mart Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 Sveiki! Nelielam mākslas projektam vajadzētu gatavu vai pašam salodējamu shēmu kura pēc pulksteņa ieslēgtu un izslēgtu 12gab 1w led-us. Tas ir, no 12 līdz vieniem spīdētu 1. leds, no vieniem līdz diviem nākamais utt. 12 stundu sistēmā. Vēlams lai pulkstenim būtu autonoma barošana un elementāra regulēšana. Lūdzu iesakiet man kādu risinājumu. Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghost_az Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 Arduino? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inspektors Caps Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 Es māksliniekiem, kuri vēlas ar tādām lietām nodarboties, ieteiktu nodibināt pastāvīgus kontaktus ar attiecīgiem tehniskiem cilvēkiem, lai katra mirgojoša štrunta lampiņa nav jāuztver kā zinātnisks megaprojekts. Otrs variants - apgūt pašam. Trešais - ņemt pindzeli un negramstīties, kur neko nesaprot un nav gatavs maksāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raiviic Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 Aizčāpo uz šejieni - gan jau kāds entuziasts vai padomdevējs atradīsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronalds Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 http://arduino.cc/en/Main/ArduinoBoardDue Šis board+ real time clock. Nedaudz vadiņus saslēgt, nedaudz programmēšanas. Principā elementāri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argonaut Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 Vēl var ko tamlīdzīgu, šādu saprogrammēt pavisam vienkārši: https://www.elfa.se/elfa3~lv_lv/elfa/init.do?item=36-619-45&toc=19629 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronalds Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 Nez kā autoram varētu palīdzēt taimeris kurš ieslēdz / izslēdz iekārtu??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 12 tādi taimeri un lieta darīta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mart Posted May 2, 2014 Author Share Posted May 2, 2014 Es māksliniekiem, kuri vēlas ar tādām lietām nodarboties, ieteiktu nodibināt pastāvīgus kontaktus ar attiecīgiem tehniskiem cilvēkiem, lai katra mirgojoša štrunta lampiņa nav jāuztver kā zinātnisks megaprojekts. Otrs variants - apgūt pašam. Trešais - ņemt pindzeli un negramstīties, kur neko nesaprot un nav gatavs maksāt. 1. Jā, tieši to arī mēģinu izdarīt kā nodibināt kādu kontaktu, un savu problēmu neuztveru kā nekādu megaprojektu, bet vienkārši lūdzu padomu gudrākiem ļaudīm. 2. Pašam gan patīk šad tad ko salodēt, bet nezi vai man būs pietiekama motivācija, lai mācītos kontrolieru programēšanas valodu, ja man to var savajadzēties reizi gadā. 3. Jā, pindzeli ņemšu neizbēgami, tikai nevaru atras kur biju minējis, ka to visu vēlos par paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonifacijs Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 Kas meklē - tas atrod! Vai šis pasākums varētu izdoties tieši seit ir nedaudz apšaubāms, bet nu neko mēģini vien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts