Jump to content

Dzīvokļa iegāde Rīgā


Baigais Janka
 Share

Recommended Posts

 

 

Vienkārši gribu laicīgi zināt, jo, ja tantei aiz loga slikts garīgais būs, man negribās pēc jauna talona iet un rindu stāvēt...

- Ой-ой-ой какие мы нежные!..

Link to comment
Share on other sites

  • Vai valsts un kancelejas nodevas ir iespējams samaksāt zemesgrāmatu nodaļā? 

Nodevas iespējams samaksāt zemesgrāmatu nodaļā ar maksājumu kartes palīdzību. Veicot maksājumu, jāuzrāda personu apliecinošs dokuments. Nodevu samaksa skaidrā naudā nav iespējama.

 

( Googlē bans? ;) )

 

Link to comment
Share on other sites

Destructo

Ronald, tas ir skaidrs, ka zemesgrāmatā jāmaksā, jautājums bija tas ir jādara pirms vai var arī formēšanas laikā, jo tur ir saraksts ar papīriem kas ir jāiesniedz, tai skaitā šīs kvītis. Noskaidroju, ka var turpat pie lodziņa ar karti samaksāt.

Link to comment
Share on other sites

Destructo

@@ervie,

 

lodziņš gan vairāk tāds, kā "simbols" valsts iestādēm domāts, bet ok.. :)

 

Ar zemesgrāmatu viss ok, vismaz esošajā stadijā.  

Link to comment
Share on other sites

Zemesgrāmatā vienīgais jāuzmanās, lai pēc īstā cipara uzsit nodevu.. :D

Link to comment
Share on other sites

Destructo

@@CAP,

 

nu es visus ciparus aprēķināju pirms tam, lai vismaz ir fiksi ar ko salīdzināt. Jāatzīst, ka kļūdijos. Zemes nodokli par 0.02 EUR  :close_tema:  

Link to comment
Share on other sites

 

 

Rīt zemesgrāmata - kāds var pateikt, valsts nodeva + kanceleja ir jāsamaksā pirms es vispār dodos reģistrēt hipotēku/īpašumtiesības?

ar karti pie letes var samaksāt

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Pie viena vēlējos pajautāt arī... ar laiku (cik ilgu nav ne jausmas) ir doma iegādāties dzīvokli Rīgā.

 

Jau laicīgi gribu saprast kā, kur, kādu labāk/prātīgāk izvēlēties. Būtu pateicīgs, ja lauciniekam palīdzētu. :D

 

Istabas - 1.5 vai 2.

Lokācija - centrs vai jo tuvāk centram jo labāk. Protams, klusumu baigo neceru sagaidīt, bet ir arī centrā klusākas vietas. Noteikti varat ieteikt, kuros rajonos labāk neizvēlēties - pritonā vai maskavā dzīvot negribu.

Par aprīkojumu...

Cik papētīju sludinājumus - ir dažādas apkures gan elektro, gan malkas, gan gāzes, gan pilsētas. Malkas totāli nē. Gāzes noprotu ir vislētākā!? Un + ka vari ierubīt kad gribi.

Stāvu noteikti - ne 1.

Noteikti jāpiemin, ka ir savs auto. Būs aktuāli kur to novietot, lai nav arī tā, ka auto jātur 20 min attālumā. Kā ar stāvvietām tās bieži māju pagalmos ir maksas vai bezmaksas?

Nu vizuālais un pārējās ekstras tas jau pēc iespējām un piedāvājuma...

Vārdu sakot gribētos iespējami izdevīgāk. Saprotu, ka komunālie arī atšķiras dažādās mājās...!?

Cena līdz 30tk.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Lokācija - centrs vai jo tuvāk centram jo labāk.

NĪ nodoklis centrā būs labs. 1.5% no zemes kadastrālās vērtības sezonā.

Link to comment
Share on other sites

Kitai, Rīgas centrs 2 istabas un 30k ? :D :D :D Kad sapņo, aizver acis! 

Nē nu labi, kaut kādu bomžatņiku ar malkas apkuri un sauso ateju gan jau ka atradīsi.....

 

Pa 30k normālu 2istabnieku pat guļmrajonos vēl jāpameklē! 

 

Attaisi ss.lv un paskaties piedāvājumu.

