Jump to content

Pārdodu Samsung Galaxy S4


Litmanens

Recommended Posts

 

 

Njā, nav tā mazākā summa, lai pirktu bez garantijas, zinot, ka samsungi laika gaitā medz "gļukot".

 

nevis laika aitā, bet jau kopš dzimšanas visi samsungi ir nelietojami, bremzējoši sūdsi. vienīgā izeja ir uzflešot citu ROM. just5 spacer ar pliku android strādā stipri responsīvāk un stabilāk par touchShit :D


un protams neaizmīrsīsim ka samsung politika ir- pie dibenss klientu, flagmaņiem pārtraucam atjauninājumus pēc 1.5 gadiem, lai pērk jaunāko, un atjauninājumi, kamēr ierīce tiek atbalstīta jāgaida gandrīz gadu. tā arī s3 kitkat nesagaidija. solija solija, begās pārdomāja un nometa vispār supportu.

  • Patīk 1
Link to comment

varu atļauties jaunu telefonu kaut katru gadu, tikai neredzu tam jēgu, ja normāls flagmanis arī pēc 3 gadi vēl ir lietojams.

 

ne jau visu dzīvi suportu, bet nu 3 gadi 600-700 EUR vērtai ierīcei takā vajadzētu izlaist lielos atjauninājumus, apple pat pēc 4 gadi vēl iPhone 4 atjaunos uz iOS 8.

 

neraksti PM lūdzu, ar aprobežotiem dundukiem negribas šovakar diskutēt.

Link to comment
intervall

@@akriss, redzu tavus komentārus kādu piekto reizi, ar katru nākamo tu `progresē`.

Tas noteikti beigsies pavisam drīz  :D

Labots - intervall
  • Patīk 4
Link to comment
viesturs0711

kļūdijos!

Labots - viesturs0711
Link to comment

Akriss ja jau esi tik zinoš visās firmās varbūt uztaisi firmu sarakstu, kurš labāks. utt.

Kuriem telefoni kvalitatīvi, kuriem sākās "gļuki", kuriem ne. 

Link to comment

Japiekrit ka gandriz visi samsung telefoni ir SUUUUUUUUUUUUDi, lietoti kadi 5i un ar kvalitati vini nekad nav izcelusies,tapat kaa lg,tik ber vienu pec otra telefonu ik pec nedelas aara un slauc piki par samazgaam,vienigie normalie telefoni samsungiem ir tie kas maksa tos 15eir bez toucha tikai zvaniem/sms,tik tiesam brinos kaa cilveki gruzh tadu piki ara par samsung telefoniem.

Labots - kmna
Link to comment

Man jau trešo gadu ir Samsung Galaxy S Plus, sists un dauzīts, iet ļoti labi un visas aplikācijas, ko lietoju(YouTube, Twitters,Twitch.tv), iet bez  "lagiem".

Draugs nesen nopircis 5s un jau 3. reizi tiek sūtīts uz garantijas remontu!

Veiksmes spēle, nav divu identisku detaļu, sīkumos daudz kas atšķirās, beigās tā ir tāda veiksmes spēle - trāpās labi dzelži vai kļūda kuru 3x uz remontu jāsūta!

Par piemēru - mans i5 procesors negrib overklokoties ar tādiem pašiem cipariem kā cilvēka X procesors, lai gan dzelži it kā "vienādi"

Link to comment

 

 

Japiekrit ka gandriz visi samsung telefoni ir SUUUUUUUUUUUUDi,
Eu eu, izbeidz, vienam topikam pietiek ar vienu lokālo klaunu!
Link to comment

Mana sieva ar savu Samsung Galaxy S4 ir pat ļooti apmierināta. Man arī par savu Samsung Galaxy S3 mini nav galīgi par ko sūdzēties, kaut lietoju jau ilgu laiku..

Link to comment
SkeletonFE

Diemžēl ir bijusi ne tā labākā pieredze ar Samsung atbalstu. Taisīju bekapus ar Samsung Kies, tad kad bekapu savajadzējās atjaunot, izrādījās, ka tas nav iespējams, izmet tikai kaut kādu kļūdas kodu. Sūtīju 2X jautājumu uz tehnisko palīdzību mājaslapā - 0 reakcija! Atradu facebook viņu lapu, vismaz tur kāds atbildēja, tikai neko pateikt tā arī nevarēja. Tā nu paliku bez saviem datiem un sajūtu, ka klienti Samsungam ir pilnīgi pie vienas vietas.

Problēma bija ar Galaxy S2, nevis ar kādu lētuci.

Labots - SkeletonFE
Link to comment
atkarigais

Kā jau tika minēts, tad pilnīgi identiski modeļi var atšķirties.

Man starp paziņām ir 3 cilvēki ar sony go, vienam jau pēc māneša jau gāja uz remontu (nesen jau atnāca no trešā- droši vien pēc 2 mēnešiem atkal turp dosies), Otrajam pēc kādi 4 mēneši sāk līst ārā visādi brīnumi ar nereaģēšanām un restartiem. Bet trešajam kopš nopirkšanas telefons darbojas bez problēmām laikam būs jau vairāk, kā gadu. Un kā lai pasaka vai šis ir labs, vai nē?

