Jump to content

Kārtējā bezgalīgā audio tēma...


Inspektors Caps
 Share

Recommended Posts

 

 

nnoname, tad uzdod tehniski konkrētu jautājumu, ja gribi precīzu atbildi. Bet, ja tā vispārīgi par audio, tad kā vienu ļoti būtisku var minēt Joseph Fourier. Bez viņa un atvasināto teoriju izpratnes audio jomā nav ko darīt. To praksē lieliski demonstrē JJP.

 

kārtējā atsauce uz vikipediju! Tas ka internetā proti uz ātro virspusēju infu samaklēt, to mēs jau tāpat zinām!

    No tavas puses nav bijis neviena pierādījuma, ka tu esi kaut ko labāku par S90 vai logitech klausījies. Bet spriedelē te kā audio vietējais audio guru! 

Plate viņam nav izstrādāta - gada laikā viss tikai fantāzijās uzburts! Plātīzers!

 

 

 

Čakars daudz mazāks kā ar počiem, skanēs arī labāk, nedils, precīzāks, lētāks, un varēsi likt rotary vai/un pogas pēc izvēles.

 

"skanēs labāk"! var būt...vai tu esi klausījies, salīdzinājis- lūdzu faktiņus studijā! 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • osscar

    27

  • JJP

    15

  • Inspektors Caps

    40

  • JDat

    24

 

 

bet visi atdzīvojās

 

 

... kā jau vienmēr, kad nākas aizstāvēt savu (tātad - vispārāko) lampu pastūzi, kura labo slavu cenšas aptraipīt foruma troļļi.

Link to comment
Share on other sites

es tak neko neaizstāvu :D runa bija par počiem, kā izskatās - sākumu nelasīji...


un vajag visu uztvert mierīgāk, man piem. interesanti palasīt dažādus viedokļus, pat ja  kāds ir trollis.

Link to comment
Share on other sites

Caps, es tev uzdevu konkrētu jautājumu par tavu apgalvojumu

 

 

JJP stiliņš - bāzējamies nevis uz fiziku un reāli pieejamām detaļām, bet uz kaut kādu mistisko guru piemēriem.

 

 

 

Nu tad varbūt vienreiz proties atbildēt par saviem vārdiem - uz kādu mistisko guru vārdiem bāzējamies?

 

 

Izliecies par stulbu jeb deguna forma spiež atbildēt uz jautājumu ar pretjautājumu?

Link to comment
Share on other sites

mani secinājumi  par šo visu ir i:

 

1. elektroniska skaļuma regulēšana ir sarežģītāka, bet preformē labāk ja ir pareiza plate, shēma etc.

2. laba mehāniskā regulācija ir vienkārša kā lāpsta  bet nav lēta.

3. Ražotajos dārgā gala aparātos pamatā ir mehānika.

4. ne vienmēr dārgajos verķos ir adekvāti risinājumi.

 

tālāk domājat paši kas kuram svarīgāks.

Link to comment
Share on other sites

Inspektors Caps

 

 

ķeršos pie D klases ar impulsnieka + digi vadība

Aha, un pēc tam pateiksi, ka "tas viss slikti skan". PGA izmantošanai nav nekā kopīga ar D klasi.

 

 

 

kārtējā atsauce uz vikipediju!

Naturāls idiots!!! Tu esi tāds tehniskais analfabēts, ka par Furjē neesi pat dzirdējis? :D Ir taču 101 grāmata par tām teorijām - ņem kuru gribi un lasi tur to pašu! Lūk:
http://www.amazon.com/Who-Is-Fourier-Mathematical-Adventure/dp/0964350408/

http://www.amazon.com/Fourier-Analysis-Introduction-Princeton-Lectures/dp/069111384X/

http://www.amazon.com/Students-Guide-Fourier-Transforms-Applications/dp/0521176832/

Kad būsi izlasījis, tad varbūt sāksi ko sajēgt no audio signāliem. Pēc tam vari ķerties pie praktiskas elektronikas apguves:

http://www.amazon.com/Small-Signal-Audio-Design-Douglas/dp/0240521773/

http://www.amazon.com/Audio-Power-Amplifier-Design-Handbook/dp/0240521625/

Šīs ir ļoti labas grāmatas par audio elektroniku. Pēc to izlasīšanas jau varēsi sākt piedalīties diskusijās par audio tehniku un neizskatīties pēc klauna kā tagad! :)

 

 

 

No tavas puses nav bijis neviena pierādījuma, ka tu esi kaut ko labāku par S90 vai logitech klausījies.

