Jump to content

printeru drukas apjoma uzskaite


andriigais
 Share

Recommended Posts

Laba diena!

 

Cīnoties ar drukāšanu un skraidot pakaļ kārtridžiem un tos uzpildot sāk rasties vēlme redzēt kaut kāda veida uzskaiti drukātajam apjomam.

Vai ir pieejams kaut kur apskatīties printera izdrukāto apjomu, reset pa nullēm pēc kārtridža maiņas u.tml. opcijas? Vai tam ir kāds softs vai to var turpat settingos sameklēt? Zinu, ka vienreiz meistars atnāca, paskatījās uz ploteri un noteica - šitādam drukāšanas apjomam tas īsti nav domāts, jums galvas ir jau pa 400% pāri ražotāja limitam. Nav ko brīnīties, ka strīpas velk un nelīdzeni drukā.

Es jau nez, varbūt tas tāpat kā auto servisos - jums šitas jāmaina, šitas beigts un tas pie reizes jāmaina... lai gan savējais saka - paņem vienu nieku samaini un brauc tālāk.

 

Pie reizes vēl sīks jautājums -

ja A3 tintes printeris uz Fast settingiem sāk drukāt galīgi blāvu melno krāsu, bet pārējās ir ok, tas nozīmē, ka melnai galvai ir žopa (gan ar pilnu pildītu, gan ar galīgi jaunu oriģinālu kārtridžu)? Jāmaina? Jo sākumā drukājās pieņemami arī uz Fast. Tagad tikai un vienīgi lēnais palicis - Normal.

Link to comment
Share on other sites

bez modeļa, bezjēdzīgs jautājums.

 

bet no pieredzes, kad kādreiz krāmējos, vismaz HP jau ir gatavs softs, kas prot nolasīt infu.

 

man visi pirnteri bija tīklā, līdz ar to no sava datora visu varēju redzēt (ja nemaldos varēja redzēt arī cik kurš dators ir darījies).

Link to comment
Share on other sites

uzskaite ir cīņa ar sekām. un palīdz tikai ierobežotos gadījumos. ja ofisā tāda kārtība, ka visi grib visu redzēt uz papīra, nevis elektroniski, tad ej pie priekšnieka un stāsti par izmaksām.

Link to comment
Share on other sites

ar stāstīšanu parasti nepalīdz. cilvēki sāk domāt tikai tad, ja nostāda fakta priekšā, ka tiek uzskaitīts un var būt sekas...

Labots - gathis
Link to comment
Share on other sites

nnoname

hp lj1018 skaitītāju var apskatīties printera properties uzklikšķinot uz zilā hp logo

hp dj9800 skaitītāju var izdrukāt ieslēgtam printerim turot nospiestu power pogu 4x nospiest cancel pogu

attiecībā uz blāvu melno pie fast - izdrukā galvas sprauslu testu

Link to comment
Share on other sites

it.kroplis

Ja ir liela Printeru Kopētāju saimniecība, tad visu vajag realizēt caur centrālu printserveri, uz kura ar vākt visu statistiku, un to kas tiek drukāts. Un tad sāk izrādīties ka tiek drukāti čupām visādi sūdi ar ko konkrētajai iestādei nav nekāda sakara. Un tad jau ar šo statistiku doties pie vadības.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

vispār diezgan bezjēdzīgs pasākums, der vienīgi lai nokontrolētu uzpildītāja godaprātu..... printera ražotāji pārsvarā uzrāda lpp skaitu pie 5% noklājuma, ja tiek drucināti dažādi dokumenti (texts boldā, kads sia logucis), tad šis izdruku skairts var krietni pamainīties uz vienu , vai otru pusi.....vienkāršais variants....uzpilda kasete, pie printera pienesa, kasti papīra, un.... skatamies, ka kasete tukša, cik papīrs palicis.... izdruku skaits arī mainās gadījumos, vai drukājam pa 1 lapai 1000lapas vai uzreiz to pašu skaitu... ja pa 12a kaseti, tad nu cik kurais tajā ieber ... ja no dozēm, tad dažādi ražotāji, fasē no 110-140gr. nu es parasti beru 15o, un neviens uz izdruku skaitu nesūdzas

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...