Jump to content

Iesakiet filmas,kuras vērts noskatīties


intervall
 Share

Recommended Posts

Racer, 19 Jan 2016 - 23:24, teica:  The Intern. Samērā tipisks amīšu kino es gan teiktu, ka sjajos laikos netipisks. jauka un labsirdiiga pasaka.

 

Noskatījos... sitpri vienkārša. Bet labsirdīga jā.

 

Dokumentāla, BET... iesaku.

https://www.youtube.com/watch?v=2ILB1HmPTKs

Labots - Kitai
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Man patīk filmas, kas balstītas uz reāliem notikumiem. Piemēram:

 

IZKLAIDEI / Kinky Boots - superīga filma (2015 g., Lielbritānija) par to, kā provinciālā apavu fabrikā dzimst ideja par modes apavu līniju seksuālajām minoritātēm: http://kulturasindustrija.lv/blogs/2015/12/kino-online-makslas-filma-kinky-boots-bez-maksas

 

MELNĀS KOMĒDIJAS CIENĪTĀJIEM / The Big Short - arī tā neko (drāma & melnā komēdija par pasaules finanšu krīzes cēloņiem), bet jāiedziļinās, lai saprastu nianses: http://kulturasindustrija.lv/blogs/2016/01/filma-the-big-short-gadsimta-likme-kino-online/

 

SPIEGU DRĀMA / Bridge of Spies - par to, kā aukstā kara laikā, kad Vācijā sāka būvēt Berlīnes mūri, kāds amerikāņu jurists iesaistījās spiegu spēlēs: http://kulturasindustrija.lv/blogs/promotion/kino-makslas-filmas-online-kur-skatities-bez-maksas/?cx=partner-pub-6504811688609745%3A5899280990&cof=FORID%3A10&ie=UTF-8&q=+filmas+online+-+BRIDGE+OF+SPIES&sa=+x+skat%C4%ABties+internet%C4%81+

 

PIEDZĪVOJUMU KĀRAJIEM / In the Heart of the Sea - vēsturiska filma par notikumiem, pēc kuriem tika radīts pazīstamais jūras piedzīvojumu romāns "Mobijs Diks": http://kulturasindustrija.lv/blogs/promotion/kino-makslas-filmas-online-kur-skatities-bez-maksas/?cx=partner-pub-6504811688609745%3A5899280990&cof=FORID%3A10&ie=UTF-8&q=+filmas+online+-+In+the+Heart+of+the+Sea&sa=+x+skat%C4%ABties+internet%C4%81+

 

ROMANTIKAI / Julie & Julia - filma gardēžiem par to, kā amerikāņu diplomāta sieva izdomā apgūt franču pavārmākslas gudrības, tad saraksta grāmatu, bet pēc vairākiem gadiem kāda jauna lēdija izdomā gada laikā visas tās receptes pagatavot, šo procesu aprakstot savā blogā: http://kulturasindustrija.lv/blogs/promotion/kino-makslas-filmas-online-kur-skatities-bez-maksas/?cx=partner-pub-6504811688609745%3A5899280990&cof=FORID%3A10&ie=UTF-8&q=+filmas+online+-+JULIE+%26+JULIA&sa=+x+skat%C4%ABties+internet%C4%81+

Labots - DeUld
Link to comment
Share on other sites

_dunduks_

Es ieteiktu visiem dalībniekiem šajā topikā likt arī filmas nosaukumu, lai tas būtu tomēr vieglāk lasāms.

Citādi par vienu filmu salikti 5 linki un tad nevar saprast, vai tā ir kāda jauna filma, atkārtojas u.tml.

Un meklētājs arī vairs neko neatrod.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

 

 

Man gan Sicario patika neskatoties uz to, ka bija dikti klišejiska.

 

Man pietika pacietības nepilnu stundu. Piedošanu, bet likās riktīgs sū^&^. Gaumes ir dažādas. ;) 

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Pirms filmas rādīja traileri - http://www.imdb.com/title/tt1431045/riktīgsrēcamais gabals izskatās..

Nu visi, kas kaut cik zina Marvel komiksu pasauli, zin Deadpoolu, tas ir šizains vecītis. Ar regulāru mijiedarbību starp viņu un komiksa lasītāju, šajā gadījumā - filmas skatītāju.

Proti, Deadpools lauž 4to sienu, viņš zina ka ir filmā/komiksā un attiecīgi izdarās :D

Labots - Pirkss
Link to comment
Share on other sites

The Killing, True Detective un tamlīdzīgo trillerveidīgo seriālu cienītājiem varu ieteikt seriālu "Fortitude". Darbība notiek Norvēģijas pilsētā Fortitude (pilsēta izdomāta), uzņēmuši Briti, uzņemts Islandē, lieliski dabas skati, baltie lāči, dāvanas no pagātnes mamutu atlieku izskatā un ne tikai ... koroče skatāms.

Link to comment
Share on other sites

Destructo

@@androidz

 

paldies, TD pirmajai vai otrajai sezonai līdzīgs? Noteikti uzmetīšu aci. 

