Jump to content

TV rakstīšana HDD


Viktorslat
 Share

Recommended Posts

Es labprāt gribētu atrast veidu, kā ierakstīt manis interesējošos raidījumus HDD, un vēlāk, pārtinot reklāmas uz ātro, tos mierīgi noskatīties. Esmu atradis dažādus aparātus, tajā skaitā Samsung STB-E7500, kurā liek iekšā Lattelecom karti, slēdz to tālāk pie TV ar HDMI, un attiecīgi EPG saliek rakstāmos kanālus – programmas. Ir arī BDF8500, kurš gan spēlē 3D BD, ir divi TV Tūneri, + DNLA atbalsts.

Problēma tāda, ka neesmu atradis iekārtu, kura:

+Spēlē 3D BD

+TV Tuneris (labāk 2, lai var 1 kanālu skatīt + citu ierakstīt)

+ Ir 2 HDMI izejas – jo man ir gan TV gan projektors, un visu laiku jāpārliek vads (tas tieši trūkst augstāk minētajam Samsungam – ir tikai 1 HDMi izeja)

+ Ideāli, ja ir iebūvēts Web browseris, tādā līmenī, lai var skatīties on-line filmas no neta, un labi ja būtu WiFi iebūvēts, lai pie šī neta pa tiešo pieslēgties.

Vēl, šāda rakstītāja – spēlētāja darbināšana no pults ir reti tizla padarīšana, it sevišķi, ja pieslēgts 1TB ar filmām un mūziku, tā šķirstīšana ar pulti – es labprāt to darītu teiksim ar planšeti, ar kādu piemērotu aplikāciju?

It kā visas manas vēlmes var atrisināt, bet visi risinājumi ir kaut kādi zaraini un neveikli – izņemot PC uzstādīšanu, ko es gan šajā gadījumā nevēlos.

Varbūt kādam ir bijušas līdzīgas vēlmes, kuras izdevies piepildīt, viss darbojas, apmierināts?

Paldies par ieteikumiem un padomiem.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Tieši minētās vēlmes arī PC + DTV karte atrisinās. Atliek vien atrast kompi, kas ir pietiekami kompakts un spēj pavilkt BD. Citi risinājumi nonāks līdz kosmiskām cenām un ierobežotu funkcionalitāti.

Link to comment
Share on other sites

Viktorslat

Paldies, tātad ja tas būtu PC, tad acīmredzot vajadzētu tādu, lai pavelk manas augšminētās vēlmes, bet neko lieku – es te domāju, ka laikam jau nevajag ūber jaudīgu proci, ne mega videokarti?  Vai te būtu īstā vieta jautāt, kādas būtu minimālās saprātīgās prasības CPU, RAM u.c. komponentēm? Man bija svarīgi tie 2 HDMI, tas laikam ir pamata nosacījums videokartei.
+ Kompakts, glīts korpuss, vēlams ļoti kluss (varbūt pat ar radiatoriem, bez ventilatora?)
+ BD Drive
+ DTV Karte
+ WiFi adapteris
Jā, ar to 3D arī laikam nav tik vienkārši, vai 3D atbalstošas videokartes vispār ir savietojamas ar 3D Epson projektoru? Rodas vēl vairāk jautājumu.
Vai DTV karte priekš PC atbalsta normālu EPG? Uzreiz rodas vajadzība pēc softa, ar kuru rakstīt TV iekš HDD un pēc tam ērti skatīties...
Arvienvārdsakot tas PC risinājums rada virkni jaunu grūtību.
Ja citādi nevar vai izmaksā virs 500,-Ls tad varbūt tiešām būvēt piemērotu PC?
Vai tiešām nav gatavu, ērtu un vienkāršu risinājumu?

 



Jā, lūk, pirmais jautājums ar ko saskāros - DTV karte, kurā var iebāzt Lattelecom virszemes TV viedkarti? Tas būtu pirmais jautājums šāda PC būvei. 

Link to comment
Share on other sites

Viktorslat

Paldies! Visu rūpīgi izlasīju. Skaidrs ir tas, ka normāla, sakarīga risinājuma nav. Vai nu jābūvē PC, kuram jāsprauž DTV Karte + atsevišķi karšu lasītājs, tas viss jāsajūdz kopā ar kaut kādiem softiem, EPG tur gļukos, ieraksts arī visticamāk gļukos, tas viss rūks, dūks, karsīs, ēdīs kWh, pēc paskata būs neglīts un ar vadiem no visām pusēm apkarināts. Un ja vēlos lai vēl rāda 3D BD, tad lētāk iznāks nopirkt manis minēto Samsung. Ja nu kāds kaut kur ierauga DVB-T karti datoram ar iebūvētu karšu lasītāju (NetUP ir kaut kas līdzīgs) un atiecīgi normāli kopā sajūgtu driaveru un softu paku, lai tas EPG un viss cits normāli darbojas, tad būtu interesanti tādu apskatīt. Pirkšu Samsung BD-E8900! Paldies vēlreiz.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...