Jump to content

MSI GP70 GP702PE-085NL


Imbaworld
 Share

Recommended Posts

Sveiciens, nepieciesams steidzams padoms.

-

Atrodos blakus svaigi iegadatam lapsi. (Topika nosaukuma noradits konkrets modelis). Tikai iegadats 1a.lv (lizinga variants) un piegadats sodien pecpusdiena. Pec ieslegsanas patestejam cik raiti vins strada, hd tune, draiveru updeiti (bios, chipset, vkarte). Ipasniekam likas divaini, kpc ventilators pat pie stand by moda visu laiku uzvedas skali. Ok, lets check. Paskatoties temperaturas jutos parsteigs, jo motherboard pie vienkarsa serfinga visu laiku turas 60+. Svarstas ap 60-68 visu laiku. Ok, notestejam kaut kadu random atri pieejamu speli, kas nebija pat tuvu musdieniga. Pec burtiski paris minutem spelesanas, temperature platei 80+.

 

Pats ipasnieks nav Ridzinieks, repsketivi ir izmisuma, ko lai vins tagad dara? Maybe iesmeret vinu ar pastu, bet ja nu taa nav atslega risinajumam, pastav iespeja, ka preci atgriezt atpakal nevares! Right?

 

Kadi ieteikumi draugi? Diemzel linku precizu nevaru ielikt, jo esosa ierice no kuras tiek drukats teksts to neatbalsta, bet 1a.lv iepeistojot topika nosaukuma noraadito tekstu var atrast!

 

Poljdies jau ieprieks!

 

 

Spele skriinsota ieslegta burtiski divas minutes! Isti nesaprotu, vai skrins izskatas tikai man tik nesaskatams, bet temperature procesoram 82, platei 85

post-80363-0-63729900-1412358847_thumb.jpg

Labots - Imbaworld
Link to comment
Share on other sites

Ko Tu gaidi no lētas dzeses? Kompja cena neatbilsts kopējiem parametriem - jā tie ir augsti, bet domāju ir upurēta dzesēšana/korpuss u.c aspekti.

 

Kvalitatīvi, šādi laptopi ar šādiem parametriem sākas no 1400 €, ja cena ir mazāka, tad ir skaidrs, ka kaut kas cits ir "nogriezts". 

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Imbaworld

Tika nolemts gadat atpakal sito riiku, neesot tas viss nopietni, iznemot summu :(

 

Ir kadi ieteikumi, cenu kategorija 1k+, ko vins var panemt vieta?

Link to comment
Share on other sites

Imbaworld
(labots)

Neder vinam pilna samaksa. Lizigs, ka jau mineju. Tas man tads atbildigs moments neieteikt suudu atkal. Uz msi vairak acis nesliecas, vilies! Ir kadi ieteikumi konkreti ieks 1a.lv

 

Man personigi nekas acis nelec iznemot alieware 14, kas iet par 1300, ja nemaldos. Tiesa pec dzelziem izskatas, ka reali overpriced!

 

Ieteicams ari 15 collas uz leju, lai Mazak lieka plastmasa. boot boot boot, padalies ar zinasanam / pieredzi, taisas aizgadat atpakal pirmdien! Btw, ka ir, ja vins aizgadas sito riku atpakal, tad tur pat uz vietas vares nokartot jaunu lizingu? Vai vinam atkartoti bus jaierodas tur, vai attiecigi kaut kad velak japasuta atkartoti internet? Pasam personigi atbildes nebija, jo nekad sava dzive neesmu neko iegadajies uz lizinga  :D Kā arī, kā tur ir ar to atgriezhshanu? Cik iemetu aci ieks 1a.lv, aktivizetu win nepienemot? Are you kidding?

 

Mans verdikts ir tads, ka 1k sava dzive neteretu tadam rikam. Drausmiga plastmasa, viss, ka uz punkiem. Matrica zem katras kritikas, nerunajot par HDD. Lielos vilcienos SUDS. Vienigais, kas loti patika ir skanas kvalitate =]

Labots - Imbaworld
Link to comment
Share on other sites

nu par brendu un uzbūves kvalitāti/tehnoloģiju jāmaksā...

pašam r5 aliens... attaisno sevi...

Labots - Kaasis
Link to comment
Share on other sites

var dabūt šādu te 

 

Alienware M17 R3 - I7-2860/16GB/750GB+120GB SSD/GF GTX680M/1920x1080/backlit Keyboard ~1100EUR

 

var taču sms krītu paņemt 

varam ar uz nomaksu lidz 4 maksājumiem 

Link to comment
Share on other sites

@Imbaworld

 

Vienīgais atceries, ka līdz ar kvalitatīvu dzesi un korpusu bonusā būs liels svars, kas reāli "apēd" laptopa lietderīgumu.

 

Laptops = pārnēsājams kompītis elementāriem darbiem( Ko reāli mūsdienās aizvieto planšete)

Desktops = spēlēs 3D MAX , AutoCad, Video/Audio Encoding par ievērojami lētāku cenu.

Link to comment
Share on other sites

Imbaworld
(labots)

kazarma paldies, esmu lietas kursā, bet tā nav mana izvēle, tas nav mans PC. Protams, ja mana teikšana būtu, stacionārais būtu jau ķepā, bet šis gadījums nav no tiem, nevis tāpēc, ka īpašnieks nevēlētos, bet tāpēc, ka viņš to nevar atļauties savā ziņā. (Neiedziļināsimies detaļās, bet šis nav no tiem gadījumiem, kad viņš itkā taisās viņu staipīt līdzi, nē, nē, viņš netaisās, bet viņam jābūt kompakti novācāmam no nelabvēlīgu personu acu skatieniem, tā es to varētu definēt).

 

Man  vairāk liekās, ka šis modelis vienkārši ir brāķis, jo ieguglējot neatradu pat vienu līdzīgu problēmu šim modelim. Varbūt rokas līkas, bet toč neatradu!

 

Katrā ziņā parunās ar DJwox, moš te varēs ko sabīdīt un 1a.lv pasūtīt stāsti...

Labots - Imbaworld
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...