Labots - ronalds_
Link to comment
Share on other sites

Iemet linkus, kur pa 30k eur var divistabnieku centrā nopirkt!

 

Par 30k bez remonta divistabnieks sanāk guļamrajonos, tie kuri skaitās labi, bet jāmeklē, un ar kredītu pie tādiem netiksi, jo bezkredītnieki nopirks pāris dienu laikā. Bet labāk novaktēt kādu pa 35k, bet ar remontu, jo pašam remonts izmaksās ap 200eur/kvm, kur neremontēts+remonts ir dārgāks, kā nopirkt jau ar remontu.

Link to comment
Share on other sites

Vai par to summu un vēlmēm nav labāk iegādāt dzīvokli kaut kur tuvu Rīgai? priekš kam vajag centrā? tusiņiem? lai pjans var mājās ar kājām atvilkties? :D Pluss.. 30tk un centrā dzīvoklis.. nu nez nez.. Turklāt, ja ir auto kādas problēmas meklēt ne gluži centrā? arī ar autostāvvietu mazāk problēmu būs.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Kā ar stāvvietām tās bieži māju pagalmos ir maksas vai bezmaksas?

Es ceru, ka pārskatāmā nākotnē beidzot tiks likvidētas stāvvietas pagalmos.

Link to comment
Share on other sites

Jāpiekrīt lielākajai daļai, ka pa to naudu sanāk tikai guļamrajonā neremontēts dzīvoklis ar divām normāla izmēra istabām, tas ir vismaz ar 50kvm.

 

Lai gan no 5 sludinājumu lapām ss 2 kaut kādus centra tuvumā dzīvokļus var dabūt pat remontētus -

 

https://www.ss.lv/msg/lv/real-estate/flats/riga/centre/bebffm.html

https://www.ss.lv/msg/lv/real-estate/flats/riga/centre/bpebi.html

Link to comment
Share on other sites

Lai gan no 5 sludinājumu lapām ss 2 kaut kādus centra tuvumā dzīvokļus var dabūt pat remontētus -   https://www.ss.lv/ms...tre/bebffm.htmlhttps://www.ss.lv/ms...ntre/bpebi.html

 

Nu tas ir mūžsenais jautājums par to, ko katrs uzskata par pilsētas centru. Alauksta iela, protams, ērta - meičas blakus un tā... :)

Labots - kurmis
Link to comment
Share on other sites

Lai gan no 5 sludinājumu lapām ss 2 kaut kādus centra tuvumā dzīvokļus var dabūt pat remontētus - https://www.ss.lv/ms...tre/bebffm.htmlhttps://www.ss.lv/ms...ntre/bpebi.html

Abi divi ir 1istabnieki, eksporta ielā, tas ir blakus dzelceļam, no citas puses, Kitai laikam bija no Jēkabpils, jutīsies kā mājās :)

 

IMHO, ja piedāvā pa 30K centrā 1,5 - 2 stabnieku, ieteiktu ļoti stipri meklēt zemūdens akmeņus.

 

Ja nesanāks centrā pa tricāru, visdrīzāk nesanāks, meklēsi Teikā un pēc tam Jugla, Mežciems...

Labots - androidz
Link to comment
Share on other sites

 

 

versatile, 18 Feb 2016 - 09:21, teica: beidzot tiks likvidētas stāvvietas pagalmos nu čalītis kaut kāds pilnīgs %&U^^& &**78*(( &&%%$$$% ))((*90(***

nu nez. rīgas domes saistošie noteikumi nosaka, ka visas apstādījumu teritorijas, arī uz privātās zemes (daudzdzīvokļu mājām) ir publiskie apstādījumi, ar attiecīgajām sekām (līdz 350eur sods par auto stāvēšanu zālītē).

ja ies uz to ka viss "jāsakārto", tad attiecīgi mājas kopsapulce par zīmju uzlikšanu un visus svešos "evakulēt". tiesa centrā tur īsti nav kur izvērsties...

Link to comment
Share on other sites

Ui, kamēr vēl atmiņa svaiga ar saviem piedzīvojumiem, kas tikai tagad ir finiša taisnē, īss summējums:

 

Neko tu neatradīsi centra rajonā ap 30k pat neskatoties uz to, ka divistabnieks ir, manuprāt, visplašākajā piedāvājumā.. Ja atradīsi, tad bēgļu kazarmas, kur vēl 15-20k EUR kā minimums jāiegulda tikai remontam vai arī kādu jevroremont maskačkā, čigānu dārza pagalmā.

