Jump to content

Vertu tālrunis sievietei


Birokrāts
 Share

Recommended Posts

Sveicināti, godātie foruma biedri!

Pagājušajā sestdienā mana laulātā draudzene ieraudzīja jauno Vertu Constellation mobilo tālruni. Viņai šī ierīce acīmredzami iepatikās, tādēļ jau vairākas dienas dzirdu lūgumu uzdāvināt Vertu pagājušajā Valentīndienā.
http://cdn2.gsmarena.com/vv/pics/vertu/vertu-constellation-2013-1.jpg

Jāsaka, ka veiktspēja Android ierīcei ir visai pieticīga: divkodolu Snapdragon S4 procesors, Jelly Bean, 720p ekrāns, 32 GB, 13 Mpix kamera utt.

Internetā šādu ierīci piedāvā par 4 100 eiro, kamēr oficiālais dīleris Rīgā prasa 4 990 eiro.

Jūsuprāt, vai ir vērts maksāt šo naudu par konkrētu ierīci? Ja atmetam titāna korpusu, ādu un safīra stiklu, iegūstam aptuveni 150 eiro vērtas komponentes.

No Vertu viedtālruņiem man pašam personīgi vairāk patīk Vertu Ti:
http://cdn2.gsmarena.com/vv/pics/vertu/vertu-ti.jpg

Jāatzīst, ka šim modelim veiktspēja ir vēl zemāka (480 x 800 ekrāns, 1 GB RAM, 8 Mpix kamera), taču tīri dizainiski Ti man šķiet elegantāks, robustāks, brutālāks un pavisam noteikti - pamanāmāks. Diemžēl arī sākumcena ir augstāka - nepilni 7 000 eiro.

Ņemot vērā viedtālruņu neticamo attīstības tempu, vai saprātīgāk nebūtu iegādāties kādu Vertu Ayxta saliekamo tālruni, kurš gan nav viedtālrunis, tādēļ ir cerības, ka tik strauji morāli nenovecos?

Kāds ir jūsu viedoklis par Vertu? Vai vērts maksāt mazlietotas kompaktklases automašīnas cenu par mobilo tālruni? Kāds varētu izskatīties tāds telefons pēc 5 gadus ilgas ekspluatācijas?

Esmu dzirdējis, ka Apple savam gayPhone arī sākšot piedāvāt safīra stiklu, loģiski, ka arī Samsung un LG sekos šim piemēram, tādēļ drīz safīrs nebūs vairs nekas unikāls.

 
Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Vertu pirmkārt ir brendīga rotaslieta ar palīgfunkciju telefons, tā ka pērc vien nost droši, ta telefona galvenā vertība ir liels brenda logo un stāsts par to ka tas veikalā maksā 5000 EUR, pārējam nav nekādas nozīmes


Visi tie safīra stikli utt. tāpat pēc gada vai diviem būs saskrāpēti un vajadzes pirkt jaunu modeli, veco ieliekot sekcijā aiz stikla, jo pārdot vares vien par tik smieklīgu naudu ka nav verts nemaz sākt par to domāt

Labots - Bonifacijs
Link to comment
Share on other sites

 Vau...!

 Tu par Latvijas hokejistu uzvaru pār Šveices izlasi tā sapriecājies, ka tagad sievai gatavs pirkt Vertu?

 Super!!!

 Tikai apsveicama doma.

 Tak ņem to pa 7000 €. Padomā pats, veiktspēja gandrīz divas reizes labāka kā tam, kas pa 4990 €. A par aifonu, kas maksā tikai 956 € tam veiktspēja būs pat septiņas reizes labāka.

 Balsoju par to, kas 7000 €.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Kāpēc šādi bieži jautājumi un kas sievai nepatika pirms dažiem mēnešiem pirktajam aifōnam? Varbūt nevajag tik ļoti iespringt un maini tās trubas reizi pusgadā, ja reiz vari atļauties?

