūziku varu klausīties tikai braukšanas laikā, jo stāvēt ar gaismām netaisos. 

 

Otrā lieta ir tāda - vecais maģis vairs neslēdzās iekšā. Tikai jaunais. Plus vēl nevaru iedarbināt mašīnu, ja nav pieslēgts jaunais maģis. Ir man tāda lieta kā imobilaizers, kurš nereaģē vairs, ja nav pievienots jaunais maģis. Vienkārši WTF.?

 

Problēmu rezumē:

 

  1. Maģis slēdzās iekšā/ārā tikai kopā ar gaismām
  2. Nevaru iedarbināt mašīnu, ja nav pievienots maģis
Labots - Kagors
Link to comment
Share on other sites

visticamāk nepareizi savienots + , tas pats dzeltenais  vai sarkanais, vienam audi 80 ārstēju šādus simptomus. jāapmaina bija vietām standarta fiškā red un yellow

Link to comment
Share on other sites

OBLIGĀTI ! Vajag pārliecināties no kurienes jaunais Pioneer ņem masu ( - ) (GND) .starp citu japāņiem radio konsolē pienākošais paneļa apgaismojuma vads (izmantojas radio pogu un displaja apgaismošanai) mērās uz masu  ,ja gabarītu slēdzis ir OFF pozicījā .

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...