Jump to content

kurām skaņas kartēm ir divi Line-Out?


klf
 Share

Recommended Posts

Ideja tāda, ka gribas sajūgt pie viena PC divas audio sistēmas - uz galda ir parastās 2.0 ar subvūferi tumbiņas un otrā istabas galā mājas kinozāle. Gribas lai pa viņiem skan viens un tas pats, lai nav jāčakarējas nekur nekādos settingos, uz kurieni sūtīt signālu. Datorā iebūvētā skaņas karte ir arhaiskā SupremeFX (Asus Striker Extreme mb), kurai pie WinVista beidzās draiveru apdeitošana un loģiski, ka manuāļos izlielītā Jack-assignation nestrādā. Kinozālei ir tikai RCA-in (tulpītes, banāni, kāviņustursauc...)

 

 

 

Kādi varētu būt risinājumi (bez maximas 3,5mm jack sadalītāja, pie kura pieslēdzot viss skan caur pakaļu)? Jauna skaņas karte? Kreisie draiveri? Jauna skaņaskarte + kreisie draiveri?

Link to comment
Share on other sites

Creative, piem. ir skanjas kartes ar divaam izejaam. Modeljus nav jeega saukt, jaskataas pasham, atkariibaa no budzeta.

Link to comment
Share on other sites

Arnolds Piepe
bez maximas 3,5mm jack sadalītāja, pie kura pieslēdzot viss skan caur pakaļu

 Tu to nopietni, vai tikai izliecies? Tur jābūt antiņam audiofilam, lai pirktu zelta sadalītājus vai skaņaskartes ar divām izejām, vai vēl ko parasta sadalītāja vietā. Tak liec jebkuru sadalītāju par 60 kapiekām, un nerullē gurķi. Es tev garantēju, ka nekad mūžā nesadzirdēsi atšķirību ar vai bez tā splittera pa vidu - ja tu apgalvo pretējo, esmu gatavs derēt par jebkuru naudas summu, ka uz savas mājas tehikas (it sevišķi tās skaņaskartes, 2.1 tumbām, un kinozāles kurai pat nav optiskā inputa) spliteri nedzirdēsi kaut izkalsdams klausāmies.

 

Cilvēki mīļie, kur pasaule griežas?...

Labots - Arnolds Piepe
Link to comment
Share on other sites

Kļūdies, cilvēk mīļo. Nezinu kas par detlizētām ieejas specifikācijām manām iekārtām, bet, tīri praktiski pieslēdzot caur splitteri, pie nosacījuma, ka vienlaicīgi ir ieslēgta tikai viena ierīce, uz ausi pietiekami jūtami zūd zemās frekvences.

Link to comment
Share on other sites

kellerman

Zūd gan, zemās zūd, nezinu, kas notiek, ja pēc tam tādu izeju laiž caur pastiprinātāju, varbūt tik traki nedzird.

Link to comment
Share on other sites

 

 

@klf, Tev tur tie konndennzzzāāātōōōri par maziem.

 

Tavs domas pasniegšanas stils ir nesaprotams.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Arnolds Piepe

Klf - ja tev mājās ir tik draņķīga pravodka, vai tik zemas kvalitātes aparāti, kas interferē savā starpā, tad pērc aktīvo spliteri vai pārvācies uz citu mājokli. Nopietni.

Link to comment
Share on other sites

Arnold, nezinu kā Tev, bet uz manas planētas vienkāršāk ielikt atbilstošu skaņas karti, lai nav jāčakarējas ne ar kādiem liekiem splitteriem (rozešu aizņemšana, on/off lietošana... lalala.), jauniem mājas pārvaldniekiem,...

 

viss, paldies, zinu kurā virzienā meklēt.

Link to comment
Share on other sites

Tu esi smieklīgs. man prieks, ka Tev liekas nedārgi. es šāda pirkuma vietā esmu izvēlējies vasaru pavadīt pa pusei bezalgas atvaļinājumā :)

 

bēt nu skaidrs. creative virziens, kur meklēt.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...