Protams - studiju ausis, monitori utt. jau neskaitās. A vot audiofīlu kaut kādu pseidokruto drazu esmu klausījies maz, tas gan. Ik pa brīdim paklausos AKG K240 MKII, ko nopirku tepat no foruma biedra. Un? Kā tas tagad atceļ fiziku?

 

 

 

viss tikai fantāzijās uzburts! Plātīzers!

Tu laikam sajauci un uzrakstīji par sevi, jo no Tevis vispār nevienu pamatojumu nekam neesam dzirdējuši, tikai to seno cita nejēgas "А король-то голый" pļutku, kas demonstrēja to ka audiofīli fiziku izprast vienkārši nespēj - par maz kroku pelēkajā vielā.

 

 

 

da nav viņam jāizliekas!

Jā, to Tu māki - kā puišelis sīkpirdis bļaustīties. Tā arī gadiem neko saturīgu neesi pateicis.

 

 

 

Caps, es tev uzdevu konkrētu jautājumu par tavu apgalvojumu

Es postā #49 arī konkrēti atbildēju. Lasīji?

Link to comment
Share on other sites

 

 

1. elektroniska skaļuma regulēšana ir sarežģītāka, bet preformē labāk ja ir pareiza plate, shēma etc.

 

Tu domā ja regulēšanai izmanto pusvadītāju? Nāni. Tas nav košers. Košers ir ar pocīti. Ja negribās resno stāstiu no dīvāna celts, tad izmanto tālvadības pulti. Skaļumiņs regulējas ar motoriņu pie poča. Tas ir košers. Tikai. Tagad mums mājās ir 7.1 sistēma (piemēram). Kāds mums kšera pocis izksatīsies? 8 gaņģi uz vienas ass. Da vēl i precīziems jābūt. Cik tas maksās pats saproti. Tā vietā iepisam VCA mikreni un pocīti. Jopta, kur lēti, bet ne košerīgi. Uz ko vairāk var nopelnīt? Uz 1 000 000 lētučiem vai uz 1 000 košeraparātiem? Viss bizness, kvalitāte un matemātika.

 

nnoname. Tu pieminēji brendus. Tas ir tāpat kā: neskati opeli pēc zigspēkiem, bet gan pēc virsbūves rūsējuma. Kaut kā tā. Pietiek visādu umņiku uki uztaisa lohatornus un pārdot kā hifirastiskumu. Nav jau teikts ka visi tā dara, bet nu. Tieši saprašana elektronikā arī atsijā miltus no pelavām nevis kaut kāds buzzword. Atveru kaut kādu audio/elektronikas žurnālu. Kas tur? Vai nu 3 detaļu savērts štruntiņs. Vai nenormālā teorija bīdās, vai arī smadzeņu skalošana review izskatā. Tad vēl visādi banneri kur reizēm šis tas jau velk uz ezotērikas robežas. Gribi es tev pastāstīšu iz dzīves kā top review. Esmu klātienē aizkadrā piedalījies.

 

JJP, tu jau kabeļu kapronu saostījies. Tavi tupie argumenti vispār ir ne pa tēmu. Kas, bļad, tev par daļu ko capainais dara mājās. Da kaut fapo savā garāžā. Produks no tā nesanāks. Netaisīs biznesu. A vot sava prieka un krāna pagarināšanas nolūkos iekabināt dažam labam dārgajam lohotronam ir patīkami. Es runāju principā nevis konrēti.