Link to comment
Share on other sites

tumsasgars

Drīzāk pasūtīt strādājošu ķīniešu telefonu,un uztaisīt tam MAKE-UP(ar parastiem stikliņiem). 7000Eiro izgāzt pa telefonu,ko drīzumā visi brendi tirgos pa 150$+akmeņu cena,šausmas. :D Ja,gatavs izmest 7000eiro par 1000-1500eiro vērtu telefonu(maks cena ar akmeņiem un nieciņiem,ja tādi ir),tad iemet man kādus 500eiro kontā,numuru iedošu pm. :DD 

Labots - tumsasgars
Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

"Harošij pont - dorože denek!"

Link to comment
Share on other sites

Nebūtu šodien tik priecīga diena (Latvija 3:1 Šveice), jeibogu lamātu tēmas autoru. Kur var šitā santīmu pist. Tak nepērk vertu telefonus skatoties uz to, ko tas var izdarīt. Pērk tos skatoties, cik maksā. Un te ir tā - jo vairāk maksā, jo labāks telefons.

 

 

Diemžēl arī sākumcena ir augstāka - nepilni 7 000 eiro.

Autor! Nevis "diemžēl", bet "par laimi".

Tiešām, nemeklējiet manos vārdos ironiju. Visu cieņu tēmas autoram. Par to ka vertu pērk sieviņai. 

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Te ir tas pats kas norkas kažoks - kažoks reāli kalpo 2 nu max. 3 sezonas, pec tam ir jamaina pret citu kas nav izstiepies un atbilst jaunākajām tendencēm. Tie kas reāli nevar atļauties dzīvesveidu kurā samerīgi iederas norka paņem kredītu un nopērk 1 norku visai dzīvei un līdz pensijai nēsā to "pozornijo" kožu perēkli. Tieši tas pats ir ar masīvām zelta ķēdēm ap kaklu un zīmoggredzeniem. Izteikta postsovjetikus mazliet nopelnījuso ļaužu tendence

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

 Bonifacijs, nesaprati tu nekā. Nav šis gadījums pie tādiem, kā tu aprakstīji, pieskaitāms. Tēmas autors taču visu savā komentārā uzrakstīja - Valentīna diena, sieva, sieva vēlas, tēmas autors sievai grib, grib to labāko, pašu labāko. Lai nekļūdītos, vēl forumiešiem padomu paprasīs. 

 Te taču liriskais motīvs cauri visam. Dzejolis būtu jāuzraksta. Kur vēl skaistāk! Ak, apraudāšos tūlīt...

 A tu, Bonifacijs, par kodēm kažokos.

Labots - vvv
Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Oi, i nepamanīju ka sanāca ne ta kā gribēts


Te vairāk bij domats ka labāk 4000 euro šodien telefone un pēc 2 gadiem vēl viens faktiski tāds pats jauns.


Tipo doma tāda ka nav ko iespringt uz to safīru - skrāpējas tas tieši tāpat ka jebkass cits. Personīga pieredze - safīra stikls nepatīkami saskrāpets 3-4 menešu laikā kaut arī tika visai sargats jau no vēl agrakas pieredzes zinot ka skrāpejas visi tie draņķi nejēgā


Pa laikam pat ir tā ka vispār nevari saprast nu kā, nu kā var to stiklu saskrāpē?!?!?!? Nu ar ko, galu galā???? Bet nu skrāpējas un viss.... Speciāli mēģinot skrāpēt nesanāk, a tā nezinot ar ko... ātri vien

Link to comment
Share on other sites

 

 

Te vairāk bij domats ka labāk 4000 euro šodien telefone un pēc 2 gadiem vēl viens faktiski tāds pats jauns.

...labāk, labāk...

 Iz paša pieredzes, par labāk, labāk. Man necerēti bija laime saņemt prēmiju, kā no gaisa nokrita 200 latu. Īsziņa par to, ka kontā ienāca tā nauda atnāca brīdī, kad mēs ar sievu uz attālu pilsētu aizbraukuši bijām. Rādu to īsziņu savai dārgajai. Ko šī. Zibenīgi ierāva mani tuvākajā juvelierizstrādājumu veikalā, zibenīgi viņai ap kaklu zelta ķēdīte par 200 latiem. A es, mūlāps, domāju, labāk sev Makitas urbjmašīnu būtu nopircis. Vo, tev labāk, labāk.

