Jump to content

Frizētava Rīgā


beckham9
 Share

Recommended Posts

Bija veca tēma 2010. gadā, bet nezinu vai tas, ko ieteica vēl ir aktuāli.

Nu tad tā.

Pārsvarā gāju griest matus pie meitenes, kura to vēl apgūst, bet bija manāms pieredzes trūkums (varbūt stress), kas gandrīz deva man izgriestu caurumu galvā ;D. Dažreiz aizbraucu pie rajona frizieres, bet tagad situācija tāda, ka nekas cits neatliek, kā griest matus Rīgā.

Gribu kaut ko vairāk par klasisko (patīk izskūtie sāni ;D). Negribu braukt uz centru un pa 20 EUR sev matus griest. Pārāk dārgs prieks matiem.

Kāds var ieteikt kādu mācību frizētavu, kur griež labi un mūsdienīgi un pa pieņemamām cenām? 

 

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Da manuprāt jebkura mikrorajona frizetava griež pa 10 eur un tas nebūt nav lēti, penšiem 8 un mazāk eur

Link to comment
Share on other sites

+ par mikrorajoniem . Iļguciemā mani piemēram cērpj jau gadiem un par ļoti cilvēcīgām cenām ... par kvalitāti nesūdzos . Tiesa šeit nu gan katram var būt savas prasības

Link to comment
Share on other sites

Bauskas ielā 15 piecstāvenes pirmajā stāvā ir ļoti prasta frizētaviņa. Frizieris ir viens tēvainis. Griež precīzi, perfekti un ātri! Iesaku! Maksā ja pareizi atceros kādi 7 vai 8 ēriki.

Link to comment
Share on other sites

Konstatators

 

 

Frizieris ir viens tēvainis.

 

Frizierim ir jābūt sievietei, tāpat kā ginekologam ir jābūt vīrietim. Punkc un āmen! :mrgreen:

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Man nav nekas pret gejiem, bet nu 2x dzīvē ir sanācis ta ka frizieris ir vīrietis un ir kaut kā ne tā, pastulbas domas lien galvā procesa laikā. Te gan jāskata ka abas reizes tie frizieri izskatījās pēc papagaiļiem ar krāsotiem matiem utt. Ja būtu tevainis par kura orientāciju šaubu nav, tad iespējams būtu pavisam cits stāsts

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Vispār jau ... pāris reizes mūžā ir gadījies tikt pie šādiem papagaiļiem :D . Ja ir varīte atkratīties no seksuālas iekāres procesa laikā , rezultāts bija ok .. pat ļoti ok :D  . Sievietei - frizierim , tā bieži vien ir rutīna , vīrietim kaifs ... Ne jau velti Pasaules spicākie frizieri ir debeskrāsas vīrieši .

Labots - Peleecis
Link to comment
Share on other sites

 Pavisam uz 0 maksā 3 eiras būs ātri uz lēti  ;D 

Lisu nodzīt var arī kāds čoms kam ir mašīnīte un pa velti! :

 

Laikam varu priecāties, savu mūžu neesmu par frizieri maksājis, mātes profesija, ietaupās ārprātīga nauda un var griezties 2-3x mēnesī :D

Labots - kicker
Link to comment
Share on other sites

Vispār atrast savu frizieri nav viegli. Smieklīgākais ka prasības jau nav nekādas īpašas, vienkārši "po starinke" zolīdi nogriest matus lai nav ausis aizaugušas, pakausi pakāpeniski u.tt. Šitās jaunās modes gan īsti nesaprotu pa panku stilam vai kā nu to ārprātu sauc, sāni īsi un atstāj tādu kā panku cekulu vai seska svītru pa vidu galvai. Tas gan jau sāk ost pēc kaut kā zila manuprāt, nu vai minimums pēc hipstera izskatās. Bet nu tas jau laikam viens un tas pats :D

Un savējo frizieri atradu tieši kur iepriekš minēju, Bauskas ielā.

Nez, neviena sieviete nav tik prasmīgi apgriezusi matus līdz šim. Un par šito veci toč šaubu nav, nekāds pediņš, drīzāk pēc jūrnieka vai kāda atslēdznieka liekas. Nekad nepateiksi ka frizieris :)

Link to comment
Share on other sites

ēmmm , ja matu griešana ieiet seksualitātē , tad ir sviests :) Es pats esmu anti , anti , anti .. bet ne tik ļoti :)

Link to comment
Share on other sites

nez.. man sarķenē.. latu ērā bija 3ls.. tagad 4.5€ jau kādus padsmit gadus eju.. lai es maksātu 10€ un vairāk par matiem.. nu nē :D

Link to comment
Share on other sites

nu nez man parasti nepatīk kā lētajās apgriež, tāpēc eju pa "biezo" - 20 - 35EUR ja bārdu ar vajag piegriezt. Laba vieta + vikiju vai kafiju piedāvā pēc izvēles + cita attieksme un sterili instrumenti. Man patīkka frizieris ir ar fišku un savu stilu - nevis visu laiku taisa vienu un to pašu frizuru ...gadu desmitiem.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

griest..  izgriestu..  griest..  griest.. griež  

 

 

Paldies Dievam par "griež", savādāk man jau gandrīz vai putas sāka nākt pa muti laukā lasot to skribelējumu..  :mrgreen:

 

Bet par tēmu..

