Jump to content

Pulkstenis LED darbināšanai.

Recommended Posts

Sveiki!

Nelielam mākslas projektam vajadzētu gatavu vai pašam salodējamu shēmu kura pēc pulksteņa ieslēgtu un izslēgtu 12gab 1w led-us.

Tas ir, no 12 līdz vieniem spīdētu 1. leds, no vieniem līdz diviem nākamais utt. 12 stundu sistēmā.

Vēlams lai pulkstenim būtu autonoma barošana un elementāra regulēšana.

Lūdzu iesakiet man kādu risinājumu.

Paldies.

Inspektors Caps

Es māksliniekiem, kuri vēlas ar tādām lietām nodarboties, ieteiktu nodibināt pastāvīgus kontaktus ar attiecīgiem tehniskiem cilvēkiem, lai katra mirgojoša štrunta lampiņa nav jāuztver kā zinātnisks megaprojekts. Otrs variants - apgūt pašam. Trešais - ņemt pindzeli un negramstīties, kur neko nesaprot un nav gatavs maksāt.

Es māksliniekiem, kuri vēlas ar tādām lietām nodarboties, ieteiktu nodibināt pastāvīgus kontaktus ar attiecīgiem tehniskiem cilvēkiem, lai katra mirgojoša štrunta lampiņa nav jāuztver kā zinātnisks megaprojekts. Otrs variants - apgūt pašam. Trešais - ņemt pindzeli un negramstīties, kur neko nesaprot un nav gatavs maksāt.

1. Jā, tieši to arī mēģinu izdarīt kā nodibināt kādu kontaktu, un savu problēmu neuztveru kā nekādu megaprojektu, bet vienkārši lūdzu padomu gudrākiem ļaudīm.

2. Pašam gan patīk šad tad ko salodēt, bet nezi vai man būs pietiekama motivācija, lai mācītos kontrolieru programēšanas valodu, ja man to var savajadzēties reizi gadā.

3. Jā, pindzeli ņemšu neizbēgami, tikai nevaru atras kur biju minējis, ka to visu vēlos par paldies.

Bonifacijs

Kas meklē - tas atrod! Vai šis pasākums varētu izdoties tieši seit ir nedaudz apšaubāms, bet nu neko mēģini vien