Link to comment
Share on other sites

Inspektors Caps

 

 

Tā vietā iepisam VCA mikreni

Ironiskākais tajā visā vēl ir tas, ka PGA2320 un līdzīgie nav VCA, bet integrēts pretestību selektors - tas pats, kas diskrētais, tikai ar precīzākām pretestībām un bez kontaktiem, kam nojāties. :)

Link to comment
Share on other sites

 

 

Es postā #49 arī konkrēti atbildēju. Lasīji?

 

Kā tev ar loģisko domāšanu??? Tu man pārmet kaut kādu mistisko guru pieminēšanu un kā atbildi kuri tie būtu pasniedz savu Furjē?

 

Gribi es tev pastāstīšu iz dzīves kā top review. Esmu klātienē aizkadrā piedalījies.

 

 

pastāsti, degu nepacietībā

Link to comment
Share on other sites

Ok. TIko apskatīju to mikreni. Jā jamā ir garšigāka par VCA. Tomēr. T"adi rūdīti hifilītiķi kā JJP uzreiz pamanīs ka 3. vijole griež ausīt klausoties 80. gadu popsu. Nav košers kad skaņa iet caur pusvadītāju. Krievu militārie poči no R-7 raķetes žirskopiem ir someo ono. Pie tam bez sildīšanas.

 

Vispār būtu interesanti ja uztaisītu blind testu: mehāniskais pocis VS pretestību matrica. Interesanti cik daudzi klausoņi atšķirs un pateiks pareizi.

Link to comment
Share on other sites

Inspektors Caps
Tu man pārmet kaut kādu mistisko guru pieminēšanu un kā atbildi kuri tie būtu pasniedz savu Furjē?

:D :D :D Njā... Mācība man - nav ko cūkām apelsīnus bārstīt! Redzi, viņa teoriju ir apstiprinājuši izglītoti cilvēki, nevis audiofīli analfabēti. Tai ir jau ap 200 gadu un nevienam vēl nav izdevies to sagāzt. Bet audiofīliem, JJP un citiem no aitu bara diemžēl nav izdevies pat saprast. :(

Labots - Inspektors Caps
Link to comment
Share on other sites

es domāju, ka te jau problēma uztverē. tas tak pats kas riktīgam draiveriem iedod grozīt ātrumkārbas kloķa  vietā to pulķi džostiku. Nedomāju, ka te atšķirība tik daudz skanējumā...

 

par mājas kinozālēm tak tāpat viss  skaidrs, pocis ir pēdējais kas tur būs labs ( un 7 gang ir utopija) - tur tak viss ir nogriezts par 90% nekā tam vajadzētu būt lai saspiestu tur tos 7 kanālus.

Link to comment
Share on other sites

Nnoname. uztaisam labu produktu, bet par to neviens neko nezin. Kaut kur jāreklamējas. Jāreklamējas pie potenciālo pircēju auditorijas. A ko tādi hifilītiķi lasa? Attiecīgus žurnālus. Domā ka tie žurnāli baigi pelna un īpašnieki brauc kalilliakos? Nu varbūt, bet tomēr. Satiecies ar žurnālistu, kurš tev uzrakstīs rakstiņu. iepiķo jamam noteiktas naudiņas. Šis uzģenerē kaut ko. Kopā pieslīpē nianses un gatavs. Nerakstītā ētika: ja produkts labs, tad uzrakstam labu, cenšoties nesalīdzinat ar konkurējošiem produktiem. Nerakstītā marketinga ētika arī tur darbojas zināmā mērā. Ja produkts šudīgs, tad izspiežam visu labo, ko var pateikt, noklusējos par slikto. Pat ja būtiski trūkumi. Galu galā tā slitā produkta autors tev ir samaksājis. Vārdu sakot maksimāls politkeroektus. Tāds pat nevalda PC dzelžu reviewos. Tur čali mauc skarbāk. Tieši tā arī notiek makaronu karināšana čaliem, kuri neko nesaprot, bet atciņas mirdz un ir gatavi attaisīt maciņus. Sildītajos kabeļos tieši tas pats, tikai makaronu kareklis logaritmiski lielāks.