Pa lielam griežu pats sev matus jau n-to gadu, frizieri, reālu, neesmu redzējis kopš 2006. gada  :wave:

 

 

Laba vieta + vikiju vai kafiju

 

Ja tam ir kāda nozīme, apgriez pats un vari lielo buteli Hennesy iztempt procesā, par to pašu naudu, būs gan pa kruto, gan pa biezo :D

Labots - hel
Link to comment
Share on other sites

vakar mikrorajona frizētavā aizgāju apgriezt matus. sieviete, protams - vīriešus neatceros, ka būtu redzējis.

7.50 Eur. Un divus atstāju vēl dzeramnaudā, jo tīri labi apgrieza.

Mācību frizētava kaut kāda pirms gadiem ir manīta uz Brīvības ielas ap Barona kvartālu. Internetā ir daudz citu adrešu.

 

Padoms - kad ejat griezt matus, tad vēlamās frizūras parādīšanai (kā jums bija nogriezts citā reizē) ņemiet līdzi mazu, vecu tālruni vai labāk izdrukātu bildīti. Pēdējās 2 reizes, kad uz 4.65 collu viedtālruņa rādīju, no manis iekasēja nevis vairs 4Ls kā parasti, bet 5Ls un 7.50 attiecīgi. :D

Link to comment
Share on other sites

nu imho sev var tikai armijnieku greizumu nogriezt,vismaz es savus spurainos pats nenogrieztu tā kā to profi dara. bet katram savs - ja sanāk un patīk - kāpēc ne ?

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Hmm izklausās ka tie 10 eur ko no manis ņem ir par daudz, laikam jāatmet paradums iet uz tuvāko frizētavu, galu galā man te 300m rādiusā ir vismaz 5 citas

Link to comment
Share on other sites

Laba mācību frizētava, kuru esmu savulaik apmeklējis, ir "Create In Riga" uz Z.A.Meirovica bulvāra, iepretī Bastejkalnam.
Iepriekš telefoniski jāpierakstās:

http://www.e-beauty.lv/index.php?topic=minipage&kid=4697
Vislabākie (un visātrākie) griezumi ir, ja tiec uz demonstrāciju, kur matus griež pasniedzējs/-a, un studentu pūlis skatās un aktīvi kko pieraksta :)
Ja matus griezīs kāds no studentiem, tad gan jārēķinās, ka vari tur pavadīt līdz pat trīs stundām. (Tā jau, droši vien, ir jebkurā mācību frizētavā.)

[Tiem, kam kompleksi - šeit mēdz būt arī vīriešu kārtas cirpēji :D]
Pats vairs tur neeju - vienkārši nav tik daudz brīva laika.

 

 

 

Negribu braukt uz centru un pa 20 EUR sev matus gries

Ūja, ūja... Piemēram, šeit bija +/-8 Ls ;)
http://ulu.lv/lv/kontakti/

[Te gan - tikai sieviešu kārtas cirpējas :D ]

 

Labots - Koalīcija
Link to comment
Share on other sites

Konstatators

 

 

Man patīkka frizieris ir ar fišku un savu stilu - nevis visu laiku taisa vienu un to pašu frizuru ...gadu desmitiem.

 

Šito, es Osi nesapratu. Es, kad pie matuloga eju, parasti zinu, ko un kā gribu, to izstāstu un attiecīgi parasti par kādiem 90% vai pat 100% to arī saņemu. Kā tas ir - gadu desmitiem grieži vienu un to pašu? Tā var būt vai nu tiem, kam sava viedokļa nav (toties ir sievas vai šajā gadījumā friziera :mrgreen: ) un ir galīgi pie kājas, ko un kā nogriež, ka tik īsāki, vai arī tiem, kam visparastākais sportistu variants ar mašīnīti uz riņķi, tur tiešām vietas īpašai improvizācijai nav un arī nevajag.

Link to comment
Share on other sites

es gan saku bieži - davai kaut ko jaunu :D  vismaz pašam un apkārtējiem interesanti :D Tagad man piem bārda pirmo reiz praksē, bet moderni tak - sočos 90 Veči ar bārdām :D da labi , katram savs. Man patīk dažādība.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...