Jump to content

Informācijas atjaunošana telefonā(iekšā)


Recommended Posts

Ir tā, nejauši telefonā visi iestatījumi tika nomesti uz nulli, tas nekas, bet tika dzēsta visa telefona atmiņa, numuri kuri bija telefonā, bildes, foto, video, utt. nekā nav :(

 

Zinu ka datoriem ar HDD ir ta ka ja nodzēš, vai formatē HDD,un ja nekas nav rakstīs jauns(tip pa virsu), tad informāciju var atjaunot, jo visiem dzēstajiem failiem tur tik ieliek tukšuma vai kaut kā tml.

 

Kā ir ar telefona atmiņu?     Varbūt ir kāda programma, kas visus nodzēstos datus atjauno? Domāju telefonu pieslēdz pie PC ar USB vadu, Datorā uzinstalē to programma, tad kaut kā ar to programmu datus atjauno...      Var tā vai nevar. Palīdziet lūdzu.

 

Telefons Nokia, nav nekāds smarts, androids, parasts telefons 

Link to comment
Share on other sites

Visi minētie dati glabājās telefona iekšējā atmiņā? Nu, mēģini panākt, lai dators ar šo iekšējo atmiņu sadraudzējas (to ierauga) . Tam būs nepieciešams USB vads un, visticamāk, Nokia PC Suite. Kad telefons iekšējo atmiņu ierauga, var mēģināt jamai uzrīdīt jebkuru rekaverī tūli. Vai tas palīdzētu, nudien nezinu.

Gūgle neko nesaka?

Man ir aizdomas, ka pie faktorī reseta telefona iekšējai atmiņai tiek veikts pilnais formāts. Ja tā, tad neviens Tavus datus nespēs saglābt.

Link to comment
Share on other sites

raiviic

Ja tu vēl būtu nosaucis konkrētu mobilā modeli ... Bet tā -  Google > nokia phone data recovery > kaudze info. Ja ierakstītu arī modeli - gan jau būtu vēl konkrētāk.

Labots - raiviic
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...