Osscar! Par to košerpoci saprati... ;) Ir noteikta līmeņa aparatūra uz kuras var dzidēt atšķirību star pošerpoci un PGA mikreni. Uz sliktas aparatūras to nedzirdēs. Tas ir tāpat kā ar sildītajiem vadiem. Uz sliktas aparatūras nedzidēs atšķirību.

Link to comment
Share on other sites

JDat, gribētos uzzināt kaut ko konkrētāku, nu tur kaut vai produkta nosaukumu un publikācijas vietu, ja reiz esi aizkadrā piedalījies

Link to comment
Share on other sites

@@nnoname, tas nebija HiEnd lauciņa. Šādos gadījumos man nāk prātā 3 maģiskie burtiņi: NDA. Es ar tādiem sakaros, tiklīdz kāds datorists kaut ko prasa, bet nevar paskaidrot ko tad īsti grib. Parasti man atbild: NDA. Diemžēl nevaru atbildēt konrēti par kuru lietiņu ir runa. Vari saukt to par pliku diršanu vai tml, bet tik un tā, tas ir NSA klases (prasīt Snoudenam) noslēpums. :D

Labots - JDat
Link to comment
Share on other sites

Tātad paliekam pie plikas diršanas. Jeb tu domāji globālo komercmēdiju pērkamību, kas pc dzelžu gadījumā ir klaji acīmredzama? I think not

Link to comment
Share on other sites

Inspektors Caps
pasniedz savu Furjē

Es tā aizdomājos... Vai mūsdienu vidējais antiņš vispār aptver to, ka puse modernās tehnikas un jauno iespēju balstās uz Furjē teorijām? MP3, JPEG, MPEG, Wi-Fi, DSL, DVB un simtiem citu lietu. Nerunājot jau par spektra analīzi kā tādu un pat analogajām shēmām, kas arī balstās uz tiem pašiem principiem...

 

Par Teslu, Einšteinu un Ņūtonu bauriem arī pirmā dzirdēšana?

Labots - Inspektors Caps
Link to comment
Share on other sites

Protams. Jāpaliek pie plikas diršanas. Principā komercpērkamība arī tajos Hifilītiķu reviewos. Arī Cardas kabeļu gadījumā. Gribi par Cardas kabeļiem stāstiņu no mana paziņas (anonymosa). Tobiš kā JJP mētāja pirkstus ka Cardas kabeļus izmanto pat NASA un tā nav diršana, bet patiesība.

 

PC dzelžu gadījumā es arī to redzu, bet manā bazarā ir zināms kļūdas procents (paliels), jo ren neesmu kārtīgi lasījis. Es arī neapgalvoju ka viss ir melns vai balts. Es, kā vienmēr, poltikorekti atbildu ka starp melno un balto ur bezgalīgi daudz pelēkā gradāciju. Mans laiks un enerģija tiek izmatots citās lietās, kuras mani vairāk interesē, tāpēc ar review lasīšanā esmu atpalicis no dzīves.

Link to comment
Share on other sites

kādi tur review - imho datoros tā pat kā audio - paskaties kas lācītim vēderā un  +- viedoklis jau ir.


cita lieta, ka tas kas iekšā - bieži vien tiek slēpts vai maskēts.

Link to comment
Share on other sites

@@osscar, datora mikrenē neielīdīsi iekšā.  Viss magic kristālā. Ne tā? Tad klāt nāk teiciens. There ar tree kind of lies: Lies; Damn Lies and Benchmarks. Reizēm videokaršu "hifilītiķi" apspriež kartes un brendus tāpat kā kabeļu klausītāji. Ko lai saka?

Link to comment
Share on other sites

nē nu jāskatās kopējais izpildījums - da tur varbūt uberā mikrene, bet ja apkārt nekā sakarīga - tad nav vērts pat izskatīt. Nu tak paskaties čaina un normālu pC barokli - ir tak atšķirība ?


Gribot negribot atkal jācitē mūsu žurnaļuga - R.wolf - par daciem jams tak teica, ka ne čips galvenais bet - obves - apkarinājums + barošana etc....čips jau neko nemksā vairumā.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Tas ir tāpat kā ar sildītajiem vadiem. Uz sliktas aparatūras nedzidēs atšķirību.

