Jump to content

RTU kojas


admix
 Share

Recommended Posts

Par cik ir doma studēt RTU MLĶF, gribēju dzirdēt atsauksmes par RTU kojām Meža un Lilijas ielā. Kuras labākā stāvoklī, novietojumā, kādi plusi un mīnusi, kurās vairāk dzīvo MLĶF studenti u.tml.

 

 

 

----------------------------

OFFTOPIC: Varbūt kāds te zin, kur (ko) labāk mācīties - RTU "Ķīmijas tehnoloģijas" vai LU "Ķīmiju"?

Link to comment
Share on other sites

EpicDamage

Pirms 6 gadi dzīvoju Lilijas ielas kojās, toreiz daudz maz izremontētas istabiņas bija tikai 2. stāvā. Pārējās bija studenti vai nu paši remontējuši vai riktīgi piecūkojuši. Istabiņās pārsvarā dzīvoja pa trīs cilvēki, bet varēja sarunāt dzīvot pa divi, tas bija visērtāk, priekš trijiem istabiņa bija pašaura. 4. stāvā bija dzeršanas istabiņas, kur katru nedēļu dzērās un tusējās, daudzreiz 24/7. 2. stāvs bija vismierīgākais, tur pārsvarā daudz meiteņu dzīvoja. Dušas bija +/- izremontētas, daudziem nepatika, ka nebija aizskaru priekšā dušu vietām, kādi nu kuram kompleksi. Tualetes nebija izremontētas nevienā stāvā. Virtuves daudzmaz vienādas visur, attiecīgi 4. stāvā bija visvairāk piemēslotās. Nekādus prusakus un citus kukaiņus/zvērus triju gadu laikā netiku saticis.

Par meža ielu nezinu.

Link to comment
Share on other sites

Ko tu pats vairāk gribi? Tīri studēt ražošanas procesus vai sliktas kvalitātes "akadēmisko" programmu. Kur tēmē strādāt? Ja interesē organiskā ķīmija tad noteikti RTU. Analītiķa, tad LU. Pats sen sen pabeidzu LU. Nebija ja medusmaize, bet tik slikti arī beigās nebija.

Link to comment
Share on other sites

Meža iela samērā liels.. kā lai saka, bomžatņiks jau nu nē, bet nu tādas "interesantas". Dzīvot gan tur neesmu dzīvojis, bet vienreiz ar kursa biedru intereses pēc ieklīdu. Principā savādākas nekā ierastās kojas, jo vecā ēkā atrodas, gaitenīši šauri un nevis klasiski taisni no mājas viena gala līdz otram, bet ar līkumiem un labirintiem. Lilijas kojās gan savas studešanas laikā nav sanācis pabūt, bet no citu kursa biedru sacītā - klasiskas kojas. 5 stāvi, garie gaiteņi, tualetes abos gaiteņa galos, virtuves ar. Dušas pirmajā stāvā, nu viss kā parasti. Jautājums, kādēļ neiet uz Ķīpsalas kojām? Līdzekļi? Tagad jau tur kā pie buržujiem. Tiesa gan par tiem ~8milj lvl ko RTU sagrūda tur, varēja jau arī labāk.. pirms pusgada paviesojos tur. Nu jā, tā jau kosmētiskais remonts taisīts, čotka jaunas mēbeles viss smuki, bet iekšdarbu kvalitāte kā būtu taisījuši Džamšuts un Ravšmans. Vēl jau arī ir teikā kojas. Burtnieku 2a, uuuu...gaiteņi un virtuves (vismaz pagājušo gadu) remontu redzējušas 1968 gadā, kad viņas uzcēla. Blakus atrodas Laimdotas ielas kojas, ēka tāda pati, bet dzīves apstākļi diena pret nakti. Gaiteņi, virtuves, tualetes izremontētas. Istabiņas, kā nu kuras.  Ir vēl arī Ezermālā kojas, bet kulāros dzirdams, ka tās ar rudeni klapēs ciet,

 

Principā nav ko tev iespringt pagaidām. Tāpat nezini kurās Tevi izlozēs/ieliks.

Link to comment
Share on other sites

vai tad azenes ielaa kojas veel nepiedaavaa ? it iipashi , ja mlkf tak ir kjiipsalaa. Nu no novietojuma viedoklja, no mezha ielas var paaris minuutees atnaakt kaajaam uz kjiipsalu.

Par studiju programmaam neagjiteeshu, teiks, ka esmu ieintereseetaa persona, bet par programmaam un tehnologjiskiem procesiem runaajot, labas vinjas nav nekur. Vieniigi varu pateikt, ka ja naaksi uz MLKF, tad tevi sagaida jauni svaigi izremonteeti koridori un svaigs gaiss it visur kur tu kaaju spertu.  ( shobriid notiek pamatiiga renovaacija )

Link to comment
Share on other sites

A jā , pareizi, tagad ķīmiķos kā stroikā. Gāju nodot grāmatas, remontstrādnieki turpat virs galvas zāģē trubas, kaļ apmetumu, utt. Nez ko par to teiktu VDI :D Bet, kad sataisīs, būs baigi ok, savādāk jau sienas bija tā pievilkušās ar "padomju" aromātu, ka maz neliekas.

Link to comment
Share on other sites

Štrunts par studentiem un darbiniekiem. Cik zinu viņiem tur KMR magnēts un kaut kādi LC/MS arī dzīvojas pa tiem putekļiem. :)

Link to comment
Share on other sites

J.Reinis

Ezermalas ielas kojas ir visnotaļ draņķīgas - paziņa tur dzīvo, ik pa laikam sanāk aizdoties ciemā pie šī. Vienīgais, kas tur ir riktīgi foršs, ir tas sirmais onka (neceļas mēle tā saukt) dežurants (Andris, vai) - vot tas ir vecis, i uzpīpēt un papļāpāt var, i pa muguru dabūt, kad kāda pudele nodžinkst somā ciemos ejot... :D

Labots - J.Reinis
Link to comment
Share on other sites

Pirms kādiem 7 gadiem pabiju meža kojās veselu gadu.. Jā, interesantas..tie labirinti. Katrā ziņā nav vienmuļais garais gaitenis un identiskās istabiņas.

Var patrāpīties daudzvietīgā dubultistabiņa (2. st. stūrī virs ieejas laikam).. 

Apkopēja, kas priecīga, ka virtuve piekrāmēta pilna ar tukšām alus pudelēm, ko izmetu no istabiņas mantojuma..

Tagad gan tur elektroniskās ieejas kartes, bet toreiz nāca/gāja kas un kad gribēja..

Bet pa lielam viss atkarīgs no paša un istabas biedriem.

Link to comment
Share on other sites

Rekomendēšu Āzenes kojas tuvu, bet nav diezko lēti (kautkā ir jāatpelna tie 8milj :D )

Lilijas kojās pabūts, standartiņš kā teikt, nekas īpašs, Meža gan neesmu bijis, bet dzirdētas briesmu lietas.

Ezermalu jūlijā kkad klapēs ciet.

Kā jau Dundurs teica, vel ir variants par burtnieku un Laimdotas ielu, Laimdotas ielā tad vel so so, koplietojamās telpas saremontētas, abi esam tur padzīvojuši :D ā un burtniekos kad vel pie draudzenes klīdu ciemos tad dušas tika remontētas (beidzot), jo ziemas laikā tur bija tik auksts un tāds tvaiks, ka neko redzēt nevarēja- ventilācija? brutāls caurums sienā :D

Bet tā pa lielam starpība liela nav starp tām kojām, tikai izvietojums un viss.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...