Jump to content

AIO A3 printeris


edgars89
 Share

Recommended Posts

Sveiki,

 

 

vajadzīgs A3 krāsainais printeris (kombains-printēšana, skenēšana, kopēšana) ar labāko price/performance attiecību cenā līdz 400 eiro. Tiks printēti rasējumi. Kvalitatīva krāsu attēlošana nav nepieciešama. Ir nepieciešams, lai būt iespējams kopēt, printēt ar padevi no augšas uzreiz vairākas lapas. Nepieciešams, lai būtu diezgan lēti printēšanas izdevumi, tādejādi ir doma par nepārtrauktas padeves sistēmu. Kādu printeri iesakāt? Kur Latvijā var izdevīgi nopirkt printeri ar nepārtrauktas tintes padeves sistēmu? 

Labots - edgars89
Link to comment
Share on other sites

J.Reinis

 

 

A3  [..]  kombains  [..] lēti printēšanas izdevumi  [..] nepārtrauktas padeves sistēmu  [..] 400 Eur
 Tik daudz īsti nesavienojamu vārdu vienā teikumā... 

 

Priekš rasējumiem vajag lētā gala ploteri, nevis mocīt tintenieku. A3 skeneri kā stand-alone mašīnas ir stipri izdevīgākas par kombainiem šādos izmēros.

  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

edgars89
(labots)

Par stand alone nepiekritīšu. Iepriekšējā darbā bija MFC-J6510DW, 3 gadus nostrādāja, viņā bija viss nepieciešamais. Maksā sākot no 177 euro salidzini.lv. Vienīg nepatika, ka krāsas diezgan bieži bija jāmaina, un orģinālās maksāja relatīvi dārgi, tāpēc gribās ar nepārtrauktas tintes padeves sistēmu.

Labots - edgars89
Link to comment
Share on other sites

Neņem nekādus wirelesus, bet gan kārtīgu tīkla printeri.

Cik tad tajā iepriekšējā darba skenēji ar to MFC-J6510DW ? Tīklā? Ievēroji cik daudz RAM prasa tie tīklu pričendāļi? Un uz serveri var skenēt tikai ar 4-5 ierobežotiem profiliem.

Tad jau labāk labu tīkla printeri, bet skeneri atsevišķi.

Link to comment
Share on other sites

 Iesaku Brother. Pašam ir šis http://m79.lv/brother-mfc-j6910dw-duplex-a3-print-copy-scan-fax-mfc-j6910dw_109567.html Tas ir novecojis modelis. Tagad ir jaunāks: http://www.brother.lv/index.php?selected=8&y=25&z=280 Ja gribas nedaudz lētāk, ir šāds http://www.brother.lv/index.php?selected=8&y=25&z=353, pēdējam nebūs kaut kādas duplex scan vai duplex copy - diezgan reti izmantojamas funkcijas.

 Ir ļoti labs, esmu gaužām apmierināts. Tintes lietoju orģinālās, pietiek ilgam laikam, nesalīdzināmi mazākas izmaksas par tintēm kā HP A3 printerim, kāds man arī ir lietošanā. Nezinu vai ir pat vērts čakarēties ar nepārtraukto tintes padeves sistēmu. Kvalitāte priekš rasējumiem laba, jāatzīstas, HP izdrukas ir nedaudz kvalitatīvākas.

 

 

A3 skeneri kā stand-alone mašīnas ir stipri izdevīgākas par kombainiem šādos izmēros.

Galīgi nepiekrītu. A3 skeneris maksā bargu naudu. Nav nekā izdevīgāka par augstāk minētajiem Brother AIO, ja vajag A3. Kad pirku, tas bija vienīgais variants, diezgan pašvaks piedāvājums ir uz A3 formātu. Ja skatās uz lāzerniekiem, tur ir briesmīgs cenu lēciens. Ticu tam pārdevējam, kas par šo Brother sēriju teica, ka vismazākās izdruku izmaksas tiem. Lētāk pat par lāzerprinteriem.


 

 

Tad jau labāk labu tīkla printeri, bet skeneri atsevišķi.

Brother MFC-J6920, visa tā sērija ir pieslēdzama gan tīklā, gan caur USB, gan caur WIFI. Tā ka nekādu problēmu.

 

 

Iepriekšējā darbā bija MFC-J6510DW

Nu tad tu viņus zini. Ir tam J6710 un J6910 divas papīra šuplādes, vienā ieliec A4, otrā A3, un ļoti ērti.

Link to comment
Share on other sites

edgars89
(labots)

vēl ir HP, Epson un Canon kombaini diezgan lēti, taču ar tiem nav nekādas pieredzes, kas tiem ar kārtridžiem, ar čipiem, vai arī ir kāds cits āķis?

Labots - edgars89
Link to comment
Share on other sites

 Lētie HP, Canon, Epson, kad es pirku sev A3 AIO, bija, bet tiem visiem bija tikai printēšana uz A3, skanēšana un kopēšana bija tikai A4. Varbūt tagad kas ir mainījies, neesmu pētījis. Ir HP printeris, tintes kartridži tam mazākas ietilpības, it kā lētāki, bet iztērējas ļoti ātri, galā izdrukas sanāk dārgāk. Ir Canon lāzernieks A3 AIO, precīzāk - bija, tas gan nav krāsu printeris, bet melnbaltais. Maksāja krietni dārgi (neatceros precīzi, pāri par 600 latiem), un arī krāsa tam bija nesaldā cenā. Paskaties pats, ko tagad piedāvā, varbūt ir kas līdzvērtīgs Brother.

 Par Brother vēl viens labums - ja to aparātu tu neslēdz ārā, atstāj uz iemigšanu, aptuveni reizi nedēļā tas taisa cleaning, kas absolūti izslēdz uztraukumu par iespēju, ka tinte drukas galvā aizkaltīs. Laba fīča. Atceros reiz aizkalta HP drukas galva, jauna bija cenā pāri pa 100 latiem, bēda, atrisināju to tā, ka vienkārši izmazgāju ar ūdeni un izžāvēju (internetā pamācību atradu, vo laime tas internets), pēc tam viss strādāja.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...