 

Pa virsu dzīvokļa cenai atliec vēl kādu normālu summiņu, jo neaizmirsti par nodokļiem, juristiem, bankas komisijām utt utt, sākumā nauda kūpēs tā, ka maz neliekās, pat līdz dzīvošanai neitiekot. Normālie varianti aizlido divās-trīs dienās, Tāpēc, ja neesi gatavs uzreiz ieraugot normālu variantu tur ierasties un viņu pirkt, mazas cerības kaut ko ilgtermiņā marinēt.

 

Sūdīgie dzīvokļi karājas nedēļām, mēnešiem un dažus esmu piefiksējis, ka jau gadiem, tur vienmēr ir kāda aizķeršanās, vai kritiska problēma, kuras dēļ tad viņi tur stāv, citreiz tā pat var būt tikai cena, galvenais neesi tas cirvis, kas to neņem vērā un tad pēc mēnešu pelēšanas, vasarā paņem ar svaigu kosmētisko.

 

Bet tā varu teikt - jo vairāk dzīvokļus apskatīsies jo vairāk sapratīsi ko ņemt vērā. Kad apskatījos pirmo dzīvokli, domāju - psc kur labs, noteikti jāņem. Trīs menešus vēlāk es pat uz šādu dzīvokli nebūtu braucis.

 

Lai veicās! 

Link to comment
Share on other sites

 

 

visdrīzāk nesanāks, meklēsi Teikā un pēc tam Jugla, Mežciems...

 

un turpinām, pļavnieku gals Lubānas iela, tad maskačka, Vecmilgrāvis, Bolderāja.....

Link to comment
Share on other sites

 

 

nu čalītis kaut kāds pilnīgs %&U^^& &**78*(( &&%%$$$% ))((*90(***

Kas ir? pirkstiņi trīc, pa klavieri trāpīt nesanāk?

Mums pagalmā ir +/- tīri sakrīga ieliņu sistēma, gar mājas galu truēt var bez stresa un ātrie, miskastvedēji un kas nu vēl ne klāt tiek bez problēmām. Bet tur jau ne tikai tur, kur reāli var. Ja nav vietu, tad atstāj zālājā, saparkojas tā, ka garām netiek, utt, utjpr. ka tik pagalmā - nevis uz blakus esošajām ielām, kur stāvvieta aizņemtas labi ja vienu vakaru nedēļā - ģinamariga sezona cauri, tagad vēl retāk būs aizņemtas.

10724261_434818803341546_1786076209_n.jp

Šitas ir normāli? Pie kam, tur reāli vietas pietiek, lai uztaisītu normālu perpendikulāro parkovku + asfalts lai garām tiktu - diemžēl, zeme nepieder dzīvokļu īpašniekiem, un, maksājot 800 euro gadā no dzīvokļa par nomu, neredzu iespēju labiekārtot svešu īpašumu par saviem līdzekļiem.

Dzīvoklī dubļu jūra, ja gribas vakarā ar kājām līdz veicim aizstaigāt. Apavi katru vakaru izskatās trakāk kā tie, ar kuriem bērnībā uz kūti gāju, palīdzēt mēslus mēzt. Sevišķi jautri ir iet uz teātri vai kaut kur citur. Fantastiš, Lieliski.

 

Re, iekšpagalmi tādos pašos fakin mikrorajonos - bet pie cilvēkiem. http://varlamov.ru/1592678.htmlun vēl http://varlamov.ru/1593996.html 

Tas lielākoties ir attieksmes jautājums, paiet dažas - da kaut 10 - minūtes kājām vai par katru cenu nobāzt pie mājas, vēlams, piebraukt pie poģīša durvīm. ja sen būtu aizliegta parkošanās iekšpaglamos, būtu vairāk attīstījušās daudzstāvu autostāvvietas un problēma atrisināta.

+ reāli nesaprotu tirdzniecība scenturs ar daudzstāvenēm un vienkārši stāvvietām - pa nakti nedrīkst turēt. pa nakti tak tas centrs tāpat nestrādā! Lai tak tur par simbolisku maksu tai periodā no 22 līdz 8iem - vai drusku mazāk simbolisku no 18iem līdz 8iem. Cilvēks mašīnu noliks, veikalā ieies. Bet nē.


