Jump to content

Kur mācīties pēc devītās klases?


suteners
 Share

Recommended Posts

Pašlaik sāku mācīties devītajā klasē, it kā viss gads vēl priekšā, tomēr, laiks skrien ātri un jāsāk domāt, ko darīt pēc pamatskolas beigšanas. No vienas puses gribu palikt savā pilsētā, pašreizējā vidusskolā, no otras puses, braukt uz Rīgu un mācīties profesionālajā vidusskolā.  Konkrēti, tādā jomā kā „Datorsistēmu tehniķis”. Tas, ka interesē šī joma, ir pilnīgi skaidrs, un pilnīgi skaidrs ir arī tas, ka gribu strādāt profesijā, kas saistīta ar datortehniku. Pašmācības ceļā esmu apguvis pamatzināšanas, ir izveidojies savs klientu loks, kam palīdzu dažādos ar datortehniku saistītos jautājumos – instalēju (normāli, nevis next-next-finish), komplektēju, laboju, tīru, u.t.t. Sekoju līdzi IT jaunumiem, vienkārši sakot, man šī joma tiešām interesē. Mācos viduvēji, neesmu ne no īpaši gudrajiem, ne no knapi sekmīgajiem – vienu vārdu sakot, kā lielākā daļa cilvēku, ap 6 - 7. Ko jūs man ieteiktu izvēlēties – palikt parastajā vidusskolā un pēc tam riskēt ar netikšanu augstskolas budžetā, vai arī iet uz profesionālo vidusskolu?

Link to comment
Share on other sites

Es pamatenē vidējo virs 5 turēju. Videnē pacēlu līdz 6 un augstskolā ap 9. Tā kā skaties - galvenais saproti, ko pats gribi.

Link to comment
Share on other sites

Nopelnīt, Šņukur, varēsi vienmēr, jo datoru skaits palielinās apgriezti proporcionāli jūzeru idiotismam. :)

 

Autor - es dotos uz vidusskolu - skrūvēt kastes varēsi arī gadījumā, ja netiec budžetā.

Labots - Nain
Link to comment
Share on other sites

Pabeidz vidusskolu un tad ko jautaa.

  Deviitaas klases pabeigshana nekas nav. Pamatskolu pabeidzi, tad ari pabeidz vidusskolu. Kad pabeigsi 12 klasi, tad ar aprunaasimies. 

 

 Pateikshu kaa ir, Visi padsmitnieki iedmoaajas sevi par zvaigzneem. Pabeidzu 9 klasi, esmu gudrs. Pabeigsi vidusskolu, tad arii ar tevi runaashu, Tiinji nedapistie,. 

Teema sleegta.

 Buushu riebiigs liidz matu galiem, bet ja juus pokemoni nejeedzat pashi savu naakoti izveeleeties, tad ejat mezhaa malku cirst, taadus, kaa jus, kas nezin ko veelas, mezhaa panjems ar atveertaam rokaam.

 

 P.S. Vis, kurus pamaniishu par sho teeemu, atrausies peec pilnas programmas kaa autors. Posteeshanas liegums uz muuzhu.  Ja kaadam kas nepatiik, suutat PM., ja zinat, ko tas noziimee.

Labots - Grisha
Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...