Jump to content

LG P350 displeja gļuks


Grossmeister
 Share

Recommended Posts

Iedeva man apskatīt LG P350 , izskatās , ka displejam ir tāda kā "mirusī zona" - nespiežas cipari "1" , "2" un "3" , kā arī programmu izvēlnē ap to vietu esošās piktogrammas neaktivizējas . Kur varētu būt vaina - displejā , kabelī vai pašā Android softā ?

Link to comment
Share on other sites

Grossmeister

Displeja nomaiņa tad būtu risinājums ? 7 - 7.5 $ iekš ebay .

Link to comment
Share on other sites

martinno

Ja tur nāk viss "burgers", tad jā.

Vēl kā neliela iespēj pastāv, ka šleife sačakarēta, bet nu to tur taisīt īsti, imho, nevar.

Link to comment
Share on other sites

Grossmeister

Izskatās , ka jā - pabiezs ar visām šleifēm .

Link to comment
Share on other sites

martinno

Paskatījos tikko ebay. Izskatās, ka tur nāk tikai atsevišķi. Un tad tev vajag touch http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=lg+p350+display+with+touch&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xlg+p350+touch&_nkw=lg+p350+touch&_sacat=0

Tikai jautājums par kvalitatīvu nomaiņu - vai ir līmēts, vai var dabūt nost un vai var uzlikt jauno normāli.

Link to comment
Share on other sites

JĀĀĀĀĀĀ! :yahoo: Es neesmu vienīgais! Un varu padalīties ar savu epopeju. :)

 

Man šitais pats bija ar LG P500 telefonu. Pirku no operatora, pēc ~1g lietošanas parādījās. Nesu par garantiju labot uz MTTC (tas ir oficiālais LG servisētājs, pārējie šiem atdod).

 

Atdevu pirmo reizi - pēc ~3 nedēļām dabūju atpakaļ (viņiem LG darbnīca reāli ir Lietuvā vai Igaunijā, tagad neatceros). Teksts - firmwāre problēma, pārlikta OS. Protams, ka problēma palikusi.

 

Turpat neatejot no kases atdevu atpakaļ. Pēc 3 nedēļām: problēmu nevarējām atrast, profilaktiski pārlikām OS. WTF.

 

OK, sirds aptecējās. Aizskrēju uz tuvējo bodi, nopirku permanento markeri un ekrāna plēvi. Uzlīmēju plēvi uz ekrāna, ar markeri atzīmēju mirušo zonu un pierakstīju komentāru. Papildus tam atstāju komentāru widgetā uz desktopa (angliski; viņi servisā pieņem latviski, un pēc tam kāds tos tekstus pārtulko angliski meistariem). Pieņemšanas meitene gandrīz līka no smiekliem bija, es esot pirmais, kas tā cenšas. :D

 

OK, nu tad BEIDZOT viņiem pieleca, par ko ir runa. Servisa statusu var trackot online, pēc kāda laika parādījās, ka gaida detaļu, un vēl pēc dažām nedēļām dabūju atpakaļ. Strādājošu. Urrā. :)

 

Vai tomēr nē. :(

 

Ekrāns ta beidzot strādāja, taču problēmas ar to tikai sākās. Remota rezultātā kaut kas laikam vairs nebija tik hermētisks, kā iepriekš, jo aiz stikliņa sāka krāties putekļi uz LCD. Protams, ka es pats tur normāli netieku klāt iztīrīt.

 

Pēc tam sākās baterijas gļuki. Laiku pa laikam uz kādu nedēļu ieslēdzās "superrīšanas" režīms, kad 1 nakts laikā 80% baterijas pazuda. Un tad atkal uz pāris nedēļām pazuda. Tā arī neatradu, kur joks. Efekts pazuda, ja izslēdza wifi vai background sinhronizāciju - taču nekādos diagnostikas softos neuzrādījās, ka telefons būtu bijis ilgstoši awake, vai arī, ka kāds softs būtu kaut ko nenormāli noslogojis. Pat pēc factory reset, kad vienīgais account, kuru initializēju, bija Google account (+gmail sinhronizācija), problēma bija.

 

Vispēdīgi sāka gļukot Power poga. Kad nospiedu vienreiz, laikam aizgāja vidēji 3 reizes vai kā tā. Darīt jebko ar to pogu palika grūti.

 

Kad 2 gadi bija apkārt un telefons nomaksāts (un garantija beigusies), uzliku CyanogenMod, bet tas neko nelīdzēja, pat ne ar bateriju.

 

Tā kā nopūtos, un ņēmu vien nākamo. Šoreiz HTC. Redzēs, vai tam būs labāka kvalitāte. LG telefonus tagad vairs ilgi nepirkšu.

Labots - Vilx-
Link to comment
Share on other sites

Grossmeister

 

 

Un tad tev vajag touch http://www.ebay.com/... touch&_sacat=0 Tikai jautājums par kvalitatīvu nomaiņu - vai ir līmēts, vai var dabūt nost un vai var uzlikt jauno normāli.

Esošais nederēs ? Būs jāpajauc .

 

Pašam ar P700 - vēl gads jāizmaksā , reizēm pilnībā norubās zona , parādās pēc restarta .

Link to comment
Share on other sites

tumsasgars
Laiku pa laikam uz kādu nedēļu ieslēdzās "superrīšanas" režīms, kad 1 nakts laikā 80% baterijas pazuda.

 

Šito es atradu. un nahrenizēju google pakalpojumus. Es nezinu,kuram ir problēma LG vai google ar Softa nesaderību,bet ja atstāj šiem lētā gala LG google servisus procesā uz nakti,tad var mierīgi no rīta lādēt baču. 45% "dīkstāvē" ??

post-95003-0-01272000-1395325711_thumb.jpg - tieši kā šodien,bija aktīvi tie servisi,telefonu vsp neizmantoju. rezultāts - google sux.

Nahrenizēju tos servisus un tad p705 man kalpo 2-3dienas. (mūzika,youtube,ziņas,fb)

Labots - tumsasgars
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...