 

 

Ja nesanāks centrā pa tricāru, visdrīzāk nesanāks, meklēsi Teikā un pēc tam Jugla, Mežciems...

Mežciems, patiesībā, ir riktīgi kruti. Laba satiksme, tuvu alfa, puslīdz sakarīgs gaiss. 5arpus gadi nodzīvoti. Patika.

Link to comment
Share on other sites

ieleja - likvidētas. Ar izņēmumiem - tur, kur vietas pietiek un ne par vienu pleķi vairāk. Un tās vietas iedalīt tiem, kas tiešām tās minūtes nevar līdz mājaia aiziet - invalīdiem, daudzbērnu ģimenēm, utml. Nu un pāris vietas īslaicīgai stāvēšanai (līdz 30min), ja kaut kas lielāks jaatved, utml.

Bet no normas - pagalms=parkings, pofig kur, kā un kam ceļā - jāatsakās.

 

 

stāvvietām mikru pagalmos

Paskaties tajos Varlamova linkos - tur ir pagalmi, kuros ir stāvvietas. Un ir tādi, kuros nav. Bet viss ir civilizēti. Kāda vaina?

 

Rīgas mērogos lielākajai daļai cilvēku auto nevajadzētu būt iekdienas nepieciešamība. Diemžēl, ir, jo nav sakārtota alternatīvā infrastruktūra - sabiedriskais, t.sk. vilciens, velo.

Pat gājēju maršruti daudz kur ir tizli un neērti.

Labots - versatile
Link to comment
Share on other sites

šeit ir redzams rupjš csn pārkāpums, atstājot auto, kur to nedrīkst. Tāpēc jau problēmu nevajag vispārināt un attiecināt uz visiem pagalmiem. Ja tā foto redzamā iela būtu par 3m platāka, nedomāju, ka tie auto tev traucētu.

Risinājumam - biežāk piezvani pašvaldības policijai, un problēma pazudīs kā nebijusi.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

nedomāju, ka tie auto tev traucētu.

Ja tā iela būtu par 3m platāka, tad jā, situācija uzlabotos. bet es tik un tā dotu priekšroku pagalmam bez auto. Apkārtējās mājās ir bērni, bet ļoti reti var redzēt, ka kāds izgājis pastaigāties vai spēlēties turpat pie mājas. Es arī nelaistu.

Pašvaldībnieki paglamam katru vakaru brauc cauri, sodus līmē reti un sods jau nav risinājums. Risinājums, kaut daļējs, ir labiekārtot pagalmu, bet arī labiekārtotā pagalmā nebūtu jābūt stāvvietām tiem, kam nav fizisku problēmu paieties. Īslaicīga stāvēšana, lai var pirkumus izkraut + invalīdiem + daudzbērnu ģimenēm. Viss.


 

 

šaubos vai padomju ļautiņi gatavi atteikties no pagalmos stāvēšanas

kamēr neaizliegs, kāpēc lai viņi atteiktos?

Link to comment
Share on other sites

kamēr neaizliegs, kāpēc lai viņi atteiktos?

Pastāstīsi, kur tad pēc pagalmu sakārtošanas (lasi: aizliegšanas) lai visi cilvēki savus auto liek? Sevišķi visi lielie Pļavnieki, Imantas, Zoļiki un Vecmilgrāvji?

Pats raksti, ka sods nav risinājums, tad kāpēc lai aizliegšana būtu 'risinājums'?

Labots - _dunduks_
Link to comment
Share on other sites

Labi, ka mums mājai zeme pieder mums - dzīvokļu īpašniekiem... :D Tiesa.. Jelgavā ar autostāvvietām īsti problēmu nav..

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

maksājot 800 euro gadā no dzīvokļa par nomu
 

 

OOOO____OOOO

>>>___<<<

 

67 EUR/mēn no dzīvokļa par zemes nomu? 0_0  kas tā par zelta bedri?

 

 

 

+ reāli nesaprotu tirdzniecība scenturs ar daudzstāvenēm un vienkārši stāvvietām - pa nakti nedrīkst turēt
 

RIMI stāvvietā (~30 vietas) ir kadri, kas atstāj apsnigušu auto nedēļām, jo "netālu no mājas, kam ta traucē 1..5..10 tādi auto". izbesījās un uzlika lapiņu, ka "30min tikai". zīmes gan par to laikam nav, tātad paliek draudi uz papīra pagaidām.