 Zinat ko. Kādreiz savai sieviņai zvaigzni no debesīm solīju. Jaunībā taču labi nepiedomājam pie tā, ko solam. Gadi iet, nav man tādas iespējas to solījumu izpildīt, pat cerību nav, ka tāda iespēja būs. Bet, ja rastos kaut vismazākā cerība, ka to var, ka tas vispār ir iespējams, neskatītos ne uz ko, kaut kredītu ņemtu, bet savai sieviņai to izdarītu.

 Autors pareizi dara. Nežņaudzies tik, autor.

Link to comment
Share on other sites

Birokrāts

Vai nespējat pieļaut domu, ka ne visi cilvēki premium preces iegādājas kredītā vai par pēdējiem līdzekļiem?

 

Domāju, ka labs ūdeļādas kažoks, pareizi kopts, kalpo vismaz 10 gadus.

Kas var atgadīties juvelierizstrādājumiem? Arī nodilt? Zelta cena tikai pieaug.

 

Apzinos, ka Vertu iz bezjēdzīgi vērtēt kā "parastu" telefonu, jo tā ir luksusprece. Kāda jēga pārvietoties ar, piemēram, Rolls-Royce? Dārgi, neekonomiski, milzīgs vērtības kritums. Škoda Octavia taču ir daudz praktiskāka automašīna, nemaz nerunājot par BMW jauniešiem.

 

Sievai gayPhone jau ir apnicis, jo vai pusei viņas paziņu ir tāds, turklāt zelta krāsa rādās būt pati populārākā. Ja sieva vēlas pirkt Vertu, tad tikai par pašas līdzekļiem.

 

Tieši tas man patīk Vertu zīmolā, jo, kamēr Apple gayPhone par 30 eiro mēnesī var lietot ikviens vīriešu glāstu tvīkstošs zēns vai saldā meitene, Vertu, manuprāt, tomēr ir pieaugušo un dzīvē kaut ko sasniegušo privilēģija.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

tas pa 7k noteikti labaks!

vispar jau labak noperc 2us uzreiz ,ja nu viens pazud?

un panjem to 4k ari pie reizes,varesi apstities vai bija verts maksat 3k vairak par pirmo.

 

 

 

 

 

 

 

JEBOG cik tu debils chali esi, tas ir TELEFONS! loooooool, nevis masina....

kaada tev vel privilegija lietot Telefonu? :D :D

ja tik tiesam gribi zimeties ar telefonu-sen jau vairs iisti nevar pazimeties ar telefonu noperc no kjinieshiem padjobku ar tadiem pasiem spec tikai par $50 un saki ka pa 7k nopirki=efekts viens un tas pats,visi domaas tik un taa ka esi slims cilvēks :D

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Khmmm, khmm khmm, par to ūdeļādu...  ja cienījamais autors gadījumā netroļļo, tad varu vien ieteikt aizbraukt kaut uz netālo Grieķiju un paskatīties cik tur maksa smuks modīgs sieviešu puskažociņš, es sieviņai piemērīju sovasar ap 100 gab un normālie sakas ap 10-12 k eur


un tur ir cieņā vēl nedzimuša jēriņa ādas kazociņi un viss tādā garā


Superkažociņu nu nav paredzēts valkāt ilgāk par 2-3 sezonām neatkarīgi no tā vai viņš vēl ir valkājams vai nav!!!!!


Priekš tam ir mode, trendi un draudzenei tikko nopirka!!!!

Labots - Bonifacijs
Link to comment
Share on other sites

 

 

Vertu, manuprāt, tomēr ir pieaugušo un dzīvē kaut ko sasniegušo privilēģija.

Pareizi, Birokrāts. Vertu ir tiem un tikai tiem, kas var Vertu.

