Jump to content

Microsoft Visual C++ Runtime library Error


Pankucins
 Share

Recommended Posts

 Sveiki, tātad ir vajadzīgs Sony Vegas uz mazu darbiņu, bet nu jau kādu laiku esmu noņēmis ar tā instalēšanu ir ņemti dažādi ''Torrenti'', nu jā saprotu esmu pirāts, bet patiešām negribas maksāt par tādu īslaicīgu vajadzību, naudas summu, bet esmu izmēģinājis viss dažādākos variantus, sākot ar šī saita sniegto palīdzību http://social.technet.microsoft.com/Forums/windows/en-US/b5d10db8-2980-4fe6-81e0-f232eab4037a/need-fix-for-microsoft-visual-c-runtime-library-runtime-error . Bet rezultāti nekādi īsti nezinu, kas par vainu esmu pārinstalējis, uzlicis jaunāku Visual C++, bet rezultāti nekādi jau sāku padoties, jo cik mēģinu, errors paliek tāds pats.

 

Errors izmetās pie initalizing directX plugins atverot Vegas pro 11.0, visam būtu jāiet, bet še rekur error.

 

Paldies jau iepriekš (=

ngz9i21iydbarv61x.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ja esi piraats, tad ar to nelielies.
Vari jau uzreiz spiest "close topic".

P.S. un vainiigs pie taas kljuudas visdriizaak buus izmantotais cracks
un/vai viirusi crackaa.

Link to comment
Share on other sites

Kas tas ir un ko tam vajadzētu darīt, nevienam nav ne mazākās šaubas.

Bet bieži vien patiesība (it sevišķi, ja ņemts no "ticamiem" avotiem) nesakrīt ar teorētisko.

 

Sony Vegas gadījumā nav demo vai trial versija, ko autors varētu izmantot?

Link to comment
Share on other sites

Baigais Janka

 

 

Par crack un vīrusiem parasti runā cilvēki, kam nav nekādas sajēgas kas ir crack.
Oi, tik nestāsti. Teju vai viens no populārākajiem veidiem, kā iemānīt visādus tārpus kompī - inficētu failu nosaukt par kraku, vai tiešām kraks, kas savu darbu izdara, bet ir inficēts. Un ļautiņi velk un palaiž viņus uz vella paraušanu. Dažreiz ir vajadzība kādam kompi stellējot atkrakot programmiņu, ko cilvēks lūdz uzmest virsū - ja klasiskajās pārbaudītajās vietās nav, tad naivi meklējot inetā - tikai un vienīgi zarazas atradīši.
  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Offtopiks, bet tomēr oponēšu.
Parasti kreki tiek aizsargāti ar kādu protektoru. Antivīruss tādus failus nevar izanalizēt, tāpēc izmet "false positive".
Aizsargā nekaitīgu exe failu ar, piemēram, Morphine, un jebkurš antivīruss satrauksies.

Tas ka līkās rokas izdomā tādās lapās atļaut palaist ActiveX skriptus un instalē kaut kādus downloaderus un piedāvātos exe failus, nu tur kreks nav vainīgs, ka "tikai un vienīgi zarazas atradīsi".

Torrentu trakeros ja kāds ieliek ko ne tā, tie tiek izmesti un arī komentāros visu var redzēt, tikai tos vajag filtrēt, jo tur arī pietiek tādu pat gudrinieku.

Neatbalstu pirātismu, bet dezinformācija nekam neder.

Link to comment
Share on other sites

 

Parasti kreki tiek aizsargāti ar kādu protektoru.
 

Priekš kam? WriteFileEx tagad būtu trakāk par WriteProcessMemory? Par abiem paranoisks antivīruss bļaus, kāda starpība?

 

Pēdējais gadījums - kad lietotājs atnāca ar nopietni sajātu vindozi, jo kāds gudrinieks bija uzbāzis vindozi ar krakotu WinRAR (ar banālu failu vīrusu bonusā).

Kāds zaļknābis kaut ko kaut kur nokačājis, uzinstalējis, ķipa iet, značit savu piecīti dabūn un iet pirkt bombongas, bet lietotājam viss aizvien trakāk sāk liekties, līdz pēc 3 dienām nekas vairs neiet. Problēma vispār bija hārdvāriska, bet nu līkročiem vienalga, arī vienalga, kur tas kraks dabūts.. nenostrādāja .. ai, lai paliek nagskrīns, saiģot :D


Vārdu sakot, nevajag novērtēt par zemu "instalētāju-pašdarbnieku" atjautību, darot lietas caur pakaļu. Tā vietā, lai uzliktu 7-zip, stums WinRAR un baisi krakos ar kaut kur sazvejotu kraku, jo tā ķipa esot krutāk..

Link to comment
Share on other sites

Baigais Janka

 

 

Offtopiks, bet tomēr oponēšu
Arī oponēšu - pilnum pilns ar visprastākajiem vīrusainajiem failiem, kas nosaukti par krakiem, un tur nekāda aizsardzība nav vajadzīga. Tai skaitā arī torentos. Neiedomājies, ka useris vulgaris, kraku meklēdams ies solīdā torentā, kur jāreģistrējas, ir kaut kāda kontrole utt. Figu. Paķers pirmo linku, kas googlē izleks, un būs ar vienu kliku novelkams. Sanāk mūziķiem kompjus patīrīt šad tad - simtiem (!) failu blā-blā-blā.flac.exe (*.mp3.exe utt., utjpr). :) Simtiem! Kas tur darās - saprotams.
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...