Beidzot vienam pieleca!

 

 

 

Es tā aizdomājos... Vai mūsdienu vidējais antiņš vispār aptver to, ka puse modernās tehnikas un jauno iespēju balstās uz Furjē teorijām? MP3, JPEG, MPEG, Wi-Fi, DSL, DVB un simtiem citu lietu. Nerunājot jau par spektra analīzi kā tādu un pat analogajām shēmām, kas arī balstās uz tiem pašiem principiem...   Par Teslu, Einšteinu un Ņūtonu bauriem arī pirmā dzirdēšana?

 

un kāds tam skars ar manu jautājumu par tavu high end audio klausīšanās pieredzi?

   Nu, pieņemsim, ka esi izglītots, gudrs, smuks utt, bet nespried par lietām no kurām ne_uja nesaproti.

 

Dzīvo savu mērījumu pasaulē, bet nepūt te vaigus kā pēdējā instance! Esmu klausījies vietējo forumiešu izstrādājumus, un pa tiešām tie nebija slikti un liekami blakus daudz dārgākiem, labi marketētiem (bet tas nenozīmē sliktiem) produktiem. Visu cieņu šiem forumiešiem! Starp citu, viņi pieiet šai lietai ar atvērtu prātu! Tu tik to vien dari, kā lauzies atvērtās durvīs.

Es citā tēmā aicināju paklausīties Sonus Faber Amati. Tu atsaucies? Skaidrs, ka nē, jo tevi šī lieta NEINTERESĒ, tev pietiek ar vidusmēra austiņām , pieslēgtām pie datora izejas. Un pār kādu audifīliju ar tevi var runāt???

Link to comment
Share on other sites

Ir ir atšķirība. Tomēr tā review lasītāju (Tubus, tas par tevi) diršana, kas tam ir apakšā. Tas ir tāpat kā divi hifilītiķi runā par pastiprinātājiem un nesaprot kas lācītim vēderā. Tieši tas pats par PC PSU. Kāpēc tas ir tā un šitas ir šitā. Ko tā lielā spole tur dara. Kāpēc tik liela. Varbūt vajadzēja vēl lielāku, spīzdīgāku. Vārdu sakot: eleketronika ir precīza zinātne, kura nebalstās uz sajūtām, izņemot kad fāze sit pa nagiem. :D


 

 

Beidzot vienam pieleca!

 

Ka tik ne tā. Tā bija ironija, kura tev nepieleca, bet saprati burtiski. Stulbi ka tev tik maz rievu paurī un nevari izlobīt kontekstu. Tā vietā visu saproti burtiski. 


Gribat vēl vienu stāstu (cardas laikam neinteresē) par hifilītiķu zeltu iz dzīves> Tas par konektorien, nevis par vadiem, bet tomēr...

Labots - JDat
Link to comment
Share on other sites

nu nez kas tev tur par konektoriem - klāj vaļā :

 

pats gan neesmu ar baigo muzikālo dzirdi, tāpēc kā jau minēju - es nedzirdu baigās atšķirības starp vadiem, kondensatoriem etc. Bet zinu pietiekoši daudz gudrus, izglītotus cilvēkus kuri dzird. Man nav pamata viņiem baigi neticēt - tik pat labi daudz sievietes tic visādām barības piedevām, losjoniem, kremiem etc....vai autovadītāji magnētiem, degvielas piedevām , riepām, filtriem etc.

Man gan pašam patīk smuki konektori, kaut nenoliegšu, ka tas viss saistīts ar iespējām - kad biju students ar klausījos maxima vadus...


kaut tādā aklajā testā mani krievu sudrabotie RCA vadi tika labi novērtēti :king2:


laikam katram mums tā fiška ir savādāk izkārtota :D

Link to comment
Share on other sites

NeticuNevienam

Liecies mierā JDat, ja cilvēks 3 lappušu garumā runā tuftu, lādējas (tur visu saprot ar ko strīdās un par ko) un tad pēkšņi sarkastiskus tekstus nesaprot, tad tur ir beigta balle, skaidrs, ka sapinies savā meistarībā!