 

Kāds Billions jau ir sācis skatīties? 

Link to comment
Share on other sites

Noteikti TD pirmaijai daļai vairāk līdzīgs! Krimināl trillers, ar nelielu (minimālu) mistikas/fantastikas devu.

Link to comment
Share on other sites

Ir viena franču komēdija Quai d'Orsay (The French Minister), ko nevaru nepieminēt vienkārši dēļ tā, ka, manuprāt, ļoti kičīga komēdija par tēmu: tad, lūk, kāda ir ārpolitikas virtuve ministrijās! Sižets: kāds prestižas augstskolas beidzējs, cerēdams uz panākumiem dzīvē, piekrīt darbam par ārlietu ministra palīgu. Tā ir vieta, kur apgrozās solījumi un tukšas runas, kas pašas par sevi neko nenozīmē, bet kādam tās ir jāpiepilda ar saturu tā, lai visi noticētu ideāliem.

 

Trailerītis: https://youtu.be/NxF7US5YYUk

Labots - DeUld
Link to comment
Share on other sites

 

 

Tagad pasaulē sācis uzdarboties jauns Zikas vīruss. Kā ziņo, štatos inficēšanās notikusi seksuālu kontaktu ceļā. Laikam filmas Infekcija veidotāji to jau paredzēja. Es runāju par filmu Contracted ( http://www.kinopoisk.ru/film/678997/).

Ja nemaldos,tad tai filmai ir divas serijas! 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ir startējusi seriāla Vikingi 4. sezona, garāks (vairāk sērijas) nekā parasti,16 vai 20 kopā, hvz.

Labots - romajo
Link to comment
Share on other sites

Mans vakardienas atradums. Dramatiskās komēdijas žanrā uzņemta Filma *Bottle Shock* jeb Šoka efekts. Mākslas filma, balstīta uz patiesiem notikumiem, par to, kā Kalifornijas vīndarītāji apgāza mītu par franču vīniem kā vislabākajiem pasaulē..

Link to comment
Share on other sites

 

 

Ir startējusi seriāla Vikingi 4. sezona

 

Paldies! Biju palaidis garām - jāsāk skatīties. ;) 

Link to comment
Share on other sites

Ļoti iesaku Метод, pagaidām pārsteidzoši labi, priekš seriāla, kas uzņemts krievijā. Manuprāt pirmais skatāmais seriāls. Ja kāds teiks ka šis tas aizgūts no True Detective, no DrHouse, Mentālista, Training Day utt, tā būs taisnība, bet aizgūts veiksmīgi un skatīties netraucē. Pirmajā brīdī līksies ka pašpikots no TD pirmās daļas - visu seriālu notiek viena galvenā varoņa nopratināšana, kuras laikā viņš dzer no blašķītes (TD dzēra alu), taisa no papīra figūriņas (TD taisīja figuras no alus bunžām), viens no izmklētājiem ir ar bārdu, izskatās pēc kaukāza tautas pārstāvja (TD viens no izmeklētājiem bija nēģeris). Otrs galvenais varonis ir alkašs, sēž uz preparātiem, ļoti gudrs un pretīgu raksturu, akkurāt kā Hjū Lorijs, nelieto ieročus, kā mentālists utt. Bet, tas viss aizgūts veikli, skatīties ir interesanti... Labs trilleris, vismaz pagaidām

Link to comment
Share on other sites

Nezinu vai PSRS laiku Holmss mani tā samaitājis, bet mūsdienu Holmsu Daunija izpildījumā pieņemt pagrūti. 

Daunijs gan ir neslikts kā ekscentrisks tēls, taču sižets filmai ir tikpat tālu no Doila stāstiem kā pēdējā 3 musketieru ekranizācija no Dimā romāniem.

Link to comment
Share on other sites

Labaisjanka

Pirkss, nekas tevi nav sabojājis. Pat angļi atzīst, ka padomju laika Konana-Doila ekranizējums ir labākais. Daunija Jr. faktiski bandīts un jaunais Krievijas raustīgais, holēriskais Holmss ir pilnīgi garām. Holmsam pēc noklusējuma jābūt džentlmenim ar atbilstošām manierēm un ģērbšanos. Pretējā gadījumā viņš varētu būt kaut dievs, aristokrātu mitekļos un dažādos klubos viņš vienkārši netiktu ielaists. Brīnums, ka nevienam nav ienācis prātā pieķerties Puaro. Var jau protams Džuļjetu parādīt piemēram kā draisku sekretāri, Ofēliju kā prostitūtu, Puaro kā suteneru brīvajā laikā, Mārplu , nezinu, par prieka mājas turētāju, bet vai tas ir vajadzīgs. Režisori jau var visādi izpausties un padarīt klasiskus tēlus par pilnīgi neatpazīstamiem, bet kāds ieguvums. Līdz ko es recenzijās lasu izteicienus kā neredzēts domas lidojums, jaunas tēla šķautnes, līdz šim neredzētas dimensijas, dvēseles aizspgulija, saprotu, sūdi būs, filma visticamāk būs neskatāms murgs. Tukšas skatītāju zāles, bet kino ražotāji pirmizrādē pie uzkodām un vīna glāzes sitīs viens otram uz pleca un teiks:''Tu tik esi puika (meitene)''.

