Jump to content

Vai jāreģistrē IK par saitu


eddge
 Share

Recommended Posts

Krievijā it kā nekas nav jāreģistrē, ja ņemies pa internetu.

Kā ar latvijas likumiem? Caur googli kaut kā nesanāk atrast, nemāku laikam pareizi atrast īstos atslēgas vārdus :)

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Ja tu veic kādu ienesīgu saimniecisko darbību, tad esi uzmanīgs un piesarzīgs, jo VID's stāv jau uz tava perona malas :D

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Ir triis varianti: 

 a) Izplatiitaakais. Neregjistreet neko, uzrauties uz VID auditu un dabuut samaksaat jau izteereeto naudu dubultaa, kaa arii nokljuut VID pastaaviigas uzmaniibas lokaa tuvaakos piecus gadus noteikti. Praktizee mazgadiigie idioti. Dazji iipashi talantiigi eksemplaari pamanaas sakombineet sho ar autortiesiibu paarkaapshanu, kraapshanu u.c. pantiem, kaa rezultaataa sanaak peec tam regulaari paviesoties stabu/avotu stuurii => Kalpaka bulvaaris | Dzirnavu iela [..] => centraalcietuma kamera.  

 b) Otrs izplatiitaakais. Noregjistreet kaut kaadu nebuut pashnodarbinaato, SIA, IK un aizmirst par valsts eksistenci, neiesniedzot nevienu paarskatu un neliekoties ne zinis par VID, VDI un godpraatiigi suutot visas triisburtu iestaades uz triis burtiem . Liidz shii gada janvaarim bija relatiivi drosh variants ar A varianta rezultaatiem tikai epic fail gadiijumaa, bet no shii gada iespeeja zaudeet anaalo nevainiibu arii shajaa scenaarijaa ir stipri palielinaajusies. 

 c) Treshais izplatiitaakais - pieregjistreet IK / pashnodarbinaato vai arii retos gadiijumos mazkapitaala SIA  "EDDGE & CO" un maksaat 10% no apgroziijuma. Parasti subjekts peec paaris meeneshiem saprot,  ka vinja konkreetaa biznesa ideja ir tikpat veiksmiigaa kaa tirgot saldeejumu februaara viduu kombuljos uz ielas un atkariibaa no sapraata pakaapes vai nu nojaajaas to paarrakstot uz sen apnikusho draudzeni/likvideejot vai arii tiek papildinaats LV veiksmes staasts ar VID inkasso, no taa sekojoshu maksaatnespeejas pieteikumu un variantu B. Izcili subjekti pamanaas uz SIA liizingaa noformeet jaunu kajaanu un jauno iphone, ieguustot regulaaru bezmaksas personiigo seksu ar kreditoriem.

 

visus triis variantus var papildinaat ar opciju "zajebala shitaa valsts, te nevar dziivot" un jebkuraa procesa stadijaa aizbraucot straadaat celtnieciibaa uz aarzemeem. Atgriezjoties LV seko analaas nevainiibas zaudeeshana nenomaksaato nodoklju un neiesniegto atskaishu deelj. 

Labots - DjUbuntu
  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Saitu turēt bez reģistrēšanas ir  ,kā loterija - mož kāds nāks ciemos , mož nē . Piereģistrē pašnodarbināto personu , uz tās piereģistrē saitu . Maksāsi no nopelnītā , un šinī variantā pat ne tik zvērīgi . Ja lietas sākumā neies nemaz , vajadzēs laikus iesniegt tukšās atskaites - šajā gadījumā reizi ceturksnī. Principā ... sākt darbību ar domu , kā kādam kaut ko nomudjīt , nav īsti pareizi . Cita lieta , ka uzsākt kaut ko , lai būtu gan pašam gan sašam, šajā varžu dīķī ir ārkārtīgi grūti . Bet nu .... pašnodarbinātajā variantā vismaz jamaksā par reāli nopelnīto nevis tā kā sijās un IK  - par to , ka esi reģistējies . Esi direktors? tātad maksā sev algu un no tās nodokļus ... iet tev vai neiet . Un protams , mīnus visi izdevumi , neapliekamie minimumi , apgādājamie utt. Bet šo Tev kāds grāmatvedis labāk izstāstīs ;)

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...