Jump to content

Nobeidzās HDD


baltrim
 Share

Recommended Posts

Nobeidzās vienam stacionārajam HDD,uz sitienu nav rezerves,bet ir šāds portika HDD http://www.1a.lv/datoru_komponentes/cietie_diski_mobile/western_digital_black_500gb_7200rpm_sata3_16mb_wd5000bpkx ,visi vadu gali atbilst,gan barošana,gan datu,vai var uz laiku aizvietot,(mātenei ir sata 3),nekad nav likts portatīvā hdd stacionārajā,bet ja tā padomā,ja jau ssd var likt gan tur,gan tur,tad kāpēc šo nevarētu.......? :resent:

Link to comment
Share on other sites

Pats lieku un izmantoju, vienīgā bēda ir tā, ka pat 2.5 HDD nav piestiprināts, laikam vajag kādu speciālu ietvaru (rāmīti), ar kura palīdzību to varētu darīt. Pieslēgumi šiem tā pat ir vienādi, gan SATA, gan barošana. Daudzi gan iebilst meklējot internetā iemeslus, kāpēc tas ir slikti? Bet to raksta tie, kas nekad to nav darījuši.

Link to comment
Share on other sites

shadow118

Nav jau tur nekas slikts, vienkārši 2.5" diski biežāk ir ar 5400 rpm, bet 7200 rpm versijas ir dārgākas par līdzīgiem 3.5" diskiem. Un tā kā parastajā datorā nav tādas problēmas ar vietu kā portatīvajā, tād no 2,5" diska vienkārši nav nekāda labuma (nu sliktuma ar ne), bet pa tādu pašu cenu parasti var paņemt ātrāku 3.5" disku

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...