Un tavā gadījumā - bezgala skaisti. Iedomājieties - Valentīna diena, visu mīlētāju svētki, dāvana mīlestībai... Ieteiktu kādu dārgakmeņu inkrustāciju ar jūsu vārdu pirmajiem burtiem, pa vidu sirsniņa.

Nopietni.

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Zelta cena jau vairs nekur neaug un zeltam tapat ka briljantiem ir mode, pagajuso gadu bij mode baltie bruiljanti, šogad mode jau ir melnie un baltie lai cik tur arī nebūtu karatu jau ir pensionaru prece


Nu ja reiz gribi būt dzīvē pieaudzis un nezin ko sasniedzis tad Tev ir laiks tā ka apzināties to ka jeburai mantai/precei ir savs dzīves cikls un jo ekskluzīvaka un dārgaka ir šī manta vai prece jo īsaks ir tās dzīves cikls


Nu piemēram sieviešu tērpi virs 5k eur ir paredzēti uzvilkšanai vien 2x - pielaikojot un uz paris stundām konkrētajam pasākumam


Nu a teiksim Versache terps par 1k eur tiks labākaja gadijumā uzvilkts 10x

Link to comment
Share on other sites

 

 

Superkažociņu nu nav paredzēts valkāt ilgāk par 2-3 sezonām neatkarīgi no tā vai viņš vēl ir valkājams vai nav!!!!!

 Bonifacijs, te tev absolūta taisnība.

 Tā ka, autor, saproti, tas vertu uz pus gadu, ne vairāk.

 Lasīju vienā Kunca romānā, labi viņš apraksta vidi. Tur gāja runa par kādu L.A. plukatu rajonu. Tad kā tādu ļoti izteiksmīgu vēstījumu viņš pasniedza, ka tajā rajonā pārsvarā visi brauca ar septiņus gadus veciem mercedesiem. Tas, lai izceltu to nabadzību, kas tajā priekšpilsētā valdīja. Nu ko, toreiz (90tie gadi), kad to lasīju, pie mums tikai biezie braukāja ar septiņu gadu veciem mercedesiem. Nabagu zeme mēs tomēr. Bet priecē, ka ir pie mums arī puiši, kā šīs tēmas autors, kas var savam sirdsāķītim ko tādu. Kā lai to pasaka - patiesi bruņinieciska rīcība.

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Ljudji ot zhira besetsja :) Par teemu, no tiem 2 man labaak oranžais

Link to comment
Share on other sites

cilvēkam varbūt 7000 EuRO tas pats kas mums 7 vai 70 EURO, kā kuram. Pajautāja viedokli ko nopirkt, bet daudz viņu noliek, kādi mēs latvieši esam. ( kā saka skaudīga tauta :sarkasms:   ) Gan jau katram kaut kāds sūds nopirkts par kosmisku naudu, tikai visi klusē, jo savādāk apries citi :yes4:

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

 

 

 

Mana sieva tik izmisīgi vēlas minēto ierīci tieši zelta krāsā, ka šodien izteica gatavību ziedot Ls 699 no savas sūri un grūti pelnītās naudiņas

 

 

 

Ja es vēlētos izdot 700 latu par telefonu, es tad noteikti labāk šķirtos no 2 tūkstošiem latu un iegādātos Vertu zīmola tālruni. Tas ir apgādāts ar ļoti augstas kvalitāte safīra stiklu, salīdzinot ar kuru visi Gorilla Glass izstrādājumi šķiet bērnu spēlītes

 

Cik no visa var saprast,tad sieva pie Ābolu tomēr netika pagājušo gad.

 

Vai vērts maksāt mazlietotas kompaktklases automašīnas cenu par mobilo tālruni?
Palasot Tavas tēmas un postus ir skaidrs ,ka biedram ieleja 100% taisnība.

 

 

'trollis vulgaris'
Link to comment
Share on other sites

Vot pisec, nevar izdomāt, kā savu draudzeņu vidū izcelties ar telefonu... Nu loģiski, ka ne ar iPhone. Paņem viņai Nexus - dodu 100%, ka viņa savā ceļā sastaps ne vairāk kā pāris cilvēkus (ne no draudzeņu loka), kuriem būs tāds telefons.  :mrgreen:


Tikko kā reiz sievišķīgā versija parādījusies:

 

nexusae0_RedNexus5.png

Link to comment
Share on other sites

Pieņemu, ka autors patreiz kojās ēd roltonu un baksta pogas no istabas biedra lapša. norvēģis jau ielika pareizos citātus no "bagātā" troļļa murgiem.

Labots - Gestapo
Link to comment
Share on other sites

Autors vienkārši piemeta maklu, lai mums pārējiem būtu par ko cepties.

Labākais risinājums - ignorēt topiku un klapēt ciet.

Labots - _dunduks_
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

autoram visdrīzāk nav ne Vertu, ne iPhone, ne sievietes, ne telefona   'trollis vulgaris'

 

 

Pieņemu, ka autors patreiz kojās ēd roltonu un baksta pogas no istabas biedra lapša. norvēģis jau ielika pareizos citātus no "bagātā" troļļa murgiem.

 Autor, re, kā tevi te apceļ.

 Tač nopērc jau šodien to vertu. Un ieliec šeit foto - tava sieva tur rokā jauno vertu, smaida. Lai visiem šejienes nabagiem mutes paliek vaļā.

 A sievas zelta aifonu uzdāvini kādam no forumiešiem, kam tādu ļoti gribas, bet dabūt nav iespēju. Sameklē sadaļā par aifoniem, tur, man liekas, ik pa laikam kāds interesējas par aifonu pirkšanu. Tā tu kādu foruma biedru laimīgu padarīsi. Varbūt viņš par tevi labu atsauksmi forumā uzrakstīs. Vienreiz par visām reizēm parādīsi, ka tu esi īsts vecis, nevis kā daži labi te par tevi izsakās.

  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

Viņai šī ierīce acīmredzami iepatikās, tādēļ jau vairākas dienas dzirdu lūgumu uzdāvināt Vertu pagājušajā Valentīndienā.

  

 

 

 

. Zibenīgi ierāva mani tuvākajā juvelierizstrādājumu veikalā, zibenīgi viņai ap kaklu zelta ķēdīte par 200 latiem.

 

 

Johaidī, kur jūs tādas izsalkušās atrodat?  :shok:

Sieva ir no manis saņēmusi labas rotaslietas, bet nu tā, ka PIEPRASĪTU.. tā šķira, par laimi, pussekundē novērtē, ka neesmu viņām interesants un starp draugiem itin neviena tāda eksemplāra nav. (ptfu-ptfu-ptfu).

 

 

Nu piemēram sieviešu tērpi virs 5k eur ir paredzēti uzvilkšanai vien 2x - pielaikojot un uz paris stundām konkrētajam pasākumam

 

Holivudas aktrises tos tērpus, piemēram, īrē. Bet nu ja kāds var atļauties būt lielāks multimiljonārs par viņām, tad kāpēc gan ne?

Labots - usver
Link to comment
Share on other sites

vvv: viņas dzemdē pa 5 veselīgiem bērniem pat tad, ja noprecētas 30 gados? pelna kaut pusi no Tavas algas? Ir gatavas pie bērna gultiņas visu nakti sēdēt un dziedāt šūpuļdziesmiņas? Maina bez kurnēšanas sakakātos pamperus?

 

Ja jā, tad varbūt bērnu dēļ atmaksājas. Bet pēc attieksmes - neticu, ka uz to visu tādas parakstās. Izaugt .. līdz kam? Līdz tam, ka cimperlīga madāma atteiksies pamperus mainīt, lai manikīru nesabojātu? Līdz tam, ka sieva mājās raudās, kamēr vīrs pie tādas baudīs akrobātisku seksu? Paldies, man nevajag.

Ir bijuši darba devēji - bagāti cilvēki, sakarīgi. Visiem ir sakarīgas sievietes blakus, bet cimperlīgās lai paliek tiem, kam vajag kaut ko draugiem pierādīt par katru cenu.

Labots - usver
Link to comment
Share on other sites

Ei, ei. Te taču runa par štrunta telefonu. Skat, kā par dzīves jēgu sākām.

Bāc, ko tas tēmas autors kavējas. Birokrāts, pērc taču ātrāk to vertu. Biedri nepacietīgi jau kļūst.

Link to comment
Share on other sites

vvv: aah, piedod, lūdzu, manu alošanos un to, ka uzreiz не просёк тему. Tu laikam domāji izaugšanu līdz pusmūžam un 2. sievu vai mīļāko "dvēselei", kad blakus vajag 30 gadus jaunāku meitieti, kurš par pliku paldies blakus neturēsies. Tev taisnība, es tiešām līdz tam neesmu izaudzis un ceru, ka nekad arī neizaugšu līdz tādam stāvoklim.  :huh:

 

No malas tādas situācijas izskatās smieklīgi, it sevišķi, ja vīrietis praktiski rolltonus ēd,  jo vajag taču sievieti uz lepnāku viesnīcu aizvest. Paldies, bet arī tas, es ceru, nekad nebūs jāpiedzīvo.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

 usver, tu gan par daudz nopietni visu šito paņēmi. :)

 Tēmas autors taču nav šis gadījums. Otrajā savā komentārā viņš taču uzrakstīja, ka patīk viņam Vertu zīmols, kas domāts pieaugušiem. Nu tad viņš to arī pērk. A mēs, ko mēs, mēs tādā bērnu līmenī ar saviem neksusiem vai citiem ķīniešu aparātiņiem.

 Un kāpēc uzreiz par tēmas autora sieviņu tā. Man savai sievai arī nebūtu žēl, kaut pa diviem vertu dienā, ja tik es to varētu. Pelnījusi viņa ne to vien. Ko mēs zinām. Tēmas autora sieviņa varbūt arī pelnījusi. Tak pieauguši cilvēki tomēr. :mrgreen2:


Vo, vēlviens kārtīgs vecis. nigerskijs gangsterskijs, malacis. Pērc to rolsroisu. Sievietei kā reiz tas būs labāk nekā tas fantoms.

Eu, veči. Es sāku justies kā pēdējais svoločs attiecībā pret savu sievu, nemīlu laikam viņu tik, cik jūs savējās.

Labots - vvv
Link to comment
Share on other sites

vvv: aah, es jau domāju, ka Tu nopietni par ķēdītēm ;D ja manējā tā izdarītu, tad es uztaisītu šitādas O_O acis un pēc tam ierēktu. Bet nu jā - dāvināt uz papīra jau nav grūti ;> Atgādina vienu vēstuli:

 

  Sveiks,

   man bija ļoti patīkami ar tevi satikties lielveikalā vakardien. Tu mani apsveici nesenajā jubilejā un tik daudz viskautko sadāvināji - konfekšu kasti, labu konjaku .. tikai man knapi pietika naudas pie izejas lai par to visu samaksātu.

 


:mrgreen:

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

usver. Par to zelta ķēdīti savai sievai - tā patiesībā bija. Man arī tās visas greznumlietas kaut kā nelīmējas ar elementāru loģiku kopā. Bet, kad par šo gadījumu radu tantes uzzināja, es viņu acīs kļuvu par tādu varoni, tā kā tāds paraugvīrs, ko visiem par labo piemēru stādīt priekšā. Tā, lūk.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Mīļie vecāki, nepērciet man un nesūtiet Ferrari, te visi ar autobusiem brauc.

Nu labi dēliņ, sūtam autobusu.

Link to comment
Share on other sites

5 gadas taisās lietot premium klases telefonu. Nu ja "žēl" naudas tad tā arī sievai pasaki. Ja vari atļauties un jūs abi esat šim telefona statusam atbilstoši tad pērc. Bet nu nebūtu jau šeit tāda ieraksta, ja tie 5k vai 10k būtu manāms robs budžetā.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...