 

Olimpijā ieviesuši stāvvietu - ~4 eur/h, ja pārsniedz 4.5h laiku. ~40eur/mēn abonementi dienai/naktij/diennaktij, kas būtiski neatšķiras cenās. jo puse Swedbank ēkas tur auto turēja pa dienu.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Mežciems, patiesībā, ir riktīgi kruti. Laba satiksme, tuvu alfa, puslīdz sakarīgs gaiss.
IMHO price/performance ziņā nav slikti. Nevar salīdzināt ar Teiku, bet Teikā izvēle maza un cenas pavisam citas.

 

 

Bet viss ir civilizēti. Kāda vaina?
Vācija! Tā ir vācija, mums līdz tam kā līdz mēnesim ar kājām.
Link to comment
Share on other sites

Pats raksti, ka sods nav risinājums, tad kāpēc lai aizliegšana būtu 'risinājums'?

Tāpēc, ka daba nemīl tukšumu. Un mēs nenovērtējam, cik daudz foršu vietu mums ir, un turam uz tām mašīnas - ja parēķina, ka prastai 3-4 stāvu stāvvietai izmaksas nav kosmoss (nevjaag ne siltināšanu, ne logus, ne īpašu apdari kaut kādu), tad kur problēma? Pareizi, tur, ka uzceltās stāv tukšas, jo cilvēkam "labāk" liekas noparkoties zālītē vai ar pakaļu pret kāpņutelpas durvīm. Attiecīgi, šobrīd ir precīzi nulle ekonomiskā pamatojuma tādas būvēt un nebūvē arī.

 

 

 

OOOO____OOOO >>>___<<< 67 EUR/mēn no dzīvokļa par zemes nomu? 0_0 kas tā par zelta bedri?

Valdemāra iela - parastai 5stāvenei piesiets paprāvs, kādreiz, apejot pirmpirkumu, privatizēts, zemes gabals - ap 3000m2 - un Rīgas centra kadastrālā vērtība dara savu. Labi vismaz, ka dzīvoklis īpašumā - bet, piemēram, pārdot tādu - unreal.

 

 

Vācija! Tā ir vācija, mums līdz tam kā līdz mēnesim ar kājām.

Nu un kas notiek, kad aiziet līdz mēnesim ar kājām? Atnāk kāds no augšas un pasaka - te tagad būs Vācija? kas tiem vāciešiem tāds - slota no pakaļas aug, kas savāc aiz vācieša? Vai rokas nokalst, ja auto zālītē noliek vai izsmēķi ne tur izmet, ģenētika, saproties?

Nē. Vācija var būt tad, kad katrs indivīds ir gatavs atteikties no drusciņas savu ērtību kopējā labuma vārdā.

Labots - versatile
Link to comment
Share on other sites

Mums te daudz sovjetu ir.. ej tu kādam iestāsti par nepieciešamību pēc kāda remonta vai labiekārtošanas.. kamēr uz galvas kaut kas neuzkritīs vai tml, tikmēr būs vienmēr nostāja.. kāpēc man par to maksāt.

Link to comment
Share on other sites

 

 

kas tiem vāciešiem tāds - slota no kapaļas aug, kas savāc aiz vācieša? Vai rokas nokalst, ja auto zālītē noliek vai izsmēķi ne tur izmet, ģenētika, saproties?
Tu jautā, bet tuču zini atbildi - vācīju nav mēģinājuši 70 gadus par idiotiem padarīt. Lielā mērā izdevās...
Link to comment
Share on other sites

Tu jautā, bet tuču zini atbildi - vācīju nav mēģinājuši 70 gadus par idiotiem padarīt. Lielā mērā izdevās...

un ko piedāvā? kaisīt pelnus uz galvas par "70 gadus par muļķiem taisīja"? Piemetam klāt "700 verdzības gadus", "vefu izputināja", "Šķēle nozaga valsti" - un kas tālāk, uzplaukums?! ieslēdzas Vācija?! Ne tak.

