Jump to content

Auto lādētājs slikti uzlādē


Explo
 Share

Recommended Posts

Mēģinu uzlādēt automobilī savu jauno smarttelefonu (pāris nedēļas jauns). Nopirku vienu auto USB chargeru pie piepīpētāja  (http://www.rdveikals.lv/products/lv/507/27810/sort/1/filter/0_0_0_0/ACME-CH06-Dual-USB-5V-2.1A-auto-lādētājs.html ), bet kaut kā negib telefons lādēties, vai nu stāv uz vietas baterijas limenis, vai lādejās ārā brīdī kad sāk lietot aplikacijas (waze, radio utt). Visas lampiņas deg, telefons arī uzrāda ka ir pieslēdzies pie strāvās. Nav vaina lādētaja ampēros?

 

rakstīts 2,1A, it kā vajadzētu pietikt pie mūsdienu smartiem. Nevar būt ka 2,1A nāk kopā pa abiem USB spraudņiem, t.i katrs dod 1A?

lietoju tikai vienu USB.

Pašam piepīpētajam vajadzēja normāli strādāt, jo ir likta atsevišķa GPS navigācija, ko lādēja normāli.

 

ir kādas versijas par problēmu? man doma ir, ka varbūt vajadzētu piepipētāju ar vadu (kas varbūt sabilāks) vai tikai 1 USB spraudni nemazak kā 2A. nezinu.

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Acīmredzot problēma ir tajā USB lādētājā. Ir izmēģināti vairāki, bet, piemēram, aifons uz dažiem nemaz negrib lādēties. Bez vajadzīgās strāvas šie telefoni sagaida atbilstošu signālu.

Link to comment
Share on other sites

tas vareetu buut skaidrs ka piepiipeetajam probleema, tikai jautaajums - kaadu naakamo izmeeginaat (pirkt). negribaas vienkārši norpikt lidziigu. varbuut jaameklee kur piedaavaa ~3A lādētaji vai tadu pasu 2.1A ar 1 usb?

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Jāpērk tāds, kuram skaidri un gaiši rakstīts, ka viņš uztur viedtālruņus. Konkrētajam ACME droši vien tādu tekstu neatradīsi. Tie "universālie" lādētāji der tikai kādiem GPS, veciem telefoniem un PDA.  

Link to comment
Share on other sites

 

 

varbuut jaameklee kur piedaavaa ~3A lādētaji vai tadu pasu 2.1A ar 1 usb?

Tu dzīvo pasakā... :) Labi ja 1-1.5A būs reāli tiem lādekļiem. 

Link to comment
Share on other sites

Katrā gadījumā skaidrs, ka par tiem ampēriem varētu būt samelots. Iespējams, arī izejā spriegums nav 5V. Vēl var būt slikts USB vads no šī lādētāja līdz aparātam, t.i. tievi vadiņi, kuros ir zvērīgs sprieguma kritums.

Link to comment
Share on other sites

Es cenšos pirkt brendotos: Samsung vai LG. Man lādē kā nākas. Ar nebrendotiem visādi brīnumi bijuši, uzrakstīts 2A, bet mobilais paziņo, ka švaka strāva.

Link to comment
Share on other sites

Man vecais Samsung Galaxy mini labi lādējās. Nokia 630 ar negribēja īpaši lādēties ar neorģinālo-lādējas, bet drausmīgi lēnu. Nopirku orģinālo un viss ok. Nemaksā jau tie orģinālie kosmosu.

Link to comment
Share on other sites

Bomaars/C12

Lētais čaina piepipētāja lādētājs kurš maksā bikit virs eiro 1A  caurumā spēj lādēt manu 8 kodolnieku ar saslegtam navigācijam(5,5 collu displeju) wifi utt, secinājumi ka esi izmetis naudu vējā 9 eiro kkadā ladetaja par kuru pat letais čainas varinats labaks, taka secināt ka pietrukst 1A ir muļķigi ja vien tev nav 20 collu TELEFONA :D

 

http://www.aliexpress.com/store/product/1pcs-2-1A-1A-Dual-USB-Car-Charger-for-iPad-for-iPhone-5-4G-3GS-and/1082201_1571180255.html?spm=5261.7132366.1996734146.56

Link to comment
Share on other sites

Pieredze rāda, ka tie lādētāji ir makten dažādi. Rimi ir tādi 2A varianti (~4 eur), kur droši, ka 2A gan nav, bet vismaz vairāk 0.5A gan - ar Waze fonā spēj lādēt augšā tā tik vien, ko nevarēja Ķīnas brīnumpuļķis (Sony truba). Sencis par šo bija papētījis - dažādiem tālruņiem ir kombenes (kādi pini salaisti kopā) lādekļiem, kuras dod zīmi telefonam, ka konkrētais lādeklis ģeld un aparāts var lādēt ar 1A vai pat vairāk - pretējā gadījumā var gadīties, ka telefons nolaižas uz 0.5A, kas ir USB robeža un ar to jau figu kaut ko pielādēt.

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Mani pētījumi beidzās ar 4 dažādiem, bet vienlīdz sūdīgiem lādētājiem atvilktnē. USB naktslampiņu darbina, bet telefonus nelādē kā gribētos. Tā arī dzīvoju uz 2A planšetes lādētāja un 1.2A cita ražotāja oriģinālā lādētāja.

