Jump to content

DVD magnetolas power kabelis vajadzīgs


Tofons
 Share

Recommended Posts

Sveiki! Lūdzu palīdzību no tiem, kas vairāk orientējas auto audio lietās. Ir tāda lieta, ka taisos pārdot Eonon E838 dvd magnetolu, bet nav nekādu vadu pie rokas palikuši (aparāts tika pirkts kopā ar Golfu Anglijā, bet sanāca tā, ka aparāts palika te, bet vadi jau sen kā aizceļojuši tālēs zilās). Vajadzīgs tieši barošanas vads - diemžēl nevar šobrīd no darba ielikt bildes, bet ja ieraksta gūglē modeli, tad jau izleks augšā dažas bildes, kur viss uzskatāmi parādīts, kas un kā slēdzas aizmugurē. Vietējos veičos, iespējams, ir tikai tīri power vads pieejams, kas ļaus ieslēgt aparātu, bet, pētot paša Eonon aksesuāru attēlus, tas vads ir aprīkots ar papildu konektoriem/vadiem, kas acīmredzot  vajadzīgi konkrētām aparāta funkcijām. Varbūt kāds var ko līdzēt un pateikt, kur tādu vadu dabūt, vai pastāstīt, kam tie pārējie kontakti domāti un vai vispār vajadzīgi.

Danke par uzmanību!

Labots - Tofons
Link to comment
Share on other sites

Ghost_az

S&*^% būs! :)

Ņem aparātu padusē un ej uz Argusu. Tur ir stendiņš ar dažādiem vadiem. Meklē kādu, kas der. Un tad jau pēc bildēm pēti, vai sakrīt barošana, masa u.c. vadi (kaut vai pēc krāsām).

Vēl var mēģināt Latgalītē painteresēties.

Bet nedomā, ka kāds iedos tieši "Barošanas vadu priekš Eonon E838". Tikai un vienīgi meklē kaut ko līdzīgu.

Link to comment
Share on other sites

biju jau Argusā. Viņi savā bāzē tipa neatrada tādu (stendos arī nemanīju). Vel jau bija veikals Semicom vai kāviņu tur sauc, viņu mājaslapā it kā rēgojas tādi parasti vadi (vaidzēs piekāpt). Diemžēl ebayā arī neredzu, ka kāds pārdotu tieši šim modelim domātu kabeli.

Link to comment
Share on other sites

Kāpēc man šķiet, ka pioniera vadam tur vajadzētu derēt.

http://www.aux.lv/lv/455-pioneer

 

Tas, ka tur kaut kādi drošinātāji uz tiem vadiem, neskaties. Max, kas tur var nesakrist, ir pastāvīgā barošana ar aizdedzes plusu, ko ir elementāri samainīt.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...