Ja gribam nedzīvot mēslos, tad jāsāk ar sevi katram pašam. Man goda vārds nagi niez tai pagalmā kaut ko izdarīt - bet, jopcik, 800 faking eiro gadā, un otrkārt - ieliņa, kas iet gar mūsu māju un kuru būtu interese sakārtot - piesieta citai mājai; respektīvi, es savu naudu mestu kaut kur vispār nesaprotamā vietā, kur tik pat labi vienā dienā uzliks šlagbaumu un viss.

Tāpēc i saku - ja nebūs opciju likt pagalmos auto, jā, būs neērtības un lielākas, nekā vajadzētu - bet ar laiku sakārtosies. Tak tagad pēc avārijas ar neviens vairs skaidrā naudu nedod un nebrauc dzīvokli skatīties - a cik šuma bija, kad octu ieviesa.

Labots - versatile
Link to comment
Share on other sites

 

 

un ko piedāvā?
Neko, man mašīnas tavas mājas pagalmā netraucē. Bet viens ieteikums bija gana prātīgs - pēc iespējas biežāk saukt mentus... mūsu cilvēki bez steka soda kvīts par fričiem nepaliks.
Link to comment
Share on other sites

@@versatile, gribi, lai pagalmā auto neliek.. taisat kopsapulci un liekat zīmi.. kur problēma? vai tikai dēļ tavām problēmām visā Latvijā jāaizliedz māju pagalmos auto turēt? :D smieklīgi.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

Neko, man mašīnas tavas mājas pagalmā netraucē. Bet viens ieteikums bija gana prātīgs - pēc iespējas biežāk saukt mentus... mūsu cilvēki bez steka soda kvīts par fričiem nepaliks

 

protams, kā zināms, friči par fričiem palika tikai savstarpējās stučīšanas dēļ.

 

(pārdomājot kā efektīvāk cīnīties ar kretīnu kaimiņu, kas mētā končikus uz lieveņa jumtu un birdina pelnus uz manas palodzes. kaut kā lauž speciāli priekš tā IP kameru pirkt)

Link to comment
Share on other sites

taisat kopsapulci un liekat zīmi.. kur problēma? vai tikai dēļ tavām problēmām visā Latvijā jāaizliedz māju pagalmos auto turēt? :D smieklīgi

neredzu smieklīgumu - drīzāk žēl, ka cilvēks, pat bildīte spaskatoties, nesaprot, kādi ieguvumi ir pagalmam bez auto. Man domāt, krietni būtiskāki par tiem, kas ir no autiņa pie pakaļas 24/7.

 

Zīme neko nerisinās, pagalmā jau no vienas puses ir ķieģelis, piemēram. Un, kā jau teicu - iela gar manu māju nav piesieta manai mājai - bet kaimiņiem. un viņiem pajāt. Bet mēs nekādu zīmi uzlikt nevaram. Un zīmi pat nevajag, jo tur stāvēt reāli nedrīkst.

Labots - versatile
Link to comment
Share on other sites

Man ir ļoti žēl ka mēs nemākam atrast vidusceļu daudzos jautājumos, tai skaitā par stāvvietām pagalmā. Mums neviens negrib domāt uz priekšu, traģēdijas kā Mežaparka ugunsgrēks parasti liek tikai aizdomāties uz pāris nedēļām par to, ka sistēma nav pareiza. Indivīdu, māju un kooperatīvu iniciatīva ir tikai atbalstāma taču strukturāliem risinājumiem ir jānāk no pašvaldības, bet tai pašā laikā mums ir tik daudz lielo problēmu, ka racionāli domāt par kautkādas pagalma ielas pārbīdi par 3-5 metriem neviens negrib pat sapņot. Žēl. 

 

Vienīgais prieks, ka šī problēma nav visur, sākas viss ar sakarīgu apsaimniekotāju un kautkādiem vispārīgiem noteikumiem pret katru mājas iemītnieku, tad i māja nosiltināta ir, i jauns asfalts ieklāts pagalmā, i sakopta kāpņu telpa i normāls "labrīt" pret katru satikto kaimiņu.. 

  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

 

 

protams, kā zināms, friči par fričiem palika tikai savstarpējās stučīšanas dēļ.
Nu jopt, kā pret sienu ... mēs neesam ne friči ne fraņči un nekad nebūsim, bet lai panāktu kaut kādu kārtību, kas kaut drusku atgādina cilvilizētu valsti, tad jā - steka/soda kvīts metode.
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...