 

Tas ne par tēmu...

 

A, ja par tēmu, tad es domāju, ka tofikstarteris sen ir sapratis (ja vispār ir izlasījis) ka viņam nav pastiprinātājs (tb jaudas stūzis) un nekāda disene tur nesanāks!

Labots - NeticuNevienam
Link to comment
Share on other sites

Vieniem vajag zelta konektorus. Košers. Citi saka buļļa kaka un aitu cirpšana.

 

Es dzirdu atšķirību starp parastajiem uz zleta. Tātad tā. Mājas kaut kāda noname, bet +/- lietojama lēta PC kārba (case). Izmantoju lētas (<20 Ls) austiņas un iebūvēto skaņas karti. Fūūū! Tas naf košers, vai ne? Bet. Kādu gadu viss bija OK. Un tad nesen sākās. Pa laikam pazūd skaņa vienā vai otrā ausī. Pakustinu un viss darbojas. Skaidrs ka nav kontakts. Vadi un ligzdas nav lauzti. Parausti pāris reizes iekšā un ārā un voila! Darbojas atkal. Sāk mani pārnēmt nelāga aizdoma ka tie konservu bundžu konektori ar čigānu sidrabu paliek slikti. Sameklējam Biezo minijack (minijack nak konektors, bet sūds, © Didzis un +1 viņam) pa veseliem Ls 3.5. Jopta. Kosmoss. Ligzda uz priekšējā paneļa arī apzeltīta. Ls 4. Bļin! Nekas darbojas pagaidām. Redzēs kā būs pēc gada.

 

Kur atšķirība skanējumā? Da elementāri. Vecie konektori sāka pisties un vajadzēja čakarēt lai kotakts atgriežas. A Zelts pagaidām sabili skan. :D Elementāri un (es ceru) ar humoru.

 

Priekā!

Link to comment
Share on other sites

ja lētajiem vēl mēdz veidoties vara oksīds - tipa n/p pāreja - var AM detektēt :D  konektorus vajag tīrus , labus un ar taukainiem pirkstiem negrābstīt + 1x gadā izkustināt. tur ir sava fiška.

Link to comment
Share on other sites

Inspektors Caps

 

 

Nu, pieņemsim, ka esi izglītots, gudrs, smuks utt, bet nespried par lietām no kurām ne_uja nesaproti.

Paklau diletant. Īsta izglītība un zināšanas ir sajēgas atslēga. Ja Tu esi mācījies ekonomistos par mākoņu stumdītāju bez nekāda pamatojuma vai vispār neko neesi mācījies - tātad TU nehuja nesajēdz! Es esmu fizmats, kurš vēl arī jau no bērna kājas līdz šai dienai ir pievērsies elektronikas un audio jomai.

 

 

 

kura govs būtu māvusi par vidusmēra AKG !

KODA sūdu tirgotājs protams... :D

 

 

 

Es citā tēmā aicināju paklausīties Sonus Faber Amati. Tu atsaucies? Skaidrs, ka nē, jo tevi šī lieta NEINTERESĒ

Jā, mani šobrīd neinteresē akustiku iegāde. Tam pievērsīšos vēlāk pēc citām dzīves prioritātēm, kā piemēram kvalitatīvu logu ielikšana un remonts vispār. Pagaidām pietiks ar tām austiņām, kādas Euronics utt. gan neesmu redzējis - tā kā diez vai būs vidusmēra.

 

 

 

un kāds tam skars ar manu jautājumu par tavu high end audio klausīšanās pieredzi?

Kāds šķību murgu klausīšanās pieredzei ir sakars ar fiziku un patiešām kvalitatīvu audio? Nekāds, jo ausis+smadzenes NAV objektīvs salīdzināšanas instruments! Bet tiem, kam vienīgo rievu smadzenēs ir radījis matemātikas skolotājas lineāls, tas nepieleks...

