Sharlataans Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 (edited) Man bija radusies vajadzība atrast "intervālu taimeri", kuram jābūt sekojošām iespējām: 1. Jābūt samērā kompaktai ierīcei (līdz kādiem 10cm x 15cm x 5cm) 2. Jābūt skaļam (arī regulējamam) pīkstulim 3. Ekrānam ar lieliem cipariem 4. Var ērti uzstādīt raunda inervālu (1min, 2min, 3min, 5min, utt.) 5. Var uzstādīt atpūtas ilgumu (30sec, 60sec, 90 sec, utt) 6. Raundu skaitu Neobligāti plusi: 7. Iebūvēts akumulators, kuru var uzlādēt no AC vai USB. Internetā atradu pāris variantus, bet visiem, manuprāt, ir kādi mīnusi. Sarindošu tos pēc atbilstības prasībām. 1. Paffen Sport Konditester II (220€) http://fight-sport.de/product_info.php?info=p1211_Paffen-Sport-Konditester-II.html&XTCsid=tibcpjbse Mīnusi: cena, ierobežota intervālu izvēle, izmērs 2. Paffen Sport Konditester I (145€) http://fight-sport.de/product_info.php?info=p1210_Paffen-Sport-Konditester-I.html&XTCsid=tibcpjbse Mīnusi: cena, nav displeja, ierobežota intervālu izvēle, izmērs 3. RDX (78€) http://rdx-inc.ru/taimer-bokserskii-rdx Mīnusi: dizains, neregulējas signāla skaļums 4. Ķīnas kloni Pamatmīnuss: vājš pīkstulis, lielākajai daļai ierobežota intervālu izvēle Tātad, kāpēc rakstu tieši šajā foruma sadaļā? Manuprāt, šajā aparātu nišā ir maza konkurence, un daudzi labprāt iegādātos labākus aparātus par labākām cenām. Vai te ir kāds profesionālis, kurš ir piedalījies līdzīgu elektornisku ierīču projektēšanā, izgatavošanā no a-z? Vai tā ir utopija pašiem izstrādāt kaut ko labāku? Es būtu gatavs ieguldīt noteiktu naudas summu Pats es iespējams varētu uzrakstīt kādu C kodu ARM vai taml. procesoriem, ja būtu vajadzība. Edited March 24, 2014 by Sharlataans Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdl Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 telefons ar attieciigu softu neder? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharlataans Posted March 24, 2014 Author Share Posted March 24, 2014 telefons ar attieciigu softu neder? Telefons neder, jo ir trausls. Vajag ko tādu uz kura pat varētu uzkāpt. Tikko pasūtīju šo te: Ir skaļš pīkstulis, nav displeja, bet diezgan pārdomāta pīkstēšanas sistēma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDat Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Tev nesanāks izkonkurēt ķiniešus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tumsasgars Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 (edited) Vajag ko tādu uz kura pat varētu uzkāpt. Nu,jā. a kombinēt nevar neko? Taimeris+pīkstulis(piem.auto signalizācija)+objekts,kurš saskaroties ar kko pados strāvu(attiecīgi izraisot skaņas signālu)+strāvas padeve(kā gan bez tā) Kaut gan,tas pats var būt taimeris+auto signalizācija+strāva. un ar pulti atslēgt. /Nesen taisijām vienu projektu,ar tāda veida taimerīši,bet citām lietām/ Edited March 25, 2014 by tumsasgars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharlataans Posted March 25, 2014 Author Share Posted March 25, 2014 Piekrītu, ka ar cenu ar ķīniešiem konkurēt ir grūti. Bet kvalitātes un iespēju ziņā gan varētu, jo piedāvājums ir mazs. Īsti nesapratu ko tu domā ar kombinēt. Es biju domājis oriģinālizstrādi ar labām, piemērotām sastāvdaļām. Sākumā varētu uzbūvēt prototipu. Tas varētu būt kā hobija projekts profesionālim ar vismaz 3 gadu profesinālu pieredzi šajā jomā. Es varētu palīdzēt ar finansiālo pusi. Tā ka mans piedāvājums ir joprojām spēkā, ka kāds būtu ieinteresēts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
binary Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 Telefons neder, jo ir trausls. Vajag ko tādu uz kura pat varētu uzkāpt. Neticu, ka starp minētajiem ir kāds, uz kura varētu droši kāpt virsū… Nēnu labi, 1x var uz jebkura uzkāpt, bet ne bez sekām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
e = d Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 ir telefoni uz kuriem var uzkāpt. un ne tikai 1x. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharlataans Posted March 25, 2014 Author Share Posted March 25, 2014 Man patiktu šāds dizains, pogas kontrolei varētu būt aizmugurē. [media] [/media] http://deadlock.org.ua/kit/habr/post/11043 Bet vajag arī izturīgu. Izturībai varbūt varētu izmantot caurspīdīga akrila kasti, kaut ko līdzīgu šai: Šis konkrētais maksā $4.71 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoom Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 (edited) Šāds neder? http://www.amazon.com/Interval-Workout-BT-01-Fitness-Boxing/dp/B009H1VQII http://www.amazon.com/TITLE-Professional-Fight-Gym-Timer/dp/B00115C1P0/ref=pd_sim_sbs_sg_2?ie=UTF8&refRID=08GN35YR42KC2EY8RV6W Edited March 25, 2014 by Zoom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharlataans Posted March 25, 2014 Author Share Posted March 25, 2014 (edited) Šāds neder? Šie ir smuki, bet milzīgi. Es biju domājis par diezgan nelielu, kuru katru dienu varētu ņemt līdzi uz treniņu. Varētu nedaudz lielāku par šo: Vai kāds no forumiešiem ir integrējis kapacitīvo sensoru, kaut ko līdzīgu šim? Tādam vajadzētu darboties arī caur akrila kasti. [media] [/media] Edited March 25, 2014 by Sharlataans Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chikenlover Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 Kasti atradi, displeju atradi. Nepieciešams vēl informācijas ievadīšanas mehānisms un skaļš pīkstulis. Vai varēs kvalitatīvi kautko kontrolēt ar kapacitatīvo sensoru caur tāda biezuma akrila plāksni - nezinu. Ja tevi apmierina, ka tuvāko 2 mēnešu laikā šis projekts nekur tālu nekustās - raksti PM ar savu konceptu, elektronikas daļu varu realizēt. Galvenais lai pašam ir skaidrs, kam un vai tas vispār ir vajadzīgs un vai labāk nav nopirkt gatavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morzek Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 Redzēju, ka meklē 3d modelētāju: Varbūt tad iedod kādu kontaktinformāciju? Ar 3D ir daudz pieredzes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts