Jump to content

Zvani no "Unknown"


Dermantīns
 Share

Recommended Posts

Tā nu jau kādu gadu/vairāk man neregulāri zvana uz mobilo no numura Unknown, taču paceļot ir tikai klusums. Vienudien' testa režīmā noturēju vairāk kā stundu, taču sakari no zvanītāja netiek pārtraukti.

Mob. tel. operators ir Bite (vecā kartiņa) ar bonusa sistēmu (par katru minūti santīms), taču par šiem zvaniem bonuss netiek pieskaitīts. Zvanu žurnālā arī netiek uzrādīts.

Kas tas varētu būt? Telefonā iebūvēta slēpta funkcija (aļa fake zvans) vai kāds, kas izjoko ar kādu android aplikāciju vai ko tml.?

Telefons ir Samsung e1200, bet Fake call neizdevās ieslēgt ne ar atbloķētu, ne aizbloķētu tastatūru.

Link to comment
Share on other sites

a) interneta telefonija

b) numura noteikšanas aizliegums

 

P.S. Operators ir pagāns, ja sola bonusu, bet nedod. Paņem sarunu izdruku un velc to kukaini uz PTAC

Link to comment
Share on other sites

Ir iespēja pieslēgt maksas pakalpojumu ar numura slēpšanu. Pagaidām izskatās, ka tev ir slepenais pielūdzējs vai pielūdzēja atkarībā no orientācijas :)

  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

Dermantīns

Ok, bet kāds varētu būt iemesls klusēt un turēt savienojumu aktīvu, ja es ielieku telefonu jakas kabatā un soļoju pa pilsētu? Un pielūdzējas variants neizskaidro arī to, ka zvanu žurnālā nav pat tā "unknown".

Link to comment
Share on other sites

Kamēr telefonam nobloķēti taustiņi - nospied un turi "Skaļums -" pogu. Nesāk zvanīt? Man vecajam Samsung s5230 bija tāda Fake Call funkcija, lai no nevēlamām sarunām tiktu vaļā ar atrunu. Domāju arī wtf, beigās atradu tādu atbildi.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Vispār jau privāta numura (saņēmējam nerāda, kas zvana) organizēšana ir elementāra lieta. Es tādu fīču regulāri izmantoju. Paskatīsimies uz to visu nevis no seksuālās pievilcībās, bet no Big Brother still watch You. Vai Jums ir bijuši gadījumi kad kāds paziņa (priekšnieks) brīvdienā piezvana. Pirmā reakcija: WTF? Paceļam un klausamies. Izrādās ka nestrādā taustiņu bloķēšana (vai tml) un telefons pats piezvanīja. Tādā veidā var klausīties ko otrā galā cilvēks dara. Kā atpūšas utml. Offtopic: Atceros ka priekšnieks ar ģimeni kaut ko svinēja. Svinīgas pusdienas mājās vai tml.

 

Nu labi. Tagad Čaks Noriss Kirils iesaistas šajās spēlīties. Kirils paņem LMT brīvību (vai ko citu) un pasūta numura slēpšanas pakalpojumu. Piezvana tādam duraciņam kā @@Dermantīns,un... Un neko. Dermantīts paceļ klausuli un staigā laimīgs, jo cer ka tiks pie ZZ bonusiem. Savukārt Kirilam pie kājas sarunu minūtes. Kirils nomutē savu mirofonu un klausās Dermantītan ikdienas gaitas. Easy ar shit.

Link to comment
Share on other sites

Vēl versijas:

- kādam, kuram ir uzlikta numura slēpšana, tavs numurs ir pirmajā sarakstā un bieži nejauši piezvanās. Bet tad gan klausulē nav klusums, bet var dzirdēt fonā, ka kāds kaut ko dara, kamēr telefons pa kabatu vai somu zvalstās.

- telefons ir kaka un izdomā, ka kāds zvana, bet patiesībā nekā tāda nav. Nomaini telefonu un paskaties vai problēma atkārtojas.

Link to comment
Share on other sites

 

 

 

Ir iespēja pieslēgt maksas pakalpojumu ar numura slēpšanu

nu katra ziņa LMT tikla tas nav maksas pakalpojums!!!tik cik telefona uzstadijumos jaieslēdz...agrak pieslegumam rakstiju atsevišķu iesniegumu lai piesledz,bet parejot uz amigo konstateju ka jau ir standarta pieslegts...par tele2 un biti nemacešu teikt,bet tele2 cik prāta ir tas ar bij atsevišķi piesledzams un pa velti,bet tas bija pāris gadus atpakaļ.

Link to comment
Share on other sites

Varbūt savas anomālijas izskaidrojums jāmeklē pie ekstrasensa?

"А после похорон матери и сестре стали поступать звонки и сообщения с несуществующего номера."

Noskaties 13. sezonas 13. sēriju.

http://www.astralomir.ru/series/bitva-ekstrasensov/13-sezon/3-seriya4

Labots - Volters
Link to comment
Share on other sites

Dermantīns

JDat, baigi noderīgu informāciju *Kirils* iegūs, klausoties telefona miķim dauzoties pret tabakas paciņu, kamēr es dodos uz darbu vai ne? Neskatoties uz šo muļķīgo pieņēmumu, bonusa santīmi tāpat netika iekasēti (no LV operatoriem obligāti vajadzētu ieskaitīt), tādējādi visdrīzāk šis ir interneta telefonijas brīnums vai jau minētais fake call.

impulse, nav šim verķim skaļuma pogu. Fake call funkcija esot uz OK pogas, taču nestrādā.

Varētu būt arī mežaveča minētais defekts pašā telefonā, tā kā viņa vērtība ir 12 ls.

Link to comment
Share on other sites

Man reiz bija darba Samsungs - tam bija tādi paši simptomi :D

Un tur arī bija tā feikzvana funkcija, bet apzināti iedarbināt to man neizdevās: D

Rezumē - pēti feikzvanu

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

NeticuNevienam

Laikam nesaprotu, kam tāda funkcija kā fake zvans vispār vajadzīga.

Ir bijuši gadījumi, ka kāds ir zvanījis, bet tas ir bijis nenoslēgto taustiņu dēļ, un tad wtf ir gan man, gan pašam zvanītājam, tas tā....(nejauši, bonusi nāk un otram rēķins nāk)

Bet, lai ko tādu darītu čakarēšanas pēc? Atvainojos, bet cik slimam kr...im jābūt? Kāds kaifs no tā?

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...