Jump to content

Google Analytics Unikālie Skatījumi

birdolicious
 Share

Recommended Posts

birdolicious

Sveicināti.

Pieļauju iespēju, ka šo rakstu varētu arī dzēst, par neatbilstību, bet vēlējos palūgt palīdzību, ja drīkst?

Draudzene Augstkolas vajadībām izveidoja blogu un ir jāsavāc 2k unikālie skatījumi (http://www.studentspoint.info), vai bez spamošanas, ko man tiešām nepatīk darīt, ir vēl kādi oriģināli ieteikumi, kā var izplatīt mājaslapu?

Paldies jau iepriekš par atbildēm, vai.. ehh.. sliktākajā gadījumā - ja raksts tiks dzēst, ko lai dara, jādomā būs vien pašam :D

Vito Ventura

Draudzene ir ievērojusi, ka izvēlētais fonts neatbalsta burtus ar garumzīmēm un mīkstinājuma zīmēm?

birdolicious

Par fontu jā, es jau viņai teicu, ja pati netiks galā, nāksies palīdzēt nomainīt, lai izskatās mazliet labāk.

Viņai tur kaut kāds kurss par multimedijiem, kur visiem studentiem jāveido blogs un jāpanāk, ka savācās tie unikālie. Laikam vienkārši mērķis ir iemācīties popularizēt.. pareizi popularizēt informāciju. You know.. jādarbojas, kā ceo, laikam.

birdolicious

Viņiem to pārbaudīšot lekcijā pasniedzējs un izrietot no skatījuma skaita vērtēs. Basically, cik es sapratu, cilvēks ar augstāko skatījuma skaitu saņem 10, visiem parējiem līdz ar to procentuāli zemākas un zemākas atzīmes. Man tas reāli izklausās pēc kaut kādām sacensībām. :D