Jump to content

Logitech pelītes


maiss
 Share

Recommended Posts

Labs šis siltais vakars.

 

Meklēju nedārgu pelīti. Formai obligāti būtu jābūt šadai http://www.elkor.lv/lat/elektronika/datori/datoru-piederumi/peles/logitech-m100-dark-optical.html

 Es jau gadus 5+ lietoju šadas pelītes. 

Jautājums sekojoš vai šada tipa pelītes nav sāktas ražot lāzernieces vai arīpagaidām vel ir tikai optiskās?

Lāzerniece cik dzirdēts ir precīzāka.

Vai varbūt jūs varat ko ieteikt?

Link to comment
Share on other sites

Arnolds Piepe

Logitech M90 - lāzers, un prastā forma.

http://www.semicom.lv/Datoru_aksesu%C4%81ri_UPS/Peles/Optical_Laser/Logitech_M90_Laser_Mouse_910_001794__388793_340.html

 

Bet ja tik tiešām nesaproti, kāds kaifs lietot ergonomisku peli, un gribi prasto simetrisko formu, labāk ņemt vismaz kautko no lētajām LS sērijas pelēm - piemēram LS1

http://www.707.lv/?id=84&pid=479642

Labots - Arnolds Piepe
Link to comment
Share on other sites

Nu jā man tās ergonomiskās nepatīk. To m90 varētu paķert. Vienīgi viņa izskatās tāda īsāka.

Tev neliekās ka tas LS1 izskatās pēc kotletes?

Labots - maiss
Link to comment
Share on other sites

kellerman

Būšu varbūt vecmodīgs, bet šitās ir vienas no vislabākajām pelēm! Tieši tāds modelis kā autoram un vēl bikiņ vecākas. Ar nevienu citu peli nemāku tā klikšķināt kā ar tām vecajām. Pērc ko gribi gandrīz vai. :D

Ja arī būtu uztaisīta tāda pati lāzerniece, tad būtu atšķirības bīdot (ja tas ir svarīgi)

Labots - kellerman
Link to comment
Share on other sites

Man tas pats. Traucē, ja rullītim ir sānu vai divlīmeņu klikšķis. Tad viņš priekš manis CAD progzās sanāk pa cietu vai neprecīzs. Bet te katram sava gaume, strīdos par gaumi neielaidīšos.

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Pievienojos par to ka autora pele ir pat ļoti ok! Jau vairākus gadus ar tādu strādāju! Ergonomiskās... kaut kā nevaru pierast pie tām.

Link to comment
Share on other sites

hmm, varbuut nav sanaacis normaalu peli rokaas tureet? ir citas, kas paarspiileetas un tieshaam traucee visi tie izvirziijumi. bet, man, piem., ir shaada http://img1.digitalversus.com/produits/389/5243/389_5243_2.jpg un man shkjiet baigi eerta. shiis pashas seerijas peles arii paareejiem maajiniekiem - visiem patiik.



bez tam diivaini, bet viena no leetaakajaam "gaming" peleem man jau straadaa gadus diezgan, virs 3 droshi, bet shkjiet, ka vairaak. vadam dazhaas vietaas izolaacija juuk aaraa, bet citaadi viss super.

Link to comment
Share on other sites

Te kautkas pieminēja logitech LS1. Nopirku tādu domādams, ka lāzerniece un smukāka par veco m90 - bet nedaudz palietojot sapratu, ka viņa ir tā teikt mazāk "responsive" - kautkāda lagojoša. Tā nu neko labāku par m90 līdz šim neesmu lietojis. Tāpat arī visas bezvadu manuprāt lago un ir kaitinošas.

Link to comment
Share on other sites

kellerman
hmm, varbuut nav sanaacis normaalu peli rokaas tureet? ir citas, kas paarspiileetas un tieshaam traucee visi tie izvirziijumi. bet, man, piem., ir shaada http://img1.digitalv.../389_5243_2.jpg un man shkjiet baigi eerta. shiis pashas seerijas peles arii paareejiem maajiniekiem - visiem patiik

Atkal sakritība, man apmēram šitāda A4TECH stāv desktopam. :D Tās visas pogas un dpi regulēšanas nelietoju, rullītis jau sabeidzies (no stāvēšanas droši vien :D ) . Lētā geimeru pele savlaik skaitījās. Bīdīšanas ziņā nav slikta, turēt rokā arī normāli.

Ja par pelēm runājam, tad man ir M180 (primārā) un M175 tad kad vajag 2 peles (vai viena ir izlādējusies un slinkums mainīt bateriju :D ). M180 ir normāla, kontru var uzraut un hedā var ieraut :D bet ar M175 tas būtu nereāli, ļoti atšķirīgi vadās 2 tik līdzīgas peles.

Agrāk, kad vēl bija 1337 PRO CSS HAXZORZ laiki, tad ar tām vecu vecājām logitech tik spēlēju.

 

 

Tāpat arī visas bezvadu manuprāt lago un ir kaitinošas.

Es tiešām neesmu jutis nekādus input lagus ar savām bezvadu pelēm.

Labots - kellerman
Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Autor ir man krājumos rezervē viena Logitech M100 PS2 (pelēkbalta laikam). Ja ir interese dod ziņu PM.

Link to comment
Share on other sites

Atkal sakritība, man apmēram šitāda A4TECH stāv desktopam. Tās visas pogas un dpi regulēšanas nelietoju, rullītis jau sabeidzies (no stāvēšanas droši vien ) . Lētā geimeru pele savlaik skaitījās. Bīdīšanas ziņā nav slikta, turēt rokā arī normāli.

 

heh, atcereejos, ka arii ar rulliiti bija probleema :D. bet risinaajums ir vienkaarshs. ja ir taa, ka rulliitis tipa taa kaa paarlec pa tuksho un negriezh. vaina ir taada, ka visaadi slideni suudi sakraajas zem gumijas apvalcinja un tas sliid un negriezh rulliiti. atjaucu valjaa, notiiriiju, iespiedu mazliet liimes zem taas gumijas un viss straadaa kaa jauns :D

Labots - muldoņa
Link to comment
Share on other sites

@@wailjdii, lietoju portatīvajam Logitech M195.. bezvadu.. nesūdzos.. nopirku pa ~10ls.. baterija arī tur vairākus mēnešus un patīkama/viegla lietošanā. Galda datoram gan ir autora minētā pele.. M100.. klasika.. :)

Link to comment
Share on other sites

Lai nebutu vieni un tie paši komentāri, izpaudīšu savu negatīvo viedokli par Logitech M100 un līdzigam pelēm. Darbā ar tādu strādāju un middle click īpaši labi negrib strādāt.. bieži sanāk izkustināt peli no pozicijas.. Pārāk viengla pele un smaga poga.. 

 

Personiskajām vajadzībām lietoju Steelseries Kinzu V2 Pro.. Esmu apmierināts.. lai gan prasās mazliet back un forward pogu, bet par tādu cenu kādu es viņu nopirku pele ir vairāk nekā ok.. nav par smagu vai vieglu, man tieši ok.. un middle click ir ļoti ērts.. 

 

Nesaku, ka fui visas M100 veidīgās nekam neder, bet man ir slikta pieredze.. un salīdzinot ar kvalitatīvāku peli ir jūtama atšķirība.. 

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...