Jump to content

W 7 un W 8 negrib sadzīvot ?


raiviic
 Share

Recommended Posts

 Esmu saskāries ar savādu problēmu. Kastē ir 3 diski (SSD un divi HDD) un trīs OS - W7, W8, Mint - katra uz sava diska, kā arī divas lielās partīcijas drazai.
No W 8 un Mint viss OK, bet - ja strādāts ar W 8 - startējot W 7 šis bļauj, ka jāčeko diski uz erroriem. Ja atļauj - manai kastei tas prasa vismaz 5 min, protams, neko neatrod, tikai visās partīcijās samet dažus KB lielu bootsqm.dat failu, ja neatļauj - nekādas problēmas nav novērotas, bet nu visām, ieskaitot Linux partīcijas, čekošana jāatceļ ar Any Key - arī kaitinoši. Pārejot no W7 uz W8 nekādu problēmu, bet atkal ejot uz W7 viss sākas no jauna. HD tune neko aizdomīgu neatrod, SSD gan neesmu čekojis, bet tas ir jauns. WTF - kādam nav nojausma, kas notiek?
Ja kas - gan W7, gan W8 legāli, instalalēti no oriģināla DVD un aktivizēti iekš M$. Problēma parādās jau tikko uzinstalētām OS - tika eksperimenta pēc abas pārinstalētas.

post-602-0-01407900-1365352880_thumb.png

Labots - raiviic
Link to comment
Share on other sites

(labots)

... kādam mērķim nepieciešams 3 os

Kas tur nesaprotams? W7 - pamata OS, W8 - pagaidām tikai eksperimentiem un neesmu pārliecināts, ka uz manas kastes tā kļūs par galveno un Linux ir Linux - arī kā vienīgā nekad nebūs - tas nav reāli man nepieciešamo softu dēļ.

 

#ieleja: Interesanta doma, papētīšu, kaut gan - līdz šim (XP, W7 vidē) tādi joki radās tikai tad, ja nepareizi izslēdzot kasti, bija palaista konkrētā OS, bet te - it kā normāli izslēgta kasta no citas OS vides.

Labots - raiviic
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...