Link to comment
Share on other sites

zelts, sudrabs vai rodijs kaut platīns - ka tik ir tas materiāls uzklāts kaut cik pieņemamā biezumā nevis tik nosaukums, kurš nodilst :D apskaties konektorus ik pa laikam - elfas RCA turas spīdīgs - kamēr latgalītes ala zelts jau iesūb..

Link to comment
Share on other sites

 

 

Bet tiem, kam vienīgo rievu smadzenēs ir radījis matemātikas skolotājas lineāls, tas nepieleks...

 

Vot tas ir cieti un ar metāla linejolu. :D

 

@@osscar, jā, tieši tā. Man kaut kā farnell tuvāks. Ligzda un štepselis. HiEnd bļa... Tagad varu iet pie JJP un klausīties vadus.

Link to comment
Share on other sites

Tas Neutrik ir sasodīti labākais lodējamais 1/8 štekeris, ko var nopirkt. Žēl, ka viņiem nav taisnā 1/8.

Link to comment
Share on other sites

Veči, vai nu ir iestājusies masveida poha, vai tas lietus aiz loga spiež uz smadzenēm, vai arī man mēness kalendārs ir līks un īstenībā ir pilnmēness, zoroastrisms un makatanau vienlaikus?

 

91 posts ar pļutku tēmā "kā pieslēgt tuNbas preampam" :D

 

OMG OMG OMG

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Inspektors Caps

 

 

minijack nak konektors, bet sūds, © Didzis un +1 viņam

Šim gan jāpiekrīt. Vismaz stacionārai aparatūrai, kur izmērs nav primārais, toč bezjēdzīgs hlams.

 

Bet nu, veči, kāds vēl Neutrik? Šis parastais ķīniešu uzkausējums par uzpūsto cenu noteikti skan labāk! Palasiet taču paši "pierādījumus":

Cieti vadi likvidē daļu mijiedarbības traucējumus.Stingrais mikroporu augsta blīvuma PE putu izolators nodrošina stabilu impedanci, minimālu atstarojumu un stāvviļņu radīto džiteru
Link to comment
Share on other sites

@@Tornis, vecīt! Tu nesaproti. Sen nav bijusi pļutka audiorastijā. Kak prorvalo, tak ir pošlo splošnim potokom. JJP ir katalizators. Tiklīdz jamais parādās, tā man uzreiz ir interesa par audio. :D 


 

 

  • Apzeltītie spraudņi RCA vai XLR būs profesionāli pielodēti ar speciālu AudioQuest lodalvu 

 

 Lodēts bezskābekļa vidē, ibio! Un tad vēl apvainojas ka viņam aizrāda par makaronu karināšanu.

Link to comment
Share on other sites

Vispār, ja salīdzinoši ontopic - kādi trūkumi tad īsti ir švakam pocim? Ok, nav precīza trekinga "klusajā" galā, sūdīgs "fīls", ar laiku čarkst... Bet kas ietekmē skaņu? Rezistora troksnis? Kaut kādi papildus elektriskie parametri?

 

Kaut kur bija rakstīts, ka visi poči ir draņķi, jo kontakta punktā starp rezistīvo materiālu un slīdošo elektrodu (?) rodoties diodes efekts. Tiesa, to teica džeks, kas uzstāja par fotoelektriskajiem skaļuma regulatoriem.

 

P.S. Minidžeki un arī 1/4 nav labākais konektors. Ja varētu, tad pārietu uz XLR/Mini-XLR.

Labots - RudeWolf
Link to comment
Share on other sites

Pamatā jau izmērs. Un tas pāris austiņām ir kļuvis par standartu savienojumam austiņu galā. Dabā gan viņu esmu tikai pāris reizes redzējis un tehnikas pusē neko īsti labaku par parasto XLR nezinu. Vismaz neīsinās kā TRS.

Link to comment
Share on other sites

MiniXLR pamatā ir radiomikrofoniem. Muzikanti ir nezvēri. Sarauj visu. Arī MiniXLR. Tieši tas ir tas, kāpēc prasās ko niknāku. Jā, jack īsinās, bet tā nav problēma.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share


×
×
  • Izveidot jaunu...