Link to comment
Share on other sites

nūū...

padomju Holmss bija OK

Vatsons bija uztaisīts par pamuļķi

bet tas štrunts salīdzinājumā ar mihalkova atveidoto seru Henriju Bāskervilu - tas nu bija pilnīgs gudriņš (nu jā, mihalkovam vismaz nebija jāpiepūlas tēlojot)

 

 

 

Holmsam pēc noklusējuma jābūt džentlmenim ar atbilstošām manierēm un ģērbšanos

ugu, tāpēc jau padumjlaiku filmās nebija iekļauts tas, ka Holmss lieto kokaīnu

 

Daunija Holmsu arī iesākumā man bija grūti pieņemt, bet ar laiku iepatikās. Gaumas lieta, galu galā 

Link to comment
Share on other sites

Es zinu, ka kokaīna nebija un Vatsons bija karojis "Austrumos" nevis Afganistānā, jo khm... PSRS tak Afganistānā nodarbojās ar labdarību.

 

 

mihalkova atveidoto seru Henriju Bāskervilu

Toties viņš radīja daudz anekdošu.

 

Daunija Holmss man vienkārši ir nepierasts, citādi jau var pieņemt. Holmsam ir jābūt ekscentriskam.

Toties pēdējie trīs musketieri ir feispalms. Atoss - nindzja. Aramiss arī. Portoss vienkārši - cilvēks skapis.

Milēdija - Lara Kroftas un Riplijas krustojums,  sižetā ir gaisa kuģi, lāzeri DaVinči kapenēs... 

Link to comment
Share on other sites

sameklēšu un brīvā brīdī iepeistošu tekstu

(nekas traks jau tur nebija, cik atceros - mazliet šļircināja sev zem ādas, tas arī viss)

 

edit: ātrumā atradu šo

http://www.victorianweb.org/authors/doyle/addiction.html

 

(sasodītais kriptovīruss sačakarēja visu 1dienu - jāstrādā, nevis jādzen muļķi)

 

edit2: reku atradu tekstu http://www.lib.ru/AKONANDOJL/sh_sign4.txt

Labots - PohuSeja
Link to comment
Share on other sites

Man arī Padomju Holmss ir vistuvāk lasītā tēlam. Ja nemaldos, tad Londonā Holmsa muzejā ir Livanova bilde. No jaunākiem ekranizējumiem patīk Sherlock, izņemot šī gada sēriju, kas bij riktīga šausmene. :D Par to kokaīna lietošanu - oriģinālu neesmu lasījis, bet tulkojumos neatceros, ka būtu kas tāds pieminēts, iespējams, ka cenzūra. Mihalkovs bij labs daudzās epizodēs :) 

Овсянка, сэр

 

Link to comment
Share on other sites

nu opiju jau viņš kā Klintons marihuānu - "smoked marijuana but never inhaled"  :taunt:

Link to comment
Share on other sites

 

 

Ļoti iesaku Метод, pagaidām pārsteidzoši labi, priekš seriāla, kas uzņemts krievijā.
 

 

Paldies. Paskatījos pāris sērijas, likās ok. Izklaidei var paskatīties Нюхач. Savdabīgs gabals, bet neprasa nopietnu sekošanu sižetam. :)

 

Link to comment
Share on other sites

Šodien kā juzdams, ka netikšu mājās. (sakarā bar notikumiem stacijā) Izdomāju aizdoties uz forumcinemas kino palūrēt. Izvēlei par labu krita filma Deadpool. Sen nebiju tā izbaudījis kino skatīšanos. Man patika viss tas sarkasms, melnie jociņi.. actions.. romantika un tas filmas kopējais noskaņojums jeb fīlings. Rekomendēju, kas nu vēl nav noskatījies.

Link to comment
Share on other sites

Skatos to Vinyl pirmo un otro sēriju. Arī oriģināls (izklausās pēc US English) lamājas daudz, pagaidām ir ok :)

P.S. Besī, ka oriģinālajos skaņas celiņos netulko citas valodas - labi, ka pārzinu arī Vācu valodu...

Labots - rubb
Link to comment
Share on other sites

Titri tak parasti ir. Tikai jāieslēdz.

Kopš sāku skatīties ar titriem, vairs krievu valodas praktiski neskatos.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Man ir tīrā Angļu (US) versija, tur titros nav tulkojums no DE... it kā. Bet ok, nočekošu :) Any way, izstās, ka šī ziepe varētu būt OK. Tiesa gan jācer, ka nākošajās daļās arī tā bus OK.

 

P.S. Skatos tālāk... Abba u.c. Izstās, ka tiešām sižets ir super! Vismaz man, kuram ar LV muzonu un tā attīstību ir visai tuvas attiecības :)

Labots - rubb
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...