 

Ja kas, tad atceros, ka vecajam d500-tajam diezgan ātri dila nost šleife, līdz ar to - SAMSUNGS SŪCCCC!!! :D

Link to comment

Samsung plusi:

Stilīgums

Samērā moderni "dzelži"

Nosaukums

Garantijas serviss

Nosaukums

AMOLED ekrāns

Nosaukums

 

Mīnusi:

Cena - nav jau uzreiz jāsit kapeika, bet ja salīdzina S5 ar, piemēram, Oneplus One... 

Jauno aparātu piesaiste konkrētajam reģionam

Plānprātīgi sapurgāta saskarne (TouchWiz)

Kies - paša sātana izgudrojums.

Tehniskais atbalsts ne tuvu neatbilst cenai

Uzspiestas aplikācijas, kas nav noņemamas bez ROOT.

Atbalsts programmatūrai kā lētajam galam - vienam modelim vienu Android versiju, ar ļoti retiem izņēmumiem.

 

Taču, novērojumi ir šādi - ja Samsung Galaxy sēriju lieto maigi un apzinīgi, tad tie aparāti kalpo samērā adekvāti - mana cienītā jau 2. gadu lieto S3 un pagaidām, tā teikt - tfu, tfu... Bet no otras puses - kāpēc pirkt pa dārgo un auklēties kā ar Tamagochi?

Link to comment
uz baterijas papīra, dzīvē baterija tur stipri mazāk par mazo aipona beteriju.

 

To tu vari sev stāstīt, bet man pēc 3 gadiem ar SGS2 bača intensīvi lietojot joprojām 2-2,5 dienas tur, taka meklē štekeri un uzlādē ne tikai savu iphone, bet arī sevi.

 

 

 

Akriss ja jau esi tik zinoš visās firmās varbūt uztaisi firmu sarakstu, kurš labāks. utt. Kuriem telefoni kvalitatīvi, kuriem sākās "gļuki", kuriem ne.

 

Tas būs saraksts ar vienu firmu :D Bez āboļa viņš nekādīgi.

Labots - Rubenis
Link to comment

 

 

3 gadiem ar SGS2 bača intensīvi lietojot joprojām 2-2,5 dienas tur

Nez, man knapi dienu izvelk, nesen pat tikai nomainīta pret jaunu, bet nekas no tā nemainījās :( 


 

 

Plānprātīgi sapurgāta saskarne (TouchWiz)

Kies - paša sātana izgudrojums.

 

 

Par otro piekrītu 100%, sūds, kas sūds.

Bet pirmajam gan nav ne vainas, nesen sanāca paspēlēties ar HTC un  sapratu, ka samsung saskarne saliek šo vienos vārtos. Piemēram tāda eleganta un elementāra lieta, ka telefonu grāmatā kontaktu pavelc pa labi - aiziet zvans, pavelc pa kreisi - SMS, iedomājies, HTC šitāda lieta NAV. Un vēl ļoti daudzas labas lietas NAV. Bet samsungam IR.

p.s. nebūt nefanoju par samsung kā tādu.

Link to comment
viesturs0711

SGS2 2 dienas, intensiivi lietojot??? Nu tur kapronu jaasmeekjee lai taa buutu. Var jau buut, ka lietojot kaadu kjiinieshu resno akumulatoru izvelk 2 ar pusi dienas. Pa lielam tas aparaats dienu izvelk. Ja taupiigi runaa, tad pusotru.

Link to comment

 

 

ka samsung saskarne saliek šo vienos vārtos.

Tad jau uzreiz jāiesaka pamēģināt MIUI - pārgāju uz to tam Samsungam un mēneša laikā manējā atrada visus extra knifus un shortcutus.

Paradoksāli sanāk - vieni pērk čainafonu un taisa lai izskatās pēc Galaxy, bet otri uz galaxy liek čainasoftu, lai var lietot normāli. 

Arī HTC EVO3D savulaik lietoju un softs ir nesakarīgs - sāk uzprasīties jautājums, kāpēc visi "krutie" ražotāji nevar atturēties, nepiesmejot telefona programmatūru?

Link to comment

 

 

jāiesaka pamēģināt MIUI

Ja godīgi, tad MIUI un Flyme OS salīdzinājumā ar Samsunga, HTC un citiem ražotāju mēsliem ir ĻOTI izdevušies - nav tā, ka tikai piemestas klāt savas aplikācijas un servisi, bet arī piedomāts gan pie vizuālā, ērtuma, u.t.t. 

Link to comment
INTRASERVERNET

MIUI diezgan pievilcigs vizuali. Protams beidzot nu virspuseeji varu applaudeet Googlei par Material UI. Vizuali patiik, bet kaa darbiibaa par to nerunaasim taalaak. Otrkaart lai viss izskatiitos daudz maz sakariigi kopeejaa kontekstaa, tad developeriem jaavadaas buutu peec jaunaa UI vadlinijaam. Kamer tas nebus, tikmeer kropliigi izskataas, ka atver kaadu applikaaciju un tur vecs kropliigs modelejums. To ljoti labi dara iOS, WP app izstraadaataaji. Tas ir mans skatiijums uz sho visu.

Labots - Rizla
Link to comment
Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
×
×
  • Izveidot jaunu...