 

Ar 12V auto lādētāju noveicās no eBay, paņēmu ar 2 portiem un tas strādā godam - lādē gan GPS, gan telefonu vienlaikus. Linku nevarēšu iedot, tas jau sen kaut kur noslīcis.

 

http://www.ebay.com/itm/Mini-Car-Charger-Adaptor-Bullet-Dual-USB-2-Port-For-iPhone-Samsung-Smartphone/131230486359?_trksid=p2045573.c100034.m2102&_trkparms=aid%3D555012%26algo%3DPW.MBE%26ao%3D2%26asc%3D25223%26meid%3De68532b93b69429a893c022b2e7e2687%26pid%3D100034%26prg%3D10631%26rk%3D1%26rkt%3D8%26sd%3D121414938808

 

Laikam bija Griffn, bet ne tik ļoti lēts... Kaut gan kas to vairs atceras.

Link to comment
Share on other sites

Bomaars/C12

Šeit domāju nav jaskatas uz cenu perkot tādu lādētaju labāk pec iespējas lētaku to čaians 1eiro varinatu un vel citu tikpat letu varinatu, ja nejiet pirmais :D, kā teicu čainas 1eiro puļķis spej ideāli 1A caurumā lādēt diezgan rijigu telefonu un ka visi saka tur pat 1A nav, 2,1A caurumā nelādēju nemaz telefonu

Vaina visticamāk paša telefona kā ar tām pašam austiņam citi telefoni vienkārši citas austiņas un ladetājus neņem un tā ir

Labots - Bomaars/C12
Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Es ar ieteiktu kaadu brendiigo panjemt. Ar visaadiem acmeem, kaa ar biteem. Nekad neko nevar zinaat. Kaa arii ar 1A straavubbuutu jaapietiek. Cita lieta, vai taada straava tur ir!

Es ar ieteiktu kaadu brendiigo panjemt. Ar visaadiem acmeem, kaa ar biteem. Nekad neko nevar zinaat. Kaa arii ar 1A straavubbuutu jaapietiek. Cita lieta, vai taada straava tur ir!

 

Par austinjaam tur buus pie vaias pin izvietojums spraudnii. Bet ja ir taisnas rokas pie rokas un lodaamurs padusee, tad to var labot.

Link to comment
Share on other sites

Arī ir nelāga pieredze ar šitiem puļķiem. Vispirms nopirku e-bay lēto ķīnas puļki kuram komplektā bija arī vads. Tas manu Samsung Galaxy Core lādēja pašvaki. Ieslēdzot Waze bača vispār vairs nelādējās bet pamazām sēdās. Vaina izrādījās ķīniešu vadā. Pieslēdzot Samsunga oriģinālo vadu viss lādējās uz urrā līdz brīdim, kad staipot to puļķi no vienas mašīnas uz otru vienā jaukā brīdī viņš izkrita no rokām uz asfalta. Ar to viņa mūžs bija galā un šamais nonāca miskastē.

Pēc tam iepirku šito Philips ražojumu http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=en&scy=gb&ctn=DLP2257U/10 Tas ar komplektā esošo vadu lādēja labi, tikai atkal sanāca ķeza- pagājšnedēļ sieva pamanījās netīšām salauzt vadam mikro usb spraudni. Pēc tam izmēģinājos kaudzi citu usb- micro usb vadu, bet Samsungs ne ar vienu nav piedabūjams lādēties, kamēr Nokia lādējas ar jebkuru. Biju pat aizbraucis uz Elkor veikalu. Saku čaļiem, lai iedod vadu, ar kuru no šitā Philips puļķa varēšu uzlādēt savu Samsungu. Džeks paķer pirmo no plaukta- reku Tev būs. Saku šiem ņefiga, davai ņemat no plaukta arī to puļki un nodemonstrējat, ka mans telefons lādējas. Paķēra, pieslēdza un skuju- nekas nenotiek. Izprovēja kadus piecus dažādus vadus, tai skaitā oriģinālos no jauno telefonu iepakojumiem- nekā, Nokia lādējas, bet Samsungi tikai atsevišķi modeļi. Toties ar to vadu, kas Philips puļķim nāk komplektā lādējas visi.

Uzdevu jautājumu Philips atbalsta dienestam, ar ko tad viņu lādētāja komplektā ietilpstošais vads atšķiras no citiem. Šie klusē kā partizāni, tikai uzprasīja adresi uz kuru nosūtīt jaunu vadu. Tuvākajās dienās nosūtīšot. Tas gan mani bišķi pārsteidza, jo vadu salauzām paši, tā ka šis nu nekāds garantijas gadījums nebija.

Secinājums- ar šitiem puļķiem ir kā ar bitēm- nekad nevar zināt ar kādiem vadiem un ar kādiem telefoniem kurš darbosies.

Link to comment
Share on other sites

Man arī ir bijušas problēmas ar čaina brīnumiem, kas nespēj normāli lādēt, jau kādu laiku lietoju Griffin puļķus, tie kalpo godam... iDeal veikalā 15 eināri maksā ar 2 usb caurumiem, bet gan jau citur lētāk var dabūt..

griffin-powerjolt-micro-ipad-charger.jpg

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

paņēmu vienu citu puļķi, poļu ražojumu pa 5 eur un cita ģēla.izskatās ka lādēs  :thumbsup:

žēll ka izsviests 10 eur par kaut